• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

III. Csapat

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
142 hozzászólás • Oldal: 2 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10

Re: III. Csapat

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.06.21. 19:39

Üdv!

Vélhetően augusztus 27-én már tud írni, ha minden jól megy. Addig is kérlek gondolkodjatok valami féle csapat összeállításon. Amint tudom én is közvetítem majd neki, milyen elképzléseitek is vannak. Lehet így egy kicsit lassabb lesz a szerveződésetek de ígérem mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy ez felgyorsuljon.

Addig Erin és a magam nevében is köszönöm a meleg fogadtatást, és egy nagy kalappal kívánok nektek ötlet özönt. :)

Mélységes tisztelettel: Vyan Lefydd Gianag hercege
Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 445
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.06.22. 11:22

Üdv!

Remek. Akkor ez letudva.
Egyben a csapat és innentől fogva csak akkor érkezhet újabb tag, ha a csapat létszámot 6 főre emelik.
A magam részéről maradnék az eredeti felvetésnél a csapatunk miképp is került össze.
Szerintem mind egy seregtestben szolgáltuk le a kiszabott időt. Már csak a versenykiírás és a csapat tagjainak kedve és kaszt választása szabja meg melyik ország szülöttei is legyünk. A magam részéről jöhetünk bárhonnan. Az északi szövetségtől kedve Toronon és Abassziszon át a névtelen államokon keresztül egészen a Shadonig, Pyaronig valamint Gorvikig. Szinte minden esetben meg tudom magyarázni kasztom. Sokkal inkább a két utolsó tagunk színvallása a meghatározó. Meg természetesen a versenykiírás megkötései. Az is inkább csak a származást köti meg.

Addig is támpont. A magam részéről, mint egy jól képzet szakember képzelem el a figurám. Amolyan ezer mester. Legfőbb feladatomnak a többiek támogatását tekintem. A csapat védelme az alvilág és az orvtámadásoktól. Egészséges önbizalommal és irányítási hajlammal. Módszereim nem feltétlenül egyeztethető össze a csőlátású pyaroni dogmák mindegyikével, de nem is sértem az egyetemes törvényeket. Besurranást és tolvajmunkát nem vállalok így a tolvajnak bőven marad hely.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.06.23. 11:20

Sziasztok

Egyet értek abban, hogy szolgálhatunk seregtestben. De természetesen más kép is összekerülhetünk.
Várom az ötleteket. De előtte egyeztessük, ki milyen karival jönne. !!!!!!! :D

Minden esetre szerény személyem varázslóval jönne, ha csak valaki más nem szeretne azzal jönni.

Ha jól emlékszem, és mivel meg néztem, ezért jól. Tolvajunk már van.
Szóval kíváncsi vagyok, hogy Sirak és Erin mivel is lesznek.

Kérlek Vyan Lefydd Gianag hercege érdeklőd meg Erintől, hogy mivel is szeretne jönni. Előre is köszönöm.
Pelso, ha befejezted sejtelmes gondolataid, majd bőgd ki mivel leszel.
De ahogy látom, valami aranyossal jössz majd megint.
Sirak kérlek te is írd, meg mivel szeretnél jönni.

Miután mindenki meg írta, lehet gondolkodni, hogy került össze a csapat. Mindenkitől várok ötleteket. !!!!!!! :D

Üdv mindenkinek: Gorodak
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.07.03. 18:01

Pelso

Sziasztok.
Nagy valószínűséggel BM leszek. Ez még változhat, de elképzelhetően nem.
Ami meg a származásunk illeti, szerintem jöjjünk a Déli Kereskedő Hercegségek területéről.
Kérem, mindenki írja, meg amit gondol mivel elégé hallgatag kicsiny csapatunk.
Előre is köszönöm.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.07.08. 10:48

Sziasztok

Kicsit szomorú vagyok. Mivel három tagunk nem óhajt hozzá szólni.
Kérem, írjatok, mert ennek a résznek az a lényege, hogy mindenki leírja, amit gondol és szeretne.

Pelso
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.07.08. 17:14

Üdv!

Sajna Erinnel nem tudtam kapcsolatba lépni, mivel elfoglalt a munkájával. De amint lehet kikérdezem, mivel is szeretne jönni és a kariját is elkezdem legyártani. Addig is szíves türelmeteket kérem.

Minden Tisztelettel: Vyan Lefydd
Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 445
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.07.08. 20:09

Rendben

Köszönyük, hogy írtál hejete is.
A többi játékost meg kérjük ossza meg velünk gondolataikat.

Pelso
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.07.12. 7:47

Üdvözletem ennek a szépreményű csapatnak!

Erin O'Shanon alias Selmo szolgálatukra! Kérésre megjelentem, remélem maradok is, ha a net istene is úgyakarja.
Nos végiguftottam gyorsan az eddig leírtakat, szvsz legszívesebben egy sokat látott Domvikánus pap vagy hasonló lenne a jó nálam esetleg, ha viszont bömös mindenhogy jönne akkor pedig nagyban gondolkozom a bárdon...

Egyenlőre ennyi, remélem tudok még postolni, üdv mégegyszer: Selmo
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 225
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.07.13. 21:43

Szia

Üdv.
Öröm látni, hogy valóban élsz.
Örömmel várunk továbbra is. A BM kaszt választásom egyelőre véglegesnek tűnik, kivéve ha sokan a pozitív hőst akarják játszani. Amennyiben az előző játék egyik legsikeresebb csapatából indulunk ki nem feltétlenül a jóké a siker.
Amúgy a domvik papodnak nem is azzal lenne baja, hogy BM vagyok, hanem sokkal inkább a mágiában a való jártaságom.
Engem nem zavarna. Lehet felvilágosult karaktert is vinni. A magam részéről az vagyok.
„Nem kenyerem az ok nélküli vérengzés és az égi törvények minden körülmények közötti megsértése.” :twisted:

Pelso
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.07.19. 6:52

Sziasztok.

Épp a csapatott számoltam és olvastam amikor gondolkodoba estem.
Azt mondja ...

Csapatagok: Sirak ; Pelso ; Selmo ; Garlthuk ; Gorodak

A jelenlegi állás szerint lesz: Pelso szerepében egy bm-ünk :D
Selmo szerepében: egy bárd vagy pap. Nem rossz választás.
Garlthuk szerepében egy tolvaj. Ügyes , kezd alakulni.
Godorak személyében varászló. Hát miért ne ;)
Sirak, te is írj ide és kérlek mond meg mivel is leszel :ád Előre is köszi.

Egész jó kis csapatnak tünik, ez tetszeni fog. HA pappal leszel akkor még meg beszélünk pár dolgot, mert nem akarom, hogy a csapat tagok játék közben egymás torkát vágják ell az ellenfelek helyet.

Egyébként szerintem jöhetnéénk a város államok területéről. Nekem egyébként a sereges őtlett jőt. Be de természetesen több kalad folymán is fel duzzadt hatott a csapatunk a jelenlegi szintjére...

Amugy két hét mulva pm-et Írok azoknak akik, nem nagyon szólnak. Ez főleg Siraknak és Garlthuknak szól.

Tisztelettel: Gorodak.
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.08.01. 11:35

Üdvözltem!

Nos két lehetőség áll fenn:

1, Maradok a Domvik papomnál, amit már az előző talira is vittem, eléggé korrekt, és ügyesen használható, a csapat, életének mentésére. Valamint nagy előnye, hogy nem igazán érdekli őt a mágia, tehát nem is érdekelné, az, hogy a bömös mágiázik. Az a véleménye, hogyha megadatott valakinek ez a fajta tehettség, és tálentum, akkor biztosan Domvik kegyelméből van, és joga van hozzá. Valamint azért is jó, mert a csapatelőtöribe könnyen be tudom dobni, mint Shadonból látogatóba Pyarronba vándorolt felszenteltet. Ugyanis a régi előtöri szerint is van Pyarr ismerőse, és a nyelvet, valamint a vallási kultúrát is bírja, ismeri. Mindezek felett nekem is nagyon könnyű lenne.

2, Csinálok egy tök új bárdot aki igazából, a tolmács, diplomata, herold, jogtudor, filozófus, és természetesen hagyományos bárd vonalat követi. Ez egy kicsit húzósabb, viszont nincs vallási, és mágikus vita, meg bonyodalom.

Kérném a véleményeket...pro/contra!

Tisztelettel: Selmo
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 225
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.08.01. 19:01

Üdv

Nos, nehéz a tanácsadás. Én mind a két lehetőséget tudom támogatni. Azért azt szögezzük, le én első sorban azért vagyok BM mert legalább egy mágia forgató kell a csapatban és ezt jobban ismerem mint a varázslót. Jelenleg meg nem vagyok kísérletező kedvemben. Mondjuk, ha valaki varázslóval jönne elképzelhető, hogy akkor fejvadásszal jönnék.

Azért a teljeség kedvéért A BM figurámmal is kísérletezzek most is. Már ami a játék stílust illeti.

Sok sikert a döntéshez. Remélem, a többiek többet tudnak majd hozzá tenni.

Az is jó lenne tudni, hogy ki mivel szeretne lenni, mint ahogy Gorodak is írta.
Ettől függetlenül meg kel még beszélnünk, hogyan jött össze a csapatunk. A magam részéről továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy a Kereskedő Hercegségek földjéről jöhetne kicsiny csapatunk. Ismeretségünket meg a közös hadi szolgálat alapozhatná. És, hogy mit is csinálunk a D-i Városállamok környékén. Nos, ugyan ezzel az indokkal az is egy füst alatt megvan.
Mondjuk, nyitott vagyok más eseménydúsabb előtörténetekre.

Pelso
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.08.11. 5:46

Sziasztok

Selmo tudom, hogy ritkán tudsz csak írni, erről előre szoltál.
Ettől függetlenül kezdem egy kicsit ezt is túlzásnak tartani. Nem haladunk.
Amiből viszont tényleg elegem van az Garlthuk és Sirak úr érdektelensége. Kérem a jelentkezésen túl véleményüket is írják le a lényeges kérdésekben mivel a közös elő sztorin túl meg kel még írnunk karaktereink és nem ártana össze is szoknunk megismerni a másikat. Még ha csak az írásstílusát ismerjük meg egyelőre. Ez is több a semminél.
A leg lemaradtabb csapat vagyunk. Szinte semmit sem beszéltünk meg azon túl hogy ki mivel szeretne lenni. Ha valaki ritkán tud írni semmi gond ha, szól előre min Selmo. Ettől függetlenül kérek, minden ritkán írót akkor legalább egyszerre igyekezzen minél több gondolatát megosztani a többiekkel.
Szeretnék már végre látni, hogy csapatunk egyben van, ha még itt sem tudunk össze hangoltan megbeszélni az ügyes bajos dolgaink, akkor esélyünk sem lesz a versenyen eredményt elérni.
Kérek, minden nem írót írjon minél előbb.

Pelso
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.08.15. 0:00

HEllo mindenkinek.

Nos Sirak 100%-hogy harcos katonával lesz ami jó pont rá lehet számitani mint beton ember illetve, ha lesz aláosztott, emberünk annak irányitása.

Spec varázslóval szeretnék jönni és szeptembertől, ha minden jól megy el is tudom kezdeni a készülödést, s szept 15 ig le is adom a figurámat.
Ha lehet, vagy meg birom oldani, lesz golomem, ami azért hasznos tud lenni...

Ja igen, Selmo, Ha a papod ennyire rugalmas akkor nyugodtan, hozd, velem nem fogsz vallási kérdésekben vitába szálni. Az én figurám úgy gondolkodik, hogy mindenkinek kell valamiben hinni, hisz az ad neki erőt.
Természetesen a bárdot is támogatom, de én örülnék egy papnak, mivel szinesitené a társaságot, s ha lesz tolvajunk is akkor kész is a csapatunk...

Tehet : Tolvaj, Pap, Harcos, Boszorkánymester, Varázsló.

Ha a pap és a bm ki jönn egy mással a játékban akkor legyen így :D

Előtöri.

1: Lehetünk, mind egy gazdagabb nemesi család sarjai és vagy tesok vagy barátok lettünk.

2: Egy kaland során jöttünk össze. Ha ezt választjátok, szivesen ki találom és mindenkinek el küldöm pm-en és utánna még lehet változtatni.

3: Minedenki szolgált egy ideig úgyan abban seregbe és össze havarkodtunk a csaták után, meg a tábortűzek mellet. Akár elit csapa is lehetünk.

4: Szépen lassan jött össze a csapat. Történetről, vagyis kalandól kalandra. Ez esetben több időt kérek és másoktól is segitséget..

Tölem egyelőre ennyi. Sirek nem fog ide írni, de nekem szól, hogy milyen ötletei vanak és én meg írom.

Köszönet.... Írjatok ;)

Sziasztok.... :D
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.08.17. 14:15

Sziasztok.

Mindenkinek szól.

Közhíré tétetik:
Nagy jó urunk Gorodak ki hirdeti. Mindenkinek el kell jutatnia hozzá szeptember 15-ig karakterét az általános elbírálás előtt.

Na, ennyit erről. Minden esetre jó lenne egyeztetni a figurákat még az elbírálási határidő előt, ami szeptember 15.

Akkor most jöjjön a többi.
Nekem mindegyik elő történet megfelel. A megváltoztathatatlan tény a figurámmal szemben, hogy a Kereskedő hercegségek szülöttje vagyok. Valamint megharcoltam a magam részét a manifesztációs háború azon részén, ami a Hercegségek földjén tombolt. A lényeg, hogy legyen meg az irány amerre megírjuk az előtörténetet.

Ami meg a BM és a Pap viszonyát illeti. Nos, fogós kérdés. A figuráim nem szoktak hitvitákat fojtatni. Csendesen megvan a maga hitével és igyekszik véteni az egyetemes törvények ellen. Igaz hogy egy kimerül annyiban, hogy nem nyitogat kapukat más létsíkokra és céltalanul nem szór átkokat és nem indít járványokat, csak azért mert unatkozik. A gond csak a papok hozzá állásában van. Mivel ő az aki nekem eshet azért mert vétek az égi tőrvények ellenében.

Az igazi gond abból adódhat, hogy élő holt testőrt fogak tartani egyet vagy hármat. A szerint, hogy menyit enged a modulírók. Mondjuk igaz, hogy mindent megteszek azért, hogy elsőre ne tűnjön fel élőholt léte.
Ami még gondot okozhat az a varázsló góleme.
Azért szögezzük, le ezzel csak ellensúlyozzuk csapatunkban a harcosok hiányát. A kérdés már csak az a pap miért nézi el ezeket el nekünk.

Pelso
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
142 hozzászólás • Oldal: 2 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10

Vissza: Csapatszervezés