Moderátor: Admin

... Nini miaz? Ez eddig fel sem tűnt, pedig igazán sokat "térképezhettem" Kirdokámat az elmúlt nap.
 ... Nini miaz? Ez eddig fel sem tűnt, pedig igazán sokat "térképezhettem" Kirdokámat az elmúlt nap.  
   >
 >

//
 //

Node majd Kirdo megmondja, hogy mit tud az új rubintja.
  Node majd Kirdo megmondja, hogy mit tud az új rubintja.  
   >
 > *
 *

*
 * Pault azt hiszem sikerült egyenlőre szerelni, de van egy érzésem, hoyg lesz ebből még problémám.
  Pault azt hiszem sikerült egyenlőre szerelni, de van egy érzésem, hoyg lesz ebből még problémám.  >
 > Csöndben figyelek és pásztázom a szobát, hogy ki vagy mi adhatta ki ezeket a motyogásszerű hangokat.*
  Csöndben figyelek és pásztázom a szobát, hogy ki vagy mi adhatta ki ezeket a motyogásszerű hangokat.*

Ha van mód a szobaszervízre visszatérek és szépen kivárom, míg felhozzák. Ha nincs, akkor egyenlőre csak egy adagot kérek ki és azt elfogyasztom. Közben bámészkodok az emberek között. Kíváncsi vagyok Iris mit is csinál nappal, mikor nem bírkózókat küld önfeláldozó nemesek nyakára.
  Ha van mód a szobaszervízre visszatérek és szépen kivárom, míg felhozzák. Ha nincs, akkor egyenlőre csak egy adagot kérek ki és azt elfogyasztom. Közben bámészkodok az emberek között. Kíváncsi vagyok Iris mit is csinál nappal, mikor nem bírkózókat küld önfeláldozó nemesek nyakára.  *
 *

A reggeli megfelelő, sőt kiválló összeállítású. Az "alacsony költségvetés" említésére és a tálca rám testálására azért csak megállok váltani néhány szót vele.*
  A reggeli megfelelő, sőt kiválló összeállítású. Az "alacsony költségvetés" említésére és a tálca rám testálására azért csak megállok váltani néhány szót vele.* Gondolom, ha egyedül laknék egy szobában, akkor mindjárt más lenne a helyzet és maga a pultos-királykisasszony hozná kipirulva az étket hátha megkaphatja régen esedékes jussát.
  Gondolom, ha egyedül laknék egy szobában, akkor mindjárt más lenne a helyzet és maga a pultos-királykisasszony hozná kipirulva az étket hátha megkaphatja régen esedékes jussát.  

Kedves Irisem igazán nem kellene féltékenykednie. Tudja jól, hogy csak egy szavába kerül és... Na köszönöm az ellátmányt. További jó munkát, de ne dolgozza túl magát, mert ráncos lesz a fitos kis nózija.
  Kedves Irisem igazán nem kellene féltékenykednie. Tudja jól, hogy csak egy szavába kerül és... Na köszönöm az ellátmányt. További jó munkát, de ne dolgozza túl magát, mert ráncos lesz a fitos kis nózija.  
  *
 *

Vadóc, belevaló.
  Vadóc, belevaló.  >
 > Ha elfogyott a kezemben lévő adag csinálok még egyet és közben Kirdora téved tekintetem. Félig teli szájjal a kóstolások közepette mosolyogva dünnyögök is neki, mintha legalábbis figyelne.*
  Ha elfogyott a kezemben lévő adag csinálok még egyet és közben Kirdora téved tekintetem. Félig teli szájjal a kóstolások közepette mosolyogva dünnyögök is neki, mintha legalábbis figyelne.* Még én se voltam képes túlaludni téged Kirdo.
  Még én se voltam képes túlaludni téged Kirdo.  Node, ha így haladsz megeszem a te részedet is.
  Node, ha így haladsz megeszem a te részedet is.  

A kocsi most, hogy elindulgat már nem is tűnik annyira érdekesnek, mivel elszalasztottam a beszállót. Azért a címert megpróbálom megjegyezni. Végül befejezve második kenyérkémet is kezdem jobban érezni magam teli hassal.*
  A kocsi most, hogy elindulgat már nem is tűnik annyira érdekesnek, mivel elszalasztottam a beszállót. Azért a címert megpróbálom megjegyezni. Végül befejezve második kenyérkémet is kezdem jobban érezni magam teli hassal.* 
   >
 > *
 * 
   >
 >

//
 //

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó