• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Megbeszélés

Jelentkezés, megbeszélés, tájékoztatás

Moderátor: Admin

Téma lezárva
414 hozzászólás • Oldal: 9 / 28 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 28

Re: Megbeszélés

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2008.07.17. 20:59

Kéréds:

A fejvadásza különleges Pszi képzettségeket automatikusan megkapja, vagy pszi 4.fok kell, hozzá vagy titkos pszinek minősűl játéktechnikailag, vagy mi ezzel a helyzet?

Gondolok itt a tetsz halott testsúly változtatás stb.
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.07.18. 3:54

Egyéni vélemény: Mivel Slan pszi alkalmazásáról van szó így sztem egyértelműen kell pszi 4.fok, viszont mivel kasztsajátosság, így nem titkos pszi. Legalábbis eddig így játszottuk.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2008.07.19. 11:16

Eldwyr írta:Peslo!

Köszönöm a tippeket. Hétvégen bemegyek abba a bizonyos könyvesboltba, hátha találok valamit.

a D20 könyvben biztos van, de nézd meg az UTK-t is, hátha. az nektek is biztosan megvan ;)
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3217
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Amica » 2008.07.24. 18:07

Siffad!
Ne feledd, hogy éjjel ránk törtek és sok-sok körön keresztül küzdöttetek! :D

Dreemer!
Rajtam kívül nem halt meg senki, tehát a halott játékos karakter/órát elvethetjük :wink: A másikat nem tom, sztem mindenki egyformán élvezte a játékot. ^^
Amica
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 223
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2008.08.05. 6:53

No, hogy legyen egy jó hírem. HA minden jól megy lesz még egy mesélőnk. ;)
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3217
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.08.05. 7:03

Remélem nem a d20-as könyvben lévő idő vonalat használjuk mert az érdekes a végéről kimaradtak a jedik meg a birodalmi lépegetők ha az átgondoltságát nézem :lol:
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.08.06. 10:04

Con Larrodan írta:No, hogy legyen egy jó hírem. HA minden jól megy lesz még egy mesélőnk. ;)

Ki lenne az? Vagy még titkos?

Valamint remélhetőleg lesz számára is játékos.

Igaz, hogy még van egy hónap a nevezési díj befizetésének határidejéig, de eddig összesen 3 embertől kaptam meg... ^^
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.07. 12:44

Üdv!

Nem szeretnék türelmetlennek tűnni, de így augusztusra való tekintettel csak megkérdezem ismét, amire már jóideje szépen várom a választ, ami nem a "megbeszéljük és mondjuk majd".

Szeptember 1-ig kell elvileg lepasszolni a karaktereket. Nos lassan nekikezdenék a bepötyögéséhez. Ehhez két kérdés van, amit biztosan jó lenne végre megtudnom:

1, Mi a végső kinyilatkoztatás az áldott fegyverekkel, illetve a csapaton beüli rúnákkal kapcsolatban? (főként az általam felvetett kifizetem az áldást dologra lennék kíváncsi, mert úgy érzem az még mindig kiegyensúlyozottabb, mintha a csapat varázslója esik extázisba a fegyverkupacunk felett)

2, Én nekiállok és megírom az előtörténetet. Bár szerintem kicsit messziről indul majd a kaland, de gondolom, hogy odafigyeltetek és tudjátok mit adtok ki a JK-knak. Ennek megfelelően kérdezném, hogy biztosan a karakterlapon szereplőeknek megfelelően legyen a közös előtöri? Ha igen én megírom hogy került a karakterem Masgarba a '94-es év nyarára. 8)

A kard=lovagkard dolgot már nem is firtatom max remélem Thor fog mesélni a IV.-es csapatnak, aki válaszolt is erre a kérdésre, igaz saját véleményét mondta csak el.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.08.07. 13:26

Quator ar Zaraquer írta:...
Szeptember 1-ig kell elvileg lepasszolni a karaktereket.
...

Sziasztok!
Csk közölném, hogy tévesen tudja Quator.
A pénz befizetésének határideje a szept.1.
A karik beküldési ideje szept. 15. (mert karit csak attól várunk, akik befizették a nevezési díjat):

A versenyre jelentkezés határideje: 2008. szeptember 01. Eddig az időpontig a nevezési díjat át kell utalni Yvettnek.

Karaktereket csak azon csapatoktól várunk, akik már a nevezési díjat befizették. A következő e-mailcímre küldjétek a karaktereket csapatonként egy .zip fájlba csomagolva, legkésőbb szeptember 15-ig
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.08.08. 8:17

Üdv mindenkinek!

Először is elnézést, hogy nem írunk a modul helyzetéről, és a kezdési helyszínről. :oops: Az induló helyszín egyértelműen nem Masgar lesz. A kaland Ynev déli részén fog kezdődni. Még mi is gondolkodunk a felől, hogy pontosan hol legyen a kezdés helye. Egyelőre három helyszínre zsugorítottuk a lehetőséget, ezért még nem tudok pontos helyszínt mondani.

Az áldott fegyverekről én amondó vagyok, hogy aki vallásos, tehát legalább egyes szinten van vallás ismerete, és persze ebből az istencsaládból kiválaszt legalább egy istent, akihez imádkozik, annak lehet áldott fegyvere. Hisz az isten nem fordul el a hívőitől. Megkéri a papot áldja meg, és ő megteszi, persze adományt mindig lehet adni, ezt a karakternek kell kitalálnia mennyire adakozó a kiválasztott egyház felé. Ha nem vallásos, akkor hiába van egy pap a csapatban, meg kell győződnie a kegyelt karakternek, hogy méltó e társa istene jó indulatára.

A varázserejű tárgyakat természetesen ugyan úgy kell megvenni, mint az első verseny alkalmával. Ha jól emlékszem a varázsló ötödik szinten nem tud varázstárgyat csinálni, de lehet, ha nagyon arra fekszik rá, akkor meg tudja tenni, bár kevés lesz hozzá a mannája. Én szerintem, és ez csak akkor okés, ha a többi KM is rábólint, ha egy csapat tag tud varázstárgyakat csinálni, akkor a többi csapattagnak is készíthet, persze ki kell fizetni az alapanyag árát. Viszont a varázsló jól gondolja meg, hogy kinek mit ad, mert neki még nincs akkora tudása, hogy a szimpátiát megszüntesse közte, és az alkotott varázstárgy között.

Thor
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.08. 9:58

Üdv!

Thor

A kezdő helyszínt tényleg jó lenne tudni, hogy todjunk rá készülni előtörténetileg. Értem, hogy lassan haladtok meg minden, de egy kezdő ország megadása jó lenne.
Egyébiránt azért írtam a MAsgar dolgot, mert a hivatkozott karakterlapon az szerepel a közös előtörténetnél, hogy írjuk le, hogy kerül a csapat MAsgarba a '94-es év nyarára. Tudom így sokkal kényelmesebb, hogy nagyjából minden adminisztratív feltételt biztosítottunk a tavasszal, de legalább ha használjátok őket (és használjátok nyugodtan), akkor arra vegyétek a fáradtságot, hogy aktualizáljátok, amit kell.

Áldott fegyverre leírom a konkrét elgondolásomat, mert eléggé általános leírások születnek.
Van a barbárom, aki 1-2 hónapja széledt szét a többiektől, akikkel egy hajón érkeztek a közelbe. No a barbár kompániának volt/van egy sámán-papja, aki "jókívánságokkal" engedte el a harcosokat a hazautat keresni. Na ő lenne, aki széledés előtt megáldotta a hadiszerencse reményében a fő fegyverét. Ezért gondoltam, hogy mondjuk ő is 6.TSZ-en lőtte el a varit ezért ajánlottam, hogy dobok K6/2-vel jelképezve, hogy 3 hónapot biztos elvolt a kalandozócsapat többi tagjával találkozással és még 1-3 hónapig van meg az áldás. Természetesen ezt jelképesen kifizetem az áldás MP igénye x1,5 arannyal. A kérdés, hogy ez így elfogadható-e?

A vallásismeretet azért nem érzem jelen esetben indokoltnak, mert a barbároknak nagyjából fogalmuk sincs az ilyesmikről, viszont babonásan tisztelik az isteneiket különösebb ismeretanyag nélkül is. Tehát az "istenfélés" alapból bennük van.

Varázstárgyak: Ebben a topicban vitattuk meg, hogy a varázsló UT-szerint már akár 4.TSZ-től is tud rúnázni, hiszen csak a képzettséget kell megvegye. A 4.TSZ azért vízválasztó, mert ekkor van 40 MP-je a varinak, amiből már kijön a mágikus aura varázsjel (33MP).

Ezt a varázslós szalaggyártást elkerülendő gondoltam az áldásra.
(Igen tápolás miatt, mert mást nem tud szegény barbár a 20 aranyból kitalálni, megvenni, amivel sebezheti is a csak mágiával sebezhető dolgokat. 8) Ha meg mégsem lenne olyan ellenfél, akkor meg mindegy az egész és legalább pár aranyat elköltöttem egy nem porosodó fegyverre. :) )
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.08.08. 15:07

Üdv
Elnézést, hogy ismételten közbe szólok, de úgy érzem ez úton is muszáj.
Igaz, hogy jó lenne tudni mi a kezdő helyszín, de igazán figyelembe lehetne venni, hogy mindösszesen csak két modulíró ír a négy helyet. Arról már nem is beszélve, hogy az összes KM részt vehetne a modulírásban.
Ezek után csak egy kérdésem volna. Miért nincs benned annyi kreativitás, hogy úgy írod meg elő történeted, hogy az ynev bármely táján megfeleljen. Nem kötelező Mogorv Khei oldalán harcolni a Kráni tizenhármak ellen. Még véletlenül sem kell neked személy szerint végezned a manifesztáció mindegyik vagy akármelyik tagjával. Ugyanígy nem kötelező az elő történetben lekötelezni a pyaroni titkosszolgálatot.
Ez mind olyan példa, ami valamelyes megköti a holléted ynev gyepűit. Azért szögezzük le ezek is csak akkor kötnek meg nagyon ha Ordan fő papját pár nappal a kaland kezdete előtt szeretnéd kimenteni a Sheráli gyíkok fogságából, ami önmagában is egy év bolyongást jelenthet a hegyekben.
A vallás ismerettel kapcsolatos szögezzük le a barbároknak is van vallás ismerete. A természetvallások semmivel sem egyszerűbbek vagy alacsonyabb rendübbek. Legalább annyira bonyolultak, mint a szent könyvekkel rendelkezők. Ennél fogva itt is indokolt a vallás ismeret. Legalább is szerintem. Az istenfélés meg nem képzetség szerintem. Attól, hogy valaki féli az égi hatalmakat még nem biztos, hogy ismeri őket. Igen szigorú KM vallás ismeret nélkül még a főbb istenek nevének ismeretétől is megfosztana.
Következő nem értem mi ez a mánia varázs tárgyak körül. Ha a KM úgy dönt nincs senkinek, akkor nincs.Ha meg úgy, hogy van akkor van. Örüljön neki mindenki és ne zaklassa a KM-ket a fölösleges kérdésekkel. Meg aztán hiába vagyunk 6-8 TSZ között az összes karakter az nem jelent, hogy minden körülmények között rendelkezni kell egy ilyen kis hasznos holmival. Amennyiben a KM-ek úgy látják, hogy a kaland megoldásához nem szükséges mágikus fegyver; akkor az ezen a témán való folytonos lovaglás csak idő pazarlás. Helyette ki találhatnál egy olyan elő történetet, ami kellően rugalmas ahhoz, hogy fél perc alatt be tud illeszteni az idő közben ki derülő helyszínt.

Pelso
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.08.08. 15:52

Üdv!

Pelso

A hangnemeden sürgősen változtass!

Reagálva a kis írásodra:

A KM-ek, illetve modulírók közül ki mennyit ír az az ő dolguk. Nem kell szerintem sem neked, sem másnak helyettük szólni. Az hogy most épp unatkozol és beleszólsz nem változtat azon, hogy a kezdő helyszín megadása illő lenne. Ld. akár az itteni, akár bármelyik másik "szerepjátékversenyt". Teszem azt te honnan származónak írod jelenlegi információk alapján a karaktert, ha olyat akarsz játszani, aki helybéli a kaland kezdetét illetően?
Az pedig, hogy hogy írom meg az előtörténetet sokat befolyásol. Természetesen nem olvastad ebben a topicban, mikor azt írták a tavaszi versenyről élményként a gorvikiak, hogy nagy csalódás volt, hogy ők megírták az előtörit és teljesen feleslegesen, mert máshonnan indultak. Én személy szerint azt hittem, hogy ez a találkozó és maga a kaland arról fog szólni, hogy készülünk és jót szórakozunk, nem pedig arról, hogy "csinálj amit akarsz úgyse az lesz". Ugyanis jelenleg ennyit kapunk, mint JK-k.

Azt pedig senki ne mondja nekem, hogy egy elvileg folyamatosan íródó már jó félkész modulnál nem lehetett másfél-két hónap alatt egy szerencsétlen kezdőhelyszínben megállapodni! Ha mégsem tart sehol a modul ennyi idő alatt, akkor talán nem a kérdezni merő JK-kat kellene leszólni és főleg nem olyannak, akinek semmi jogalapja beleszólni a dologba, mivel én a KM-eket, közülök is Thor-t kérdeztem, mert csak ő hajlandó bármit is mondani. Az nem az én szegénységi bizonyítványom, hogy mindenki más beletojik az egészbe.

Vallásismeretnél én is pont ezt mondtam, így nem látom be mire kellene még bőlére eresztve csak úgy közbeszólnod neked is. Főleg, hogy tudtommal nem barbárral jösz és főleg nem az én karakteremmel, így ne akard megmondani, hogy hogy képzeljem el a saját karakteremet.

Varázstárgyak: Nem tudom olvastad-e a kiírást? Abban szerepel, hogy igen a varázstárgyak lehetnek és másfél arany egy MP. Csak épp az nincs fixálva, hogy mi hogyan is jöhet képbe. Erre rákérdeztem úgy egy hónapja. Akkor az lett mondva, hogy igen meegbeszélik a KM-ek és hamarost visszajeleznek. Mint írtam ez kb egy hónapja volt. A hamarost az 1-2 nap maximum. Itt ismét magamat tudom ismételni, hogy nehogy már engem akarj itt meghurcolni azért, mert rá mertem kérdezni más mulasztására!

Ha ennyire nagyon tudsz mindet, akkor miért nem írod a modult és mesélsz?

Ezen megnyilvánulásod után erősen remélem, hogy nem te lennél a "nagy titkos mégegy KM".

Csakhogy elkerüljünk minden félreértést: Igen szándékosan használtam a te lealacsonyító stílusodat és ha nem használsz normális hangnemet moderálni is fogom a reagod. Nem fenyegetőzöm, hanem közlöm a tényeket. Túl sokan hiszik azt, hogy megengedhetik maguknak ezt az alpári viselkedést velem szemben.
(Azt pedig csak lemondóan hozzáteszem, hogy az erősen esedékes bocsánatkérést pontosan tudom, hogy hiába is várom.)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.08.08. 19:46

Tisztelettel

Sajnálattal látom, hogy erősen magadra vetted. Nem beszélve a sértett hangnemedről.
Quator hiába írtad, hogy nem fenyegetsz mégis meg tetted. Kész öröm látni, hogy a moderátorok „nem” élnek vissza befolyásukkal. Ha netalán tán az ízlésednek túl nyers voltam elsőre elnézés. Ez van, írásod elsőre ezt hozta ki belőlem.
Visszaolvastam előző írásom, írásod, és Thor írását is. Néhány hozzá szólásom érvényét veszti. Ettől függetlenül felmerül, a kérdés te miért engedheted meg magadnak, hogy megmondod a KM-nek mit is tegyen. Úgy írtál Thor-nak mintha te már megírtad volna a történetet és nem érted miért nincs már kész formában, amit te már egyszer megírtál. Tudtommal nem te írod a kalandot és írta, hogy már körülbelül megvan D-Ynev mely szegletében lesz a kaland. Nekem ennyi is elég az elő történetemhez. Az elő történettel kapcsolatban részvétem. Viszont, hogy értsed nézetem. Az elő történetem nekem nyújt élvezettet és sosem merészelném azt rá erőltetetni a kalandra, mert ennyi erővel már én is írhatnám a kalandot. Az én elő történetem nekem nyújt élvezetet és azért van, hogy pontosabb képet nyújtson figurám személyiségéről, hogy tetteim mi vezérli. Mivel én kevésnek vélem az általános személyiség leírásokat. Nem ad választ tetteim mi vezérli. Szerintem erre való az elő történet és nem arra, hogy befolyásoljuk a KM-et és magunk igazát rá erőltessük.
Ó és igen a kedves szúrásod miszerint én a minden lében kanál miért is nem vagyok KM – Modulíró.
Nos ha az lennék, hidd, el sok gondtól meg lennénk kímélve, mert én tudod, nem csak úgy unalmamban jelentkeznék annak és nem várnék utána a sült galambra.
Amúgy, hogy tiszta víz legyen a pohárban első OM találkozós részvételemen nem gondoltam volna, hogy jó ötlet lenne KM-nek jelöltetnem magam. De nyugodj meg legközelebb jelentkezem, és akkor már hárman fogjuk írni a kalandot és külön oda fogok figyelni az ilyen már megválaszolt fölöslege kérdésekre.
A varázs tárgyal kapcsolatban meg első olvasatra félre értettelek. Elnézést.
Ez így mégsem jó. Nem Thor a KM-ed legjobb tudomásom szerint. Az ilyesmit szerintem majd lent kell megbeszélni. Itt a tisztázatlan kérdésekre kell a kérdést fel tenni és a választ várni, nem pedig lobbizni kinek milyen mágikus tárgya és egyéb holmik legyen. Elég nagy összevisszaság lenne, ha mind a harmincan itt szeretnénk kiharcolni, hogy milyen különleges felszerelésünk legyen.

A vallás ismeret feletti hozzá szólásod legalább annyira fölösleges, mint az enyém. Mivel az enyém KM-et támogatja. A tied nem tudom melyik oldalon ál, de az biztos, hogy fölösleges a Modulíró egyértelmű írása után mi szerint kötelező, hogy a pap gond nélkül osztogassa rád az istenek áldását.

Egyedül csak a helyszínel kapcsolatos kérdés jogos. Viszont én mégis fölöslegesnek érzek közvetlenül aztán feltenni, hogy írták még nem döntöttek.
A lealacsonyító stílust meg ki kérem magamnak. Szívből jött és első szuszra gondolkodás nélkül vettem papírra. Minimum értékelnek kéne az őszinteségem és egyenes hozzá állásom. Ami a záró mondat alapján nem feltétlen részed teljesen.

Pelso
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.08.08. 19:49

Üdvözletem!

Most látom Pelso megelőzött egy Reaggal pont ekkora fejeztem be magamét... ettől függetlenül eredeti formájában küldöm el.

Általánosságban:
A modul megalkotása folyik, véleményem szerint jól haladunk és egészen jól állunk. A kérdéses dolgok tisztázása folyamatosan zajlik.

A végleges induló helyszínt legkésőbb a jövő héten várhatóan ki fogjuk hirdetni.

Személy szerint, és szigorúan ez az én saját véleményem, a varásztárgyak dolgában és hasonló kérdésekben nem helyes ha a többi KM megkérdezése nélkül döntést hoz két író-KM. Ez csak a személyes véleményem, és nem szeretném ha emiatt vita vagy egyéb civakodás indulna meg.

Quator ar Zaraquer:

-Mágikus tárgyak kérdésköre:
A KM-ek többsége úgy tudom szabadságon van, vagy nem ad életjelet magáról. Jelen pillanatban 2 KM van jelen, ez nem elegendő a többségi döntéshez... (Feltételezem az lenne etikus)
Az általad felvetett ötlet szerintem vita tárgyát képezheti a KM ek körében, mert jónak tűnik.

-Az áldott tárgyak kérdésköre:
Amennyiben csak az én személyes véleményem játszana szerepet a következő megoldást alkalmaznám: A karakter istenfélő, és mélyen vallásos, akkor ezt ki fogja nyilvánítani az előtörténetében is, és a szerepjátékban is megfog jelenni feltehetőleg. Természetesnek tekinteném hogy a vallás papjai vagy annak megfelelő figyelemmel kísérik a hithű harcosok leki világát, és a sok imádságért és egyébért cserébe áldásban részesítik az illető fegyverét ha az valami komolyabb hadjáratba vagy az adott vallás értékrendjének megfelelő cseleket végrehajtásába kezd.

Azt pedig senki ne mondja nekem, hogy egy elvileg folyamatosan íródó már jó félkész modulnál nem lehetett másfél-két hónap alatt egy szerencsétlen kezdőhelyszínben megállapodni! Ha mégsem tart sehol a modul ennyi idő alatt, akkor talán nem a kérdezni merő JK-kat kellene leszólni és főleg nem olyannak, akinek semmi jogalapja beleszólni a dologba, mivel én a KM-eket, közülök is Thor-t kérdeztem, mert csak ő hajlandó bármit is mondani. Az nem az én szegénységi bizonyítványom, hogy mindenki más beletojik az egészbe.

Elnézést ha ez utal sértőn fogalmazok, nem szándékom megsérteni téged. De amit kimondok finomabban nem tudom mondani.
Mint jövendőbeli játékosa a találkozónak a találkozóra készülő modult, és annak készítőit bírálod a részletek ismeretének közel teljes hiányában. Annak alapos oka van hogy csak most határozzuk meg a kezdő helyszínt, ahogy annak is hogy ott tart a modul ahol tart! Nem a babérjainkon ülünk és várjuk a jó szerencsét, hanem dolgozunk a modulon. Csak éppen ennek semmi külső jele nincs, ez akár helyénvaló is lehet. A Játékosoknak nem kell tudni mi vár rájuk...

Pelso:

Elöljáróban annyit hogy nem szeretnélek megbántani, de szó nélkül nem tudok elmenni a HSZ-ed mellet...

Elnézést, hogy ismételten közbe szólok, de úgy érzem ez úton is muszáj.
Igaz, hogy jó lenne tudni mi a kezdő helyszín, de igazán figyelembe lehetne venni, hogy mindösszesen csak két modulíró ír a négy helyet. Arról már nem is beszélve, hogy az összes KM részt vehetne a modulírásban.

Pelso itt nem tudok veled egyetérteni.

-Aki KM-nek jelentkezett az ara vállalkozott hogy mesélni fog, nem arra hogy modult alkot. A kettő között, biztosan te is jól tudod nagy a különbség. Nem biztos hogy mindenkinek van ereje és vagy ideje hogy napi 1-2 órát csak az ötletek begépelésével és átolvasásával tölteni.

Igen szigorú KM vallás ismeret nélkül még a főbb istenek nevének ismeretétől is megfosztana.

-Ez érdekes feltevés... Ezek szerint Ynev népségének 98% nem ismeri az istenek nevét? Vagy csak én értelmeztem félre a vallás ismeret 1. fokát? Mert egy parasztnak nem hinném hogy lenne vallásismerete, attol függetlenül ismerik az általuk imádott isten esetleg istenek nevét... már csak azért is mert az istentiszteleten halják...

Ha a KM úgy dönt nincs senkinek, akkor nincs.Ha meg úgy, hogy van akkor van. Örüljön neki mindenki és ne zaklassa a KM-ket a fölösleges kérdésekkel.

-Pelso, a KM ek ugy döntöttek hogy vannak varázstárgyak... lásd a ki írást.

-Ennek a topicknak az egyik fontos feladata hogy a Játéksok kérdésiket észrevételeiket a KM ek és írok elé tárják. Ezért teljességel helytelenek tartom az utolsó mondatot. Questor egy igen súlyos problémára világítót rá amit már megkellet volna oldani... de nem került megoldásra, szerintem ezt helyesen tette.
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
414 hozzászólás • Oldal: 9 / 28 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 28

Vissza: II.OM találkozó/verseny