Okés köszönöm a segítséget
Üdv Saggaras
Moderátor: Admin
Időpontot nem tudok mondani, de Dreemer már nagyon a végén jár a megalkotásában.A karakterlap mikorra várható?
Nem. Az a kérdéssor 1.szintűekhez készült - a 10 szintet nem lehet belesűríteni.Az előtörténetet a Castor-féle kérdéssor alapján írjuk meg most is?
Mivel nincs limit megszabva - amennyit jónak láttok.Közös előtörténetnek mennyinek kell lennie?
Fegyvertől függ szerintem. Dobótőr, dobóháló, hajítóbárd, slan csillag 1 lábnyi. Bola, hajítódárda 2-3 lábnyi. Erősen egyéni vélemény!A hajítófegyvereknek mennyi a minimális távja?
Igen, így van.A rúnafegyver lehet íj is? Tehát, ha van egy 44 MP-s íj, akkor annak jár a +5 CÉ és a +1 sebzés, mondván az Elemi Erő miatt erősebben és pontosabban lövi ki a nyílvesszőt? (Uyan úgy, ahogy a rúnázott hajítófegyverhez is jár a bónusz.)
Természetesen a csak mágiával sebezhető dolgokat csak akkor sebzi, ha a nyílvesszők külön is mágikusak.
Nem. Mivel a mágikus tárgyakat tetteik nyomán kapják meg a karakterek - így nem lehet "felesben" kapott és vett egy tárgy...Minden karakternek jár ingyé 140 MP-nyi mágikus cucc. Kérdésem, hogy ha mondjuk 134-re jön ki a cuccok MP összege, akkor a maradék 6 MP "beleszámítható" az egyébként pénzből veendő tárgyakba? Mondjuk egy 13 MP-s mágikus aura varázsjel felnyalása alapvetgően 13x1,5 aranyba kerül pénzből. Ezesetben viszont 13-6=7MP-t kellene pénzből megvenni.
Garmacor írta:Ami a dobófegyvereket illeti, a hálónak táv kell, hogy kibomoljon a levegőben szerintem az 1 láb távolságról még nem használható. Viszont a hajítódárdát akár 1 láb távról is bele lehet hajítani az ellenfélbe a többi szerintem stimmel.
Quator ar Zaraquer írta:A Dreemer-Laurana féle excel lesz ezek alapján a karakterlap.
Valamint akkor az előtörténetet egybefüggő fogalmazásként kell megírni.![]()
Yvett de Crei írta:Ha lesz időm átszerkesztem a kérdéssort, hogy nagyobb Tsz-es karikhoz is lehessen használni. Így akinek baja van az egybefüggő írással könnyítést kap. Viszont ez lehet nem a napokban lesz.
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó