• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A mindennapos élet hírei

A játékkal kapcsolatos híreink

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
27 hozzászólás • Oldal: 1 / 2 • 1, 2

A mindennapos élet hírei

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.03.31. 19:18

Önjelölt hírmondó

:arrow: Joe visszasettenkedett, felhúzta Klavel jelmezét és megnyitotta Erigowot. Ha jól láttam, velem együtt két fő van most ott, így durván még 2 főnek van hely nála
:arrow: Castor addig játszott a Pentád gondolatával, míg végül térdére csapva életre hívta a Zsoldoskapitányt no meg az öt várost :)
:arrow: topicon belüli topicok korszakát éljük, látványra fura, főleg, hogy a duplakristályos embléma nem egyszerre villog a többivel, ha van reag :D
:arrow: még eddig nem írtam, pedig egy jó ideje így van: Con OM-s karalkterlapon dolgozik, ami számol (R.I.P. Quator :lol:), nyilvántart, meg még számtalan dolgot csinál, na és a külcsín se rossz :wink:, és az OM Wikire felkerültek a versennyel kapcsolatos infók, fotók
:arrow: felmerült a HMek között egy területi hírmondó ötlete, hogy ezzel még inkább kedvet kapjon a nép a játékhoz, helyszínekhez :) Hogy mire jutunk, azt hamarosan eme hasábokon (és lehet más topicban?) megtudjátok
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

Re: A mindennapos élet hírei

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.02. 9:14

Önjelölt hírmondó

:arrow: lett saját topicja a hírmondónak!!! :D :D :D
:arrow: kisebb rendezéseken ment át az oldal, amit én hasznosnak tartok. Aki nem tudna tájékozódni, fogadja szeretettel Yvett oldaltérképét: viewtopic.php?f=1&t=65&p=3680310#p3680310
:arrow: volt egy kis hancúr egy világtalan kari kapcsán, de ahogy olvastam megoldódott a probléma. Yeah, úgy is olyan régen volt már valami vérnyomást növelő esemény :P
:arrow: a HMek hírmondói végül megszülettek, lehet köztük mazsolázni. Ki a fikjtív hírek stílusát választotta, ki a nála játszókról cikkez, esetleg olyan is akad, aki a kettőt vegyíti. Bizonyos időközönként lehet számítani ilyesmire, amelyik HMnek kedve és ideje van, bizony pár sor erejéig bekukkant oda. Talán pont ez csinál olvasási/játszási kedvet :wink:
:arrow: játékosmentes nyílt területek keresnek játékosokat! Pl. a fogadónegyed Torozonnal az élen már ég a vágytól, hogy valakit megfojtson a sikátorban...ööö...nem, ez nem ide kellett volna :D Heh, ezt se hittem, hogy egy nap lasszóval kell fogni a JK-t :) :P
:arrow: kifeküdtünk egy rövid, április elsejei rózsaszín förmedvényt, van, aki visszatapsolná, sőt, akik azonosulnának vele. Aki itt volt, és látta, az tudja, milyen volt Garvelnek a Hello Kittys avatarja (neki még mindig az, szegény lázas...), vagy Castor SuperKittyje pasiban. Előre szólok, utóbbi 12 éven felüliekre határozottan káros hatású :lol:
:arrow: aki világosabb háttérre vágyik, vagy nosztalgiázna a kardos-sárkányos skinnel, átállíthatja profiljában :) Továbbá aki még nem tette +2órára a fórumóráját, az megteheti
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.07. 9:03

Önjelölt hírmondó

:arrow: a színfalak (HM topic)és aztán kevésbé színfalak mögött felvetődött egy véleményfelmérés, ami szavazás formájában meg is valósult, hogy ki milyen rendszerben szeretne nyíltban játszani, azaz jó-e a jelenlegi, vagy mióta bevezetésre került az OM-UT, nem-e járt el felette az idő. Mért került ez terítékre egyáltalán? Mert persze vannak még betömetlen lyukak, amire élénk fantáziájú játékosok rá is mutatnak és ilyenkor hajmeresztő ötletekkel készítenek karaktereket s a bíráló már az asztal szélét harapja. Nem a koncepció miatt, hanem a várható reakcióra készül így rá, lévén mindenki részrehajló a maga munkájával szemben és automatikusan személyes sértésnek, szabadsága korlátozásának veszi, ha valaki bírálja a kari egyes részeit. Nos, ezért akadt, aki nosztalgiával sírta vissza valamelyik szabálykönyvet, mert abban minden le van írva, és lehetne karakán hivatkozni tiltásokra. Mi derült ki? Hogy az OM-UT jó, de még csiszolásra szorul. Az extrém emberkék erre nagyon jó indikátorok :D Csak egyszer megélném, hogy mielőtt valaki élesben dobbant az ötletével, és várja a bírálót, elébb szabályzavarban feldobná ötletként, hogy önmaga is felmérje, milyen fogadtatásban részesülne, továbbá ha az eredeti formában nem is, de módosításokkal hogyan is kerülhetne játékba, megelőzendő a bírálók szemforgatását :).
:arrow: a vártnál kevesebb lelkesedés fogadta a karigenerátort. Magamról tudok csak nyilatkozni, én nem is tudtam, hogy már itt a lehetőség a már meglévő karik feltöltésére rá, és így tesztelhető a dolog. Vagyis hogy ennek örülnének, ha megtenném. Nem volt nagy dobra verve, sokak figyelme elterelődött, és aztán jöttünk a szavazással, nem csodálom, hogy Con otthagyott csapot-papot.
:arrow: aki kétkezes harcban szólni kíván, dugja be a fejét a szabályzavarba, mert nagyban erről megy a beszéd :) Nekem is rá kéne vennem magam HM létemre :P
:arrow: elképzelhető, hogy Saggaras helyét az Északi városállamokban Marcus veszi át
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.11. 18:40

Önjelölt hírmondó

:arrow: Örömnegyed HM-e lemondott, még sem fogja tudni vinni a helyszínt, elnézést kér minden oda jelentkezőtől és játékostól
:arrow: hétvégén indul az Északi városállamok Marcus vezetésével Saggaras helyett
:arrow: megnyílt Enoszuke, Tarin :)
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.20. 10:17

Önjelölt hírmondó

:arrow: Khiaan vállalta, hogy elkészíti Kránt, mint játszható helyszínt, és úgy 3 főt tud majd fogadni
:arrow: Herold leadta Abasziszt és Kaspart mint Hm-i accot, a nála játszó öt főtől elnézést kér a kialakult helyzetért. Itt még hozzátenném, hogy mint előtörténeti bíráló sem működik tovább
:arrow: Sempyer és Gianag már kikerült az elbírálás alatti helyszínek közül, mert lejárt az egy hónap, jövő héten a fogadónegyed is kikerül onnan
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.06. 10:57

Önjelölt hírmondó

:arrow: hosszú kihagyás után ismét jelentkezik a hírmondó, nem állt rá az agyam mega kedvem, hogy írjak. Én épp buzgón elhülyülök, Castor vérebfogait lereszelték, és még nem látom az alagút végét.
:arrow: Krán megnyitotta kapuit!
:arrow: Kijoe visszatért az Örömnegyed élére
:arrow: Togar bevállalta Tiadlant, mindaddig viszi lassú helyszínként, amíg kedve és ereje kitart
:arrow: aki még ama, régen beszélt lehetőség bűvöletében él, hogy nyíltba 3nál több karit kivihet, ha valamelyik örödik szintet elér, akkor azzal közlöm, ez nincs így. A napokban szembesültem ezzel én is, így jó pár dolgot át kell variálnom :P Anno ez volt fejlesztési téma, de elvétetett
:arrow: Castor sci-fi kalandot hirdetett, és Lorin is indított leszervezett gárdával egy új zártat.
:arrow: Erigow felől jó ideje hallgatás van, hogy Joe mikor fog visszatérni, nem tudható. Minden nála játszó legyen türelemmel :)
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.20. 11:57

Önjelölt hírmondó

:arrow: Erigow Joe/Klavel felszívódása miatt homályzónába került. Aki Joe karija miatt nem tudott boldogulni, bátran önállósítsa magát :P
:arrow: május 30-ával Hades visszatér, reszkessetek, mert kiönt Nekropolisz :lol:
:arrow: frissítettem a hol játszhatsz éppen topicot, aki talán hiányosságot, ne féljen megkeresni
:arrow: a mesélői topicban -hehe, suttyomban a háttérben- NJK karakterek alapadatainak elkészítése folyik, mesélők számára szabad felhasználási lehetőséggel. A szörnyproject mintha kicsit lefagyott volna, de nem is lezet mindenr emindenkinek ideje. :)
:arrow: az elmúlt héten senki nem folyatta más vérét, kezdünk kijönni a formából? (nem mintha hiányozna a porösszerúgás :P )
:arrow: piszok sok zárt kaland fut mostanában és nyílt helyszínek tekintetében sem kell szégyenkezni
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.07.04. 10:05

Önjelölt hírmondó

:arrow: baromi régen nem írtam! :P Na de majd most bepótolom...
:arrow: több nyílt helyszín bemondta a kulcsot -Quiron Pentád, Kereskedőnegyed, Abaszisz, Shadon, Sempyer, Pyarron-, de akad új is, Ordan. Ez a születési-halálozási ráta engem túlzással Magyarországéra emlékeztet :P
:arrow: piszok sok zárt kaland van, Marsos sci-fin át Shadowrunig (ez utóbbi most hirdettetett meg!), és a folyamatos üresedésről is érkeztek innen-onnan hírek
:arrow: a HM topicban felvetődött egy esetleges rendszercsere, de végül is -egyelőre- úgy fest, marad az OM UT, de fejlesztői csoportot hívnak életre a hiányosságok kiküszöbölésére. Ám az ÚTK mozgalom mindig ott van a felszín mögött...
:arrow: zajlik az őszi OM találkozó szervezése, legutóbb, mikor néztem, azt állapítottam meg, több jelentkező gyűlt össze, mint először, és a KM gárda egy az egyben lecserélődött
:arrow: némely régi arc elveszett a ködben, vagy megritkultak fellátogatásaik, ám folyamatosan újabbakkal bővülünk
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.08.20. 21:45

Érkezett a tisztelt játékosoktól egy olyan igénybejelentés, hogy a ZK-nak is legyen egy karaktergyűjtő topikjuk.

Jelentem ez ma megszületett.

Természetesen ennek a használata opcionális!

Aki akarja felteheti a karakterjét akár csak statilag, akár előtörténettel együtt.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.09.24. 19:24

Önjelölt hírmondó

:arrow: bakkerróka, piszok régen nem jelentettem semmit, pedig lett volna mit. Visszamenőleg nem citeráznék végig mindenen, inkább jöjjenek a legfrissebbek...
:arrow: rendszerátállás várható. Ahogy csiripelték az admin madarak ( :lol: ) HM-i kezdeményezésre fokozatosan a stoppolt szabálykönyvekről áttér az OM Új Törvénykönyvre. Hogy azt buherálják-e házilag, mert ilyen vagy olyan kaszt/faj nem szerepel benne, arról nem szól a fáma, érdemes az illetékeseknél érdeklődni, habzó vicsorgás nélkül :)
:arrow: az OM II. találkozója gőzerővel halad. Legutóbb olyan hírek keringtek, nem leányálom a modul írása, és kevesebb ember tolja a szekeret, no meg a karakterek se érkeznek be időre, ami valljuk be, nem szép dolog. Kívánom, a lemaradók hozzák be a mezőnyt, és a modulírók haja se hulljon ki :)
:arrow: több, régebben gyakrabbi fórumozó tért vissza az oldalra, neveket nem említenék, csak örüljünk nekik :)
:arrow: ahogy látom, 17 zárt kalanddal nem vagyunk semmik, már csak az érdekelne, ebből hány aktív, és hány döglődik. Remélem, kevés jutott a tönk szélére, és se KM, se JK nem unatkozik :)
:arrow: nyílt helyszínek tekintetében sem lehet okom panaszra, hamvaiból feltámadt pár hely, és újakkal is bővültünk. Most lesem csak, mára egyedül annak a Hm-nek kell elfogadnia a frissen feltett előtörit és adatlapot, akihez a játékos menne. Mik nem vannak! :D (de mire rájöttem, ezt a hol játszhatsz éppenben kell olvasnom, kattingattam párat :P )
:arrow: itt véget is érne szösszenetem, ha valami lényeges kimaradt volna belőle, tessék priviben az orromra koppintani :)
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.10.05. 9:19

Önjelölt hírmondó

:arrow: több helyszín HM-je belátható vagy beláthatatlan időre szünetel: Toronban körkérdést tett fel a nála játszóknál Yvett, hétvégi reag legyen, vagy várjuk ki míg lezajlik a kecórumli :); Gianag ura az OM tali lezajlásáig szünetel, ritka madárként beeshet tőle szösszenet, de inkább nem; ebben Tiadlan ura csatlakozik hozzá; a Pentádban Zsoldoskapitány a hónapba eseti reagot ha ígér, ez a hónap neki a való világbeli dokumentációk hava; Eren ura, Kék Herceg határozatlan ideig takarékon üzemelteti helyszínét; Krán ura pedig az aquirok tudják meddig lesz távol...
:arrow: a fórum érezhetően levegősebben látogatott, gondolom betudható ez a talira való készülődésnek is :)
:arrow: ha tehetitek, menjetek kirándulni cseppet az őszi erdőbe (már ahol van idő, napsütés, és erdő :P )
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.10.23. 9:15

Önjelölt hírmondó

:arrow: holnap II. OM tali, aki jelentkezett rá, el ne felejtsen elmenni! :D Jó szórakozást!
:arrow: vasárnap (okt. 26.) óraátállítás lesz, hajnali 3ról 2re kell majd tekerni a mutatót. Közeledik a téli időszámítás, ami mára kalap kakit se ér, mert már nem jár energiamegtakarítással. Egy nap megéljük, többé nem matatjuk az órát évente kétszer... :P
:arrow: Hatvárosban egy hely felszabadult, hétköznap játszani tudó emberkét vár a HM.
:arrow: úgy hallottam, Selina elvállalta Örömnegyedet, Daffit pedig Taba el Ibarát. E kettő közül az utóbbi már játszható is.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.11.03. 12:18

Önjelölt hírmondó

:arrow: lement a II. OM találkozó. Ahogy az várható volt, többségében pozitív visszajelzés érkezett róla, de persze akadt, aki szóvá tette a modul milyenségét. Semmi sem tökéletes, legközelebb talán a játékosok tehetnek témajavaslatot, mégis milyen jellegű kaland a szívük vágya, de olyan ritkán van, a kecske is jól lakjon meg a káposzta is megmaradjon :wink:
:arrow: többen, felbuzdulva a talin tavaszi "összeröffenést" is felemlegettek, ám a lelkesedés annyira az egekbe szökkentette az érzelmeket, ahonnan az első fekete felhőpamacs is országnyi viharrá nőtte ki magát. Ejnye, a türelem rózsát terem, nem hajt a tatár, még ha azt is tartja a mondás, addig üsd a vasat, amíg meleg. :)
:arrow: ajánlom mindenki figyelmébe az alkotásaink topicot, megszaporodtak a témák, amiben több fórumozó is megcsillogtatja írói vénáját, vagy egyszerűen csak kiírja magában azt, ami kikívánkozik
:arrow: felkerültek a talin készült képek, amin én csak keveseket ismerek fel. Van valahol mellé magyarázó szöveg, ki kicsoda?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.11.07. 16:07

Jön az Új Besti! :

http://www.tuan.hu/main.php?showblog=15
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2009.05.12. 21:00

Sziasztok!

Szeretném felhívni a figyelmeteket a IV.OM találkozóval foglalkozó új fórumra/topikra a figyelmeteket:
http://www.onlinemagus.hu/forum/viewtop ... 166&t=1646

Kérlek benneteket, hogy nézzetek be oda és szavazzatok! (sok igennel :D)

Tisztelettel:

R.
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

Következő

Hozzászólás küldése
27 hozzászólás • Oldal: 1 / 2 • 1, 2

Vissza: OM Hírmondó