Az utolsó üres hely is betelt, jelenleg nem tudok több játékost fogadni Shadonba! Megértésetek köszönöm!
Lianna
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
A városállamok nehezebb feladat, mint elsőre kinéz. Sajnos nem is tartott sokáig, h bebukjak. Minden esetre örültem, h mesélhettem és köszönöm a részvétet, és aki megcsinálta a karaktert, de nem játszott (Haome) nagyon sajnálom, de semmi nem úgy sikerült ahogy kellett volna/terveztem. Szval a város államok egy félhónapnyi tevékenykedés után bezárja ismét a kapuit
"...a hajnal a szabad ég alatt, a rákövetkezõ a dorani országút egy apró fogadójában találta. Meghalgatta a legfrissebb híreket, megtérített egy hegyi rablót, aki az élmény hatására tíz arannyal támogatta Darton evilági birodalmának ügyét..."
Az Északi Városállamok ismét megnyitja kapuit. Három JK helyet terveztem be - ebből Arnoil már elnyert egyet, úgyhogy kettő maradt még betöltetlen. A helyszín régi JK-i és természetesen új játékosok jelentkezését is várom pm-ben!
"...a hajnal a szabad ég alatt, a rákövetkezõ a dorani országút egy apró fogadójában találta. Meghalgatta a legfrissebb híreket, megtérített egy hegyi rablót, aki az élmény hatására tíz arannyal támogatta Darton evilági birodalmának ügyét..."
A Nyílt helyszínekre alkotott inaktív karaktereket áthelyeztem a Temetőbe - a lista az alapján készült, ahogy a HM-ek a saját területükön vezetik a játékoslistájukat.
Aki nem találná meg az Előtörténetek közt a karakterjét kérem írjon egy pm-et!
Yv
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
A XIV- zászlóháború helyszín aktív. A jelentkezettek névsora a Játékosok címszó alatt megtalálható. Akik ott olvassák a nevüket, nekiláthatnak a karakterek elkészítésének, és a megfelelő topikba való felhelyezésének. A létszám egyelőre limitált, újabb Hadurak jelentkezésével természeteseb bővülni fog, vagy a jelenlegi Hadurak úgy látják, hogy bírni fogják, később bővíthetik is a JK-mennyiséget. A játék elvileg modulokra lejátszásával fog zajlani, ha valaki befejezvén egyet, nem akar tovább játszani, a karaktere megmarad, de a JK listából kivesszük, hogy más is tudjon játszani. (Természetesen a karakter fejlődése is megmarad)
Üdv: CH
"Tharr akaratából Kyria újra naggyá lesz. Még ha előbb egész Északot is kell vérbe fojtanunk hozzá."
Cham Hryssus Császári Lélekőr A Második Fekete Hadúr
Gro-Ugon ismét megnyitja kapuit a vállalkozó kedvű vagy csak épp szerncsétlenségükre arra tévedt kalandozók előtt.
Annyit kérnék, hogy egy 2-4 fős csapat összejövetele lenne jó, tehát egyénenként is jelentkezhettek, de egy közös helyről lenne jó kezdeni. Ennek oka, hogy ne szóródjatok annyira szét és a másik, hogy ne legyen baj belőle, ha egy ork JK találkozik egy bármi mással.
Az, hogy csak most sodorja össze a sors a kis kompániát vagy már régebbről együtt vándorolnak természetesen a jelentkezőkre van bízva. Az ork vs. nemork kérdésben is szabad a választás, hogy ki mivel és milyen céllal indulna.
"... Én csakis a vasat verő Bhaer-Shadaggban, no meg a tényekben hiszek. Tény az, amit ötnél többen állítanak azok közül, akiket jól ismerek; az, amit a sámán, a jóslat és a papiros mond, bár ezen még vitázunk olykor. ..."
Szivesen részt vennék egy ork rabszolgaságból kitörő kalandozó csapatban, ha van kedved lemesélni.
Kb úgy gondoltam hogy a bányában egymás mellé verődik egy jobb állapotban lévő 3-4 kalandozó, azt ha már így alakult akkor inkább szerveznek egy rabszolgafelkelést... Utána mivel ezt szükségszerűen leverik a maradék rabszolga és kalandozóink művelnek egy hosszú menekülést valamerre, amit ha túlélnek akkor jó, de ha nem akkor sem annyira rossz.
Na?
Minden más megoldás érdekelne, de orkot nem vinnék