Emberek, tényleg annyira jó az a rendszer hogy fel kellene dúlni mindent miatta?
Én eléggé szkeptikus vagyok ebben a tekintetben, és csak figyelmeztetnék mindenkit arra, hogy az átállás eléggé nagy munkával jár. Mivel a fejesek nagyon elfoglaltak és semmire nincs idejük, nem biztos, hogy erőltetni kellene a dolgot.
De ha valaki megveszi nekem karácsonyra a könyvet, mellétek állok természetesen
Köszönöm, de ha meglenne az ÚTK nekem, akkor sem szeretném, ha nyíltban át kéne állnom erre.
Mért is? -Akkor máris két rendszer szerint kéne folynia a bírálásnak, és ez nem fog működni. A bírálók töke már ettől az egytől (UT) ki van néha. A kettő összeütközne egymással. Még lenne, aki keverné is a kettőt. Isten mentsen tőle. Előre szólok, nem hibridizálunk, egymás mellett a két rendszer futtatását nem szeretném. -Már sima UT-ben vannak kavarások, mindig tűnnek fel problémák, (nem csak a rendszer hiányosságai, de a játékosok újítási szándékai miatt is) erre most behoznátok ezt is?! Mert tuti hogy az ÚTK is hozná magával a jól, rosszabbul megvalósítható és elfogadható ötleteket (néha agymenéseket ) - Hányingerem van a tudattól, hogy egy helyszínen két eltérő rendszer szerint alkotott kari találkozik, puffogás kezdődik a játékosok között, hogy hiába első szintű mindkettő, az egyik többet/kevesebbet tud a másiknál, pedig még a kaszt is stimmel, csupán azért, merta rendszer eltérő, és másképp alakul a képzik/pontok adása fejlődéskor is, mert más rendszer alapján készültek.
Teljes oldalt érintő átváltás egyelőre le lett fújva. Van, aki még csak az UT-val ismerkedik, annak ellenére, hogy egyre többen már az ÚTK bűvöletében élnek.
Nem elég zártban ebben a rendszerben játszani sőt mi több, egyáltalán kipróbálni, mielőtt nyakló nélkül jönnek az ötletek pedzegetve a variálást, keverést, átállást? Tőlem felmérhetitek, kinek van meg a könyv, kinek nem, ÉS hogy ennek ismeretében/birtokában ki akarna/szeretne vele OM-n játszani, mert a szabálykönyv léte nem feltételezi azonnal azt, hogy akkor egyből játszani is tud/akar vele. A lelkesedés erősebbnek tűnik megint.
De úgy látom, az új szabálykönyv megjelenésével lassan mindenki vérszemet kap, nagy lendületet kapott a szekér, és most kutyulni szeretnétek olyasmit egymással össze (nyíltban egyszerre két rendszer...) ami elsőre jól hangzik, de nincs végiggondolva.
Pedig a teszt se ment le, hogy hogyan is működik az ÚTK-s rendszer éles kaland közben.
Állítsd már le magad Nava, nem kész tényt akarunk veled lenyeletni hanem egy ötletfelvetésről volt szó ami nem ugyanaz mint ha az mondanám, hogy "Holnaptól az van hogy..."
Te értelmezed is azt amit olvasol?
ÖTLET nem elfogadott szabály és ne kezeld úgy! Azzal kezdtem hogy ötletet szeretnék felvetni, beszélgetünk valamiről, nem elfogadtuk, de te már azt vízionálod hogy holnaptól már tömegével itt vannak az ÚTK karik.
Noha, én magamat ETKs-nak nevezném, és az UT-val is „csak” azért ismerkedtem meg, ismerkedek jelenleg is, mivel itt az OM-en nyílt kalandba csak így kerülhettem be. Én azt gondolom, hogy mindkét „tábort” meg lehet érteni!
Hisz azért járnak fel ide az emberek, hogy kikapcsolódjanak, jól érezzék magukat! A legjobban pedig úgy tudja élvezni az ember a játékot, hogy ha azzal a szabálykönyvvel „nyomul”, abban szabályrendszerben „él”, ami számára a legmegfelelőbb!
Egy ötlet: Szerintem „létre lehetne hozni”, egy topicot, ahol ÚTK szerint játszanának a karakterek. ( Hasonlóan, mint a zárt kalandok, bár mégis más.). Azzal a különbséggel, hogy saját előtöris, naplós, csevegős, Erion- s, Toron- s, stb.. sorolhatnám, altopicjaik lennének. Pl: egy saját bírálóval, moderátorral, akik „intéznék” az ÚTK-s topic „napi életét”.
Na, ennyit röviden.
Ja, egyenlőre engem nem érdekel az ÚTK, hisz még nem is láttam! Én maradok az Ut-nél, s nem kívánok, kívánnék „beszállni” egyenlőre az ÚTK-s topic létrehozásába, üzemeltetésébe!!!
Ez csak egy ötlet volt, s talán érdemes egy pillanatig eltöprengeni rajta! Hisz ahogy már fentebb említettem: azért járunk fel, hogy jól érezzük magunkat, kikapcsolódjunk!
Mondjuk szerintem ezt nem itt kellene megbeszélni, mert nem az oldal hibájához tartozik a dolog.
Az átállás megvalósíthatatlan szerintem. Nem lesz minden HM kezes, hogy vigyen két részleget, és így megossza önmagát, s játékosait. Könnyen megeshet, hogy még maga a HM is kerveri, hogy mit hol, melyik szabálykönyv szerint. Aztán itt vannak a régi karakterek. Az biztos, hogy átgenerálni nem lehetne őket UTK-ra - sok karakter nem tartozhatna semelyik kasztba - iskolába ahogy jelenleg játékban van, mert annyira egyediek a szabad karaktergenerálásnak köszönhetően. Azt pedig nem tudom elképzelni, hogy ezekről a karakterekről mindenki lemondana csak azért, hogy UTK-val játszon.
A megoldás egyenlőre a várakozás, hogy gyűjtsünk tapasztalatot az UTK-ról, a használhatóságáról, hibáiról zárt kalandokban. Így pár kaland után KM-ként, jk-ként eltudja mindenki mondani a saját meglátásait, amivel akkor már talán tudunk kezdeni valamit. Ráadásul addigra biztos több mint 50%-os többségnek lesz meg az UTK-ja. (De még akkor is ott van az, hogy akinek nincs meg és akar játszani hogy fog karit csinálni és miből fog játszani - mert lássuk be - így nyálazás közben jön rá az ember, hogy mennyire más teljes egészében, mint az eddig kiadott bármelyik szabálykönyv.)
Szóval én azt mondom várjunk még ezzel az ötlettel...
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Amennyire érzékeltem frissítettél. Mintha a betűtípus megváltozott volna; de ami feltűnt, hogy nem fehér színűek a főcímek, henem amolyan híg... A betűszín skála "kockái" meg olyan pindurik lettek, hogy alig látom. Na mindegy nem tudnál intézkedni hogy nagyobb legyen a színskála és a főcím meg fehér legyen? Elismerem szempihentető; de a fehér főcím informatívabb.
Öhöm, a haladóknak résznél csak megleltem a gyorsítótár törlése dolgot, de hogy a kuki is ott volt-e...
Benyomások: -Ki van itt? - sávtól lefelé minden nagy betűméretű, akár ha látási zavarokkal küszködnék... , továbbá úgy egyben a betűk formája változott...meg nem mondom miben, de ránézek az oldalra és látom, ez más...összement...? -Igen, a főtopiccímek elvesztették fehér színüket, de nekem ez mindegy -valóban pinduri lett a betűszín táblázat -ha elküldöm a reagot, az erről tájékoztató szöveg betűformája, mérete megváltozott, továbbá reagíráskor az Opciók felsorolásának betűmérete és fajtája más lett
(megyek, bedugom a fejem modi, admin pultra, remélem nem szakad rám)
Helyzet modi fronton, egységesen: -a betűk mérete, formája változott (úgy egyben nézve nőtt, szóval aki szemfájós, annak ez jó) -a szín ez a koszbarna lett, a fehérség eltűnt, szóval szólok, valaki lopja a hypót...
Admin front: -bejelentkezéskor a szöveg koszbarna, nem fehér
És még: -bejelentkezéskor is felborult ez a betűs téma -témák oldalszámlálóján a számok szép nagyok és vastagok lettek
Én is 5,5-öst hordok, de csak azért mert a doktornő azt mondta kis terhelés kell, hogy az amúgy 6-os szemeim ne nagyon romoljanak tovább. A színskálánál én csak azon vagyok, hogy eltaláljam bármelyik négyzetet és aztán átírom szövegesen a megfelelő színre a kódot.
Más észrevétel: A hivatkozások is ez a f0sbarna színűek és így nem válik el a normál színű szövegtől.
Nekem a betűtípus nem tetszik túlzottan mert nagyon fura, mintha az előző nem ez lett volna, de lehet, hogy a színe miatt zavarja a szemem, és itt jobb oldalt a "Betűszín"-ek szerintem is túl kicsik, részemről tuti a mellékattintás.