A HM-eknek nem egyforma a jogosultságuk. Van akinek van, van akinek nincs olyan lehetősége, hogy gyors moderátori eszközzel kiemeltté, közleménnyé tegyen egy topikját. Pl.: Az Őrző, Isshae, Vyan - nekünk van ... Kalmárnak, Liannának, Marenek nincs ...
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Nálam sincs változás - magyarán ott a moderációs eszköz.
Álmodban bármit megtehetsz… Hagyd hátra szürke életed! Ott repülhetsz most, hol mindent lehet. Ne álmodj jövõt… csak szárnyaló jelent! / Sosy - Álomország /
A netem stabil, több helyről is volt alkalmam futtatni az oldalt, ürítettem böngészőnél atya úristent is, de mostanában marha lassú az oldal, ha reagot küldök, küldőt átnevezek, vagy profilt akarok másnál megnézni.
Csak halkan érdeklődnék, hogy terveztek-e fejlesztést ilyen irányban: -fórumban rögzített kockadobás (úgy tudom, hogy ezügyben van valami csak nem tudom hol áll) -csak az általam megjelölt emberek által látható fórum hsz
És egy bónusz kérdés. Az egosearch-öt vagyis a Saját hozzászólásaim menüt tudom szerkeszteni? Hogy csak azokat lássam amiket én szeretnék.
Clau
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára con Claudius 2008.04.21. 12:38-kor.
Kérdésem lenne, ami technikai jellegű, és azthiszem ide fér be leginkább:
IP ban esetén a modemes embereket is meg lehet fogni? Úgyértem egy Router nagyjából statikus IP-t ad neked, de én modemmel minden bekapcsoláskor realtíve új ip-t kapok, így tudok pl Rapidshare-t igénybevenni.
Mielőtt megkérdenétek, nem nem tervezek terroristaakct az OM ellen, csak egy piszkosul rosszindulatú emberrel vannak problémáim egy külföldi honlapon.
Van rá megoldás, radikális, de van. Megnézed az IP címét. Az arin.net-en visszakeresed a szolgáltatója által megvásárolt tartományt és azt tiltod le egy az egyben.
Con! Valami hibádzik nállam. Beléptem az adminpultba, és ilyet adott be: [cir=100x80]http://members.chello.hu/kovacs.istvanne599/magus/adminpult.jpg[/cir] Mi lehet a baj? ^^
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.