"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
lehet bennem van a hiba,de mostansság az "elküld" gomb nem üzemel rendesen...rákatt és először előnézetbe dobja ki és még1x kell kattni,hogy elküldje...
Még mielőtt vki azt mondaná,hogy félrenyomtam: 1: nem szoktam csak úgy félrenyomogatni dolgokat :D:D 2: többször megfigyeltem az esetett és NEM nyomtam félre
Valaki tudna nekem abban valami infót "átcsurgatni", hogy tegnap mi volt az OM-el? Én próbáltam feljönni úgy 8-tól egészen félt 10-ig(este),de nem engedet fel! Kiirta: a lap nem jeleníthető meg.
Azon töprengtem, hogy az én NET kapcsoltatommal, szolgáltatómmal volt-e a hiba, vagy az OM szolgáltatójával?!
Előre is köszi a segítséget. ( Jó lenne megtudni, mert kezdtem fusztrált lenni, és már a saját beállításaimban kerestem a hibát.)
Tegnap este sajnos "DOS" támadás érte a serverünket, és ideiglenesen elfogyott a sávszélesség, idő kellett mire az egész architektúra újraindult, és újra normálisan csordogáltak a bitek a szolgáltatótól haver felé.
Azt olvastam, hogy volt támadás, meg szétesés, de azt nem lehet tudni, hogy mikor lesz stabil oldal? Az az igazság így se játszani, se beszélgetni, se modult írni érdemben nem lehet.