A hétvégén (aug 22-23) nem leszek itthon, majd csak vasárnap estefele érek haza. Valamint szeptember 2-án szigorlatozom, úgyhogy addig elég ritkásan leszek.
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Augusztus 27-től (csütörtök) előreláthatóan szeptember 4-ig nem leszek. Az ok egyszerű, költözök el, és nem lesz még áram és gáz . Érintettek: A Shadoni Balhé résztvevői, a kaland tehát csak akkor kezdődik, mikor visszatértem. Ral da Ranga is inaktív lesz erre az időtartamra. Megértéseteket köszönöm!
Nunc est bibendum, nunc pede libro pulsanda tellus, sodales!
Augusztus 27-től szeptember 3-ig csak korlátozott mértékben tudok jelen lenni a neten, így itt sem várhatjátok, hogy szokott intenzitásommal igazgassam Damak ügyeit.
Viszont utána újult erővel!..
Si vis pacem para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
Munkahelyi elfoglaltságaim felszaporodása miatt az elkövetkező pár napban sajna nem tudok annyit foglalkozni a Városállamokkal, mint szeretnék...
Magyarul kb. szeptember 3-ig jelentősen be fog lassúlni az általam bevitt reagmennyiség.
Aztán viszont teljes gőzzel robogunk tovább...
Mindenkitől kis türelmet kérek!
A.
"...a hajnal a szabad ég alatt, a rákövetkezõ a dorani országút egy apró fogadójában találta. Meghalgatta a legfrissebb híreket, megtérített egy hegyi rablót, aki az élmény hatására tíz arannyal támogatta Darton evilági birodalmának ügyét..."
Napokon belül kikötik az internetem, ezt ma tudtam meg egy családi "beszélgetés" alkalmával.
Ha ez megtörténik semmilyen esélyem nem lesz arra, hogy bármilyen formában feljárjak hozzátok.
A napokban még elrendezem a kalandjaim, karakterjeim sorsát pm-ben az illetékeseknek, de már írni valószínűleg nem fogok senkinek.
Mivel nem vagyok jövőlátó, így nem tudom megmondani, hogy mikorra oldom meg ezt a csomót az életemben. Reméljük mindannyian, hogy mihamarabb!
Míg megtehetem szeretném megköszönni a jelenléteteket, a játékotokat, a segítségeteket - és mindent mit csak eddig megéltem, megélhettem veletek. Fontos számomra az oldal ÉS a lakói, így egy kicsit nehéz búcsúzkodni. Nem is megy...
Vigyázzatok magatokra mindannyian!
Yv
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
KM: Togar, Meridian, Dierol, Castor de Vinter, Én HM: Sanguis Maximus JK: Anathor, Meridian Időtartam: 2009.09.03. - 2009.09.06. Ok: Munka. Felnézni felnézek, de érdemi reagot nem tudok vállalni.
Elnézést a játékosaimtól, játékostársaimtól valamint Quatortól és Terdától, hogy nem írtam az elmúlt egy hétben, kicsit zsúfolt lett a koliba való beköltözés miatt. Még egy hétig nem hiszem, hogy nagyon aktív tudok lenni az oldalon az évkezdés, év eleji bulik miatt, de igyekszem minél hamarabb visszavenni a fonalat. Megértéseteket és türelmeteket köszönöm!
Lianna / Anathor
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!