Minden bizonnyal valami hibába botlottam bele; legalábbis ilyen feature-nek nem örülnék. Most délelőtt olyan öt percenként tesz ki az oldal. Már másodjára lépek be, de szerintem lesz ez még több is.
Repost: Kipróbáltam, 6 percet nem bírt ki. A böngésző pedig Opera.
Nekem egyelőre ez az első hibám, így egyelőre töretlen a bizalmam az Opera felé. Régebben én is Firefoxot használtam, de állandóan megette a memóriát, ami egy Visual Studio és pár AutoCAD mellett nem megengedhető. Azért mégiscsak a munka az első.
A hír igaz, nekem is volt problémám az Operával. Azonban nem olyan rég kiderült, hogy miért csinálta nállam a fesztivált: nem használtam a címben a www-t
Igaz azóta nem tértem vissza az Operára FF-ot használok.
Iymer, próbáld meg, hogy nem csak a sütiket törlöd, hanem a gyorsítót, chachet is. (Nagyvalószínűséggel nem jól írtam le )
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Azt hogy lehet elérni, hogy a beírt szövegkaraktereket ne igazítsa automatikusan balra, hanem ott és akkora szóközöket hagyjon a szövegben amennyit én szeretnék?
Azért kérdem mert, a kalviatúrán használatos karakterekből egy helyszínrajzot gépeltem 2D-be, felülnézetből, ahol a szoba függőleges falai a | -jel a vízszintes pedig a : _ jel volt.
De mivel a post automatikusan balra igazít mindent, sajnos nem tudtam normálisan megjeleníteni, a "center" se oldotta meg a problémát.
Con! Nemrég formáztam le a gépem, és most bármennyire is nem szeretném, minden alkalommal bekéri a felhasználónevem, és jelszavam. Nincs valami tipped/trükköd erre a helyzetre?
Con, minden eddigi alkalommal beraktam az automatikus bejelentkezést. Még valalmi anomalitása van a dolognak. Belépek, nézelódök, majd lelövöm a honlapot a böngészőben. Nyitok egy új böngésző ablakot, rákattintok az OM-re a kedvencek között, és megint nem ismer fel.
Eddig azthittem csak minden gépújraindításnál teszi. Érdekes, hogy csak addig tartja fejben a gépem, hogy én vagyok, amíg aktívan fut a fórum valamelyik ablakban.