Sajnos lekêstük a gêpet egy szerencsêtlen incidens következtêben, ûgy hogy vasårnapig maradunk mêg. Addig csak akadozva reagolunk. Megêrtêseteket köszönjük!
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Üdv Nem biztos, hogy addig folytatódik a kaland, de azért beírom:
KM:Rannien Siey (Holtak Bosszúja) Időtartam: Június 20(szombat)-tól június 27(szintén szombat)-ig. Ok: Külföldön leszek, és nagyon nem valószínű, hogy onnan írni tudok.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel. Különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogyan élsz." //Kovács Ákos//
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár, mint a vas. Ezt úgy értik, hogy addig lesz ütve, amíg meleg." //Rejtő Jenő: Piszkos Fred közbelép//
A hét hátralevő részében szabadságon leszek, és nem nagyon fogok tudni reagolni. Érintett kalandok:
A hajsza Káosz a köbön Redmondi Mesék
Jómadár
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Nyaralás miatt előre láthatólag nem leszek internet közelben július 11-től 22-ig, valamint 25.-én és 26.-án. Siófokon boldogítom barátomat és szüleit majdnem két hétig. Utána meg a családdal megyünk Németroszágba két napot.
Az érintett kalandok: A hajsza és a Szövetség és A nagy kalandorvadászat. Érintett KM-ek: Jómadár, Lorin O Krell és Mosrum Érintett JK-k: Laurana, Meridian, Berceus, Lernun, Siffad, Navaratna, Alauron, Shia-ko, Rannien Siey, Haome no Munemoto (és Ichigo)
"Aki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig..." /Besenyő Pista bácsi/
Július 10.-én délutántól 13.-a reggelig sörfesztiválozok, illetve júli 19-26. edzőtáborban leszek. Ez érinti a Ködtenger című kalandot, és a Taba el-Ibara helyszínt. Megértéseteket köszönöm!
"Ha nem emeled föl a tekinteted, azt fogod hinni, te vagy a legmagasabb."
Nemcsak saját, hanem HM-ként Kaspar Otlokir (Abaszisz) és Rahmud al Adab al Mahrab (Damak) nevében is szeretném bejelenteni:
Sajnos a következő pár napban (kb. 3-4) a hegyekben fölém tornyosuló problémák, munkák és elintéznivalók leküzdésével, elvégzésével, stb. foglalatoskodom majd. Ezokból aktivitásom jóval szerényebb lesz az oldalon - bár valószínűleg azért nem fog teljesen szünetelni.
Akiket érint: HM-ként: Gordon, Laokoon, Con Gosep, Wregan, Laurana, Shia-ko, Gargaroth, Capricorn, Rannien, Alaven, JK-ként: Lianna Pentangelin és Airun al Marem
A megértést és türelmet előre is köszönöm!
"A halál nem szomorú. A szomorú az, hogy a legtöbb ember egyáltalán nem is él."
Kórházba kellett mennem - hivatalosan most is ott vagyok -, így a fórumon való jelenlétem teljesen bizonytalan az elkövetkezendő egy-két hétben. A karakterem, hogy ne tartsa fel a többieket, ha csak rám vártok, egyen NJK arra a pár reagra.
Érintett zárt kalad: Fagyvár KM: Meridian Játékosok: Laurana, Arsene, Fuhimi Rokuro
Az uborkaszezonból igyekszem magam is aktívan kivenni a részem, így a jövő hét nagy részében a Balaton partján küzdök meg az extrém UV sugárzással.
Jómadár
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
A főnököm a "Nyári Kötelező Szabadság" nevű átokkal sújtott - ez ellen nincs védelem sajnos... Az elkövetkező egy héten minden valamirevaló vajákost fel kell keresnem, ezért nem nagyon leszek gépközelben...
A Damakban és környékén tébláboló JK-k tól türelmet és megértést kérek...
Tisztelettel: R.
Si vis pacem para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra