Tisztelt Játékosok - akiknek volt toroni karakterük a közelmúltig!
A közelmúltban történt sajnálatos események kapcsán megüresedett Toron HM-i pozíciója.
A magam (vagy magaim... ) részéről annyiban tudok segíteni a HM vesztett karaktereken, hogy helyet ajánlok fel nekik Abaszisz illetve az Északi Városállamok földjén.
Akit érdekel, az keresse Kaspar Otlokirt vagy Airun al Maremet pm-ben!
"...a hajnal a szabad ég alatt, a rákövetkezõ a dorani országút egy apró fogadójában találta. Meghalgatta a legfrissebb híreket, megtérített egy hegyi rablót, aki az élmény hatására tíz arannyal támogatta Darton evilági birodalmának ügyét..."
Túl vagyok a beiratkozáson, a nyitóbulikon, az egyetemi ügyintézéseken, egy megfázáson, egy influenzán és a H1N1 vírust is legyőztem, úgyhogy holnaptól vagy keddtől várhatóak lesznek ismét Shadonban a reagok. Ez igaz a Vampi kalandra és Gorvikra is. Elnézést, hogy így elhúzódott, nem terveztem, hogy beteg leszek.
Üdv: Lianna / Anathor
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Örömmel jelenthetem, hogy Gro-Ugonba visszatérni látszik az élet. A bányák arctalan rabszolga-hordáiból remélhetőleg lassan kitűnik három jobbsorsra érdemes külhoni alak, akik megpróbálkoznak a szinte lehetetlennel: Menekülés Gro-Ugon bányáiból
"... Én csakis a vasat verő Bhaer-Shadaggban, no meg a tényekben hiszek. Tény az, amit ötnél többen állítanak azok közül, akiket jól ismerek; az, amit a sámán, a jóslat és a papiros mond, bár ezen még vitázunk olykor. ..."
A XIV. zászlóháború újabb hadúrral bővült személyemben. Egy csoport jelentkezését várom (5 fő), akik inkább király pártiak. Ajánlatos, ha van a karakterek között legalább 1 varázsló és 1 pap. (ha lehet olyan aki gyógyítani is képes)
A Vérkehely boszorkánymesteri rend nagymestere. III. Fekete hadúr A fekete lobogó hordozója
Az a sajnálatos hírem van, hogy Airun al Maremként és Kaspar Otlokirként befejeztem a működésem.
Ez van sajna - mindenkitől elnézést.
E két helyszínen is alapvetően két tipusú karakter van: a "helyszínfüggő" és a "nem-annyira- helyszínfüggő".
A helyszínfüggő karakterek gazdáitól még egyszer elnézést, sajna űgy tűnik, hogy közös kalandjaink - legalábbis ebben a formában - véget értek. Akiktől ilyen formában vagyok kénytelen búcsút venni: Shia-ko - Orden Hoarne, alias Hirie; Anhorienn - Morel dal Jandarvi; Capricorn - Rodrigo Tarsi.
A nem helyszínfüggő karakterek gazdái viszont ne lepődjenek meg, ha pm-et kapnak tőlem pár napon belül, melyben felajánlom, hogy folytassák Damakban a kalandozást... Ez alól csupán azok képeznek kivételt, akiknek már fut karakterük Damakban. Akik ilyen formában érintettek lehetnek: Dzsdah el Akra - Dorham al Mobrem; Rannien Siey - Sestin Lethias; Gargaroth - Kalmon Yiel.)
A Toronból átvett karaktereknél fel sem merül, hogy hol folytassák, gondolom...
Köszönöm a megértéseteket: R.
Si vis pacem para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
Az Ég Alatti Birodalom jelenleg 2 játékost tud fogadni!
Jelentkezni pm-ben lehet, aki sehol sem játszik az előnyt élvez a többiekkel szemben. Követelmény természetesen, hogy rendelkezz az Enoszuke kiegészítővel...
Frissítettem Shadon játékoslétszámát. Jelenleg elég inaktív vagyok, amiért elnézést kérek mindenkitől, de sajnos amíg hajtás van (és ihlet hiány) nem tudok több játékost fogadni, sajnos a már játszóknak sem tudok írni egy ideje. Igyekszem minél hamarabb írni és visszatérni. Türelmet kérnék játékosaimtól és Terdától, valamint még egyszer elnézést!
Lianna / Anathor
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!