köszönet a gyors válaszért, de nekem x-em az nincs illetve, miután elküldtem a válaszom mégos megjelent tehát miután válaszolt rá vki. azt csak modi tudja törölni (ha jól gondolom)
amúgy meg nemtudom miért,és mióta,de nálam ahol dátum kéne hogy legyen,ott csak egy nyolcas van. ez a probléma csak Shirin Horhanál él,Cymarnál nem...
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz
Ötletes, hogy színesebb lett az oldal, nekem tetszik
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
Szerintem a fejléc maga elég gyenge. Ezt akkor nem mondtam amikor az oldal design bejött, mert maga a színek meg ezek tetszenek, de lehetne szebbet csinálni, valami MAGUS feelingût. Amúgy meg a fõoldalt teljesen másképp kéne.
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott. - Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked? A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.