Akkor fogalmam sincs, hogy mi van XD Múltkor suliból se tudtam belépni, de akkor lehet, hogy rossz jelszót írtam be. Viszont a gépem meg eltárolja a jelszavam, így nem lehet, hogy az egyik alkalommal még jó, fél óra múlva meg már nem működik a jelszavam.
"- Most még vagyunk olyan erősek, hogy megfogjuk a területeinket, s ahol hiányzik az erő, ott az eszünkkel érünk célt. Ezt soha ne feledd használni - kocogtatta meg fia homlokát az öreg. - Olykor mélyebbre döfhetsz vele, mint a ramieráddal." - Dorio Racchini
Mindenképp a Te készülékedben van a hiba. A jelszavak rekordjait nem szoktam egy random átrendezgető scripttel felülírni, hogy jót szórakozzak azon ahogy próbálkoztok belépni. Ez egy konstans változó ami mindenkinek titkosítva le van tárolva az adatbázisban, és amíg vagy Te vagy megfelelő jogosultsággal rendelkező ember ezt meg nem változtatja állandó marad. Sem előbbit, sem utóbbit nem látom a logokban. Tehát a jelszavad még mindig ugyanaz mint eddig volt. Tessék törölni a cookikat, lehet bekattant a böngésződ.
Castor de Vinter írta:Lehet azzal van a bibi, hogy a böngésződ gyorsítótárját nem üríted elég gyakran...
Valójában azt se tudom, mi az XD Pedig akkor valószínűleg ott lehet a gond.
"- Most még vagyunk olyan erősek, hogy megfogjuk a területeinket, s ahol hiányzik az erő, ott az eszünkkel érünk célt. Ezt soha ne feledd használni - kocogtatta meg fia homlokát az öreg. - Olykor mélyebbre döfhetsz vele, mint a ramieráddal." - Dorio Racchini
Hát közben igazából én is megtaláltam... Amúgy töröltem mindent és utána se működött, szóval kértem megint egy jelszó emlékeztetőt. Azért remélem nem kell ezt minden két hétben eljátszanom majd XD
Miért vetted el az Igric jogát, hogy BBCode-t használhasson és képet linkeljek a hozzászólásba; úgy értem hogy meg is jelenítse azt és ne csak a linkjét?
Az Igric tényleges jogai a Zárt Kalandokra vannak korlátozva, máshol nincs szüksége rá. Ott használhat képeket, flash eleve az egész fórumon tiltva van.
A saját zárt kalandomba akartam képet tenni, erre kiírta, hogy nincs rá jogom (Igricként), reméljük én csesztem el valamit, vagy csak átmeneti gubanc volt....