Moderátor: Admin
Meridian írta:EDIT: mondjuk ebben a topicban is ugyanúgy jelen van a hiba
Orwen del'Correl írta:Igen, mert ez nem topicfüggő, szvsz Con elgépelhette, amikor magyarra fordította.
Orwen del'Correl írta:Nemtudom volt-e már, csak azt az abnormalitást vettem észre, hogy itt néha gépelek, és kihagy betűket. Mintha lassa érzékelné, és néha hazárdos lenne.
Csak gondoltam dobok egy warningot.
Valami böngészőgond lehetett, vagy vírus, mert a napokban raktam úja a gépem (tesztelem a Windows7-et) és megszűnt a probléma.Con Larrodan írta:Ez szerintem helyi probléma. Betöltött teljesen a böngésző? Nem laggolsz? stb.
Egen az OM-et IE-vel használtam, mert a Firefox valamiért nem volt hajlandó lementeni az adataimat, és állandóan újra be kellett loginolnom minden alkalommal. Most minden rendben megy.Togar írta:Attúl függ mit használsz mert az ie8 pl ha megnyitsz 3 ablakot úgy hogy fülek legyenek kapsból 300 megát használ a memóriából.
Meridian írta:Annak lehet, hogy az a baja, hogy nem www PONT onlinemagus PONT hu-t használsz, Firefox csak úgy menti el, nekem műxik rendesen.
M.
EDIT: átírtam a címet erre a verzióra nem gyengeelméjűeknek csak így nem linkként viselkedik
Vissza: Kérések, hibák és javaslatok
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó