Szia
Lassan már öröm veled vitatkozni. El sem tudod, képzelmi milyen jól szórakozom.
Amit írtál el fogadom. Viszont vedd figyelembe, ahogy legutóbbi írásomban írtam nem értem miért zaklatják a modul írókat fölösleges kérdésekkel.
Azzal nem értek egyet, hogy a feltett kérdés olyan világrengetően fontos lenne. A pontos helyszín nélkül én megvagyok, a maradék meg már tisztázott és lent a KM- kel is meg lehet beszélni. Nem beszélve a karakterek elbírálásánál.
Amúgy a vallással kapcsolatos írásom igaz. Az a szerencsétlen paraszt nem ismeri a többi istent. Mondjuk a kultúra, nyelv, és helyismeret mellet ez is lehetne mindenkinek 1-es szinten ingyen vagy a kútlíra része a falu istenségek ismerete.
Tény, hogy engedélyezett a mágikus fegyver, de én mégsem itt beszélem meg milyet szeretnék ki hozni az x aranyos keretemből.
KM-kén én magam írom a történeteim és tudtommal ti is KM-ek vagytok. Ettől függetlenül én csak leszögeztem kettőtökön kívül jóval többen is írhatnák a kalandot. Bocsánat ha ezzel netalántán megsértettelek.
Ó majd elfelejtettem.
Nyugodtan írd le, amit csak akarsz. Jól bírom a kritikát. Viszonylag. Azért adjuk hozzá írtam már neked már durvább kritikát. Ennél fogva ne fogd vissza magad.
Pelso