Kéréds:
A fejvadásza különleges Pszi képzettségeket automatikusan megkapja, vagy pszi 4.fok kell, hozzá vagy titkos pszinek minősűl játéktechnikailag, vagy mi ezzel a helyzet?
Gondolok itt a tetsz halott testsúly változtatás stb.
Moderátor: Admin
Eldwyr írta:Peslo!
Köszönöm a tippeket. Hétvégen bemegyek abba a bizonyos könyvesboltba, hátha találok valamit.
Con Larrodan írta:No, hogy legyen egy jó hírem. HA minden jól megy lesz még egy mesélőnk.
Quator ar Zaraquer írta:...
Szeptember 1-ig kell elvileg lepasszolni a karaktereket.
...
A versenyre jelentkezés határideje: 2008. szeptember 01. Eddig az időpontig a nevezési díjat át kell utalni Yvettnek.
Karaktereket csak azon csapatoktól várunk, akik már a nevezési díjat befizették. A következő e-mailcímre küldjétek a karaktereket csapatonként egy .zip fájlba csomagolva, legkésőbb szeptember 15-ig
Azt pedig senki ne mondja nekem, hogy egy elvileg folyamatosan íródó már jó félkész modulnál nem lehetett másfél-két hónap alatt egy szerencsétlen kezdőhelyszínben megállapodni! Ha mégsem tart sehol a modul ennyi idő alatt, akkor talán nem a kérdezni merő JK-kat kellene leszólni és főleg nem olyannak, akinek semmi jogalapja beleszólni a dologba, mivel én a KM-eket, közülök is Thor-t kérdeztem, mert csak ő hajlandó bármit is mondani. Az nem az én szegénységi bizonyítványom, hogy mindenki más beletojik az egészbe.
Elnézést, hogy ismételten közbe szólok, de úgy érzem ez úton is muszáj.
Igaz, hogy jó lenne tudni mi a kezdő helyszín, de igazán figyelembe lehetne venni, hogy mindösszesen csak két modulíró ír a négy helyet. Arról már nem is beszélve, hogy az összes KM részt vehetne a modulírásban.
Igen szigorú KM vallás ismeret nélkül még a főbb istenek nevének ismeretétől is megfosztana.
Ha a KM úgy dönt nincs senkinek, akkor nincs.Ha meg úgy, hogy van akkor van. Örüljön neki mindenki és ne zaklassa a KM-ket a fölösleges kérdésekkel.
Vissza: II.OM találkozó/verseny
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó