Moderátor: Admin
Con Larrodan írta:Működik azA fórum cookiejai a http://www.onlinemagus.hu címre "hallgatnak", tehát a böngésződ címsorába ne onlinemagus.hu ként gyere fel, hanem írd ki a www-t is, és akkor tedd be a pipát az automatikus bejelentkezéshez
Con Larrodan írta:Tisztára DévényiTibibának érzem magamKívánságod teljesítve XD Minden HM képes a nyílt helyszíneken úgymond "előreugrasztani" a saját témáit. Ehhez be kell menj a mozdítani kívánt témába és az oldal hozzászólások tetején bal oldalt a "Hozzáadás a kedvencekhez | Nyomtatóbarát verzió | Barát értesítése e-mailben | Előreugrasztás" négyesből katt az utóbbira
![]()
Dreemer írta:Üdvözletem!
Egy apro hiányoságrol szeretnék emlitést tenni:
A K_Kitty nevezetü skinböl hiányzik a Dice gomb. Aki ezt a skint ahsználja(Van ijen?) nem képes kockával guritani. (vagycsak én nem találtam meg eben a szines kavalkádban... pedig 2 percig kerestem).
Mare-ai írta:Con Larrodan írta:Tisztára DévényiTibibának érzem magamKívánságod teljesítve XD Minden HM képes a nyílt helyszíneken úgymond "előreugrasztani" a saját témáit. Ehhez be kell menj a mozdítani kívánt témába és az oldal hozzászólások tetején bal oldalt a "Hozzáadás a kedvencekhez | Nyomtatóbarát verzió | Barát értesítése e-mailben | Előreugrasztás" négyesből katt az utóbbira
![]()
Szia Con! (Tibi bá'!)
Kipróbáltam, de csak egyszer engedi az előre ugrasztást.
Nem lehetne többször is megcsinálni?
Mare
Vissza: Kérések, hibák és javaslatok
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó