Con! Légyszíves töröld ki az utolsó elötti hsz-t az északi városállamok/kockadobáló topic-ból
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Lumir-nak kérnék JK-státuszt, nálam fog játszani Gro-Ugonban.
Kérném még Capricorn Elder Karuto nevű karakterének áthelyezését a ZK-s Karakterek topicból a nyílt helyszínre szóló Előtörténetek közé. Még a jelentkezésnél volt egy kis félreértés, de tisztáztuk, hogy ezzel a karakterrel Gro-Ugonba jönne játszani.
Előre is köszönöm!
"... Én csakis a vasat verő Bhaer-Shadaggban, no meg a tényekben hiszek. Tény az, amit ötnél többen állítanak azok közül, akiket jól ismerek; az, amit a sámán, a jóslat és a papiros mond, bár ezen még vitázunk olykor. ..."
Valamilyen úton módon az nevezett zárt kalandos kocsma helyett Meridian kollégával a szabályzavar nevű csehóba tévedtünk baráti csevejre. Kérném ezt a két reagos ballépést áthelyezni Quator reagjának környezetébe a zárt kalandok tavernájába.
Con! Legyszi torold mar a hozzaszolasomat az Uj kaland avagy jatekos kerestetik topicbol Koszi
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht "A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana "A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Szeretnék mesélői státuszt kérni magamnak, egy "A holtak pálcája" nevű topicot a zárt kalandok között (amennyiben ezt km-ként én is meg tudom nyitni, ez a kérés storno), valamint JK státuszt Grengor-nak, aki a fent említett kalandban fog játszani.
Köszönöm előre is: Altair
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel. Különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogyan élsz." //Kovács Ákos//
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár, mint a vas. Ezt úgy értik, hogy addig lesz ütve, amíg meleg." //Rejtő Jenő: Piszkos Fred közbelép//