• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

II. Csapat

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
64 hozzászólás • Oldal: 5 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Re: II. Csapat

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.10.15. 16:50

Csapatnév:Fekete Gyémántok

classicus, calorys és Enriquel is írta, nekem is jó, sorgen is rábólintott....

Story: aki ahogy akar úgy kerül délre, a háború után a sorgen által feltett módon kupálódtunk össze, ha vki még katonáskodott lehet korábbi ismeretség is, de ezt akkor az aki jelezze pls.

A kimagaslóan alacsony érdeklődésre való tekinettel ezek az infók csapat szinten a mérvadók, demokrácia miatt mert 3 vs 2 nyertünk... diktatórikussan meg mert CSAK...

Herold
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.10.20. 9:16

Módosítottam a karakterlapot úgy, hogy beillesztettem a közösen elfogadott előtörténetet és csapatnevet, más változás nálam nem történt.

Kérdés: Ralog el kell emiatt küldjem újra a karakterlapot?

Többiek: kicsit átírtam az előtörténetet, bár gondolom mindenki számára egyértelmű: a levélben felsorolt csapatneveket kiszedtem, és csak a "Fekete Gyémántokat" hagytam bent, ezen kívül átírtam az "Enyv"-et "Rusnyá"-ra, ahogyan engem hívnak. Kérlek ezt ti is javítsátok, hogy egyformák legyenek az előtörik. :)
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 257
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2008.10.21. 20:54

Üdv!

Enriquel - nem kell újra küldeni a lapodat.

Heroldtól és Sorgentől megkaptam a karlapokat, sajnos a túlórák miatt nincs időm átnézni, de Yvett lemeózza őket, ő fog veletek erről konzultálni. Remélem megfelel nektek is.

Viszont Riotól nem kaptam meg újra a javított karlapot, valamint Calorys sem írt vissza a bírálatomra. Srácok, veletek mi újság van? Pénteken már tali, remélem nem ott akarjátok még leellenőriztetni a dolgokat, mert annak nagyon nem örülnék. :?

R.
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rio » 2008.10.22. 14:49

Halihóóó

Bocsi de én elkültem szept 27-én a javított változatot az om-re. Sajnálattal olvasom,hogy nem jutottál el hozád de megoldjuk még ma.

Üdv:Rio
Rio
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 69
Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
64 hozzászólás • Oldal: 5 / 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Vissza: Csapatszervezés