Nekem tetszik a kolostor, és története, részemről megfelel.
Egy kérésem lenne, a tűzvari neve ne Marcus legyen. Az olyan kedves, barátságos név, nem illik egy olyan fazonhoz. Esetleg legyen mondjuk Sonor, Mores, Garun, stb
N.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj, Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Mint írtam, a névadás soha nem volt erősségem, így ha nem tetszik a Marcus, le lehet cserélni. Főleg mivel a ti előtörténetetekről van szó.
Csak személyes megjegyzés: sajnos tapasztalatból tudom, hogy az ellenszenves illetőknek is lehet kellemes nevük. Hiába, a saját anyjának mindenki szimpatikus...
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél. "A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
Ha valaki találkozna Lorgar seggével, akkor rugdossa már el a számítógépig, még ha csak egy röpke bocsánatkérő üzenet erejéig is, hogy megtudjam él-e, hal-e, jön-e, kész van-e már a karija!
Előre is köszönöm!
Gorodak
A felszereléslistádat és a javított karakterlapot (a hibák lentebb felsorolva) még mindig várom.
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél. "A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
A hetem kicsit zsúfolt, de ahogy lesz időm rá elküldöm a javított verziót. Több mint valószínű, hogy jövőhét kedd délelőtt küldöm el, és ha lesz még benne hiba akkor a hét többi napján rögtön küldöm a javítást.
Csáó
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve... Miért? Hiány van rossz szándékban? "
Ezer bocsánat, teljesen szét vagyok csúszva, most van egy kis időm megcsinálom a karit és elküldöm.
Nah a karit elküldtem, csak a mágikus tárgyak része nincs meg. szeretnék egy rúnafegyvert, de nincs meg az ETK, így az erre vonatkozó részeket nem vágom.
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Na, végre a te karakteredet is át tudtam nézni, ennek eredménye: Stat:
Öt olyan képzid van, ami min 4. fokú, de csak 4 tulajdonságpontot osztottál szét
A csatacsillag harcértékei nem 4/13/4, hanem 6/13/6.
A harcművészet 4.fokának elsajátításához a 12-es Akaraterőd miatt +3 Kp-t kell költened. Egyébként meg kérek megnevezni egy fegyvert, amire vonatkozik.
A vértviselet 5. fokánál 2-vel kevesebb Kp-t számoltál el, mint kellett volna. A hiba gondolom ugyanoda vezethető vissza, mint Niobe esetében: az első foknál az oktatásbónusz nem tudja hová csökkenteni a Kp igényt, mert így is csak 1-be kerül, ezért effektíve csak a második foktól kezdve csökken a tanulás "ára".
Felszerelés:
Van néhány tárgy, ami kétszer szerepel a listán (kapca, gatya, nemesi ing), más-más darabszámmal. Ez véletlen és csak az egyik sort kell figyelembe vennem (ha igen, melyiket), vagy összesen akarsz ennyit vinni (ez esetben volt-r valami különleges ok, amiért kétszer kellett felsorolni)
Varázstárgyakat majd átbeszéljük, ha el tudod olvasni az e-mailben küldött anyagot.
A mérgeknél viszont van egy kis gond. A halálos méreg hatása nem egyszeri (1 IP), hanem maradandó (5 IP) időtartamú. Igaz, hogy csak egyszer halsz meg tőle, viszont maradandóan halott maradsz... Szóval egy kicsit át kéne gondolnod, melyik mérged mit tud.
Az előtöri viszont rendben leledzik.
Felszerelés: Direkt van kétszer, az egyik ami a karakteren van a másik meg külön, mérgeket egy darabot se írtam fel, csak nem töröltem ki őket , majd lehet hogy írok fel de egyelőre nem tervezem.
A többit meg kijavítom majd nemsokára.
A vasöklöt lehet használni pusztakezes harcművészethez??
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Ja, bocsi, nem vettem észre, hogy odaírtad, hogy hol tárolod. Az se tűnt fel, hogy van ilyen rovat (ezt a részét nem én csináltam). A példamérgek benne maradtak? Akkor nyilván Orwent is ez vezethette félre, mert Dreemernek is megírtam még annó, hogy ez nem így van, csak ezek szerint nem javította ki. Vasököl: megmondom őszintén, nem vagyok járatos a harcművészetekben, de ha olyan a stílus, ami inkább ütéseket-rúgásokat használ különböző fojtások és dobások helyett, akkor miért is ne? Persze csak az ütésekhez jön a plusz sebzés, a rúgásokhoz nem.
Úgy gondoltam, ide írom a kérdésedre a választ, mivel ezekkel mindannyian tisztában vagytok, elvégre nem két napja kalandozunk együtt, így valamennyire megismertetek.
Neve Ariana Darlath, ember, 30 éves nő. Kb. 170 cm magas, karcsú, kisportolt testalkatú. Mahagóni színű hosszú, hátközépig érő dús haja van, amit általában rafináltan feltűzve hord. 18 évesen ment férjhez egyik iskolatársához, 2 gyermeke van, ikerpár, 1 fiú, 1 lány, 10 évesek.
Tiszti rangja van, de nem túl magas, mert volt néhány vitája pár feljebbvalójával, így ez nem volt túl jó hatással karrierjére.
Kiváló kardforgató. Nem szereti, ha udvarolnak neki, pláne meg csak szórakozásból. Utálja az elkényeztetett, gazdag nők csacsogását, nyivákolását hallgatni. Ha beszélgetés közben unatkozik, néha elfelejtkezik magáról, ilyenkor a bal mutatóujjával csavargatja a haját. Általában csendes, nem szívesen folyik bele felesleges eszmecserékbe, nem az ő világa.
Most hirtelen egyéb nem jut eszembe.
Ha van konkrét kérdésed, nyugodtan írd meg ide, amint tudok, válaszolok rá.
N.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj, Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Lorgar javított kariját nézegetve jutott eszembe, hogy Gorodak karija rúnamágus (is), szóval ha megbeszélitek vele, akkor további rúnamágikus felszerelésekre is szert tehettek a kiírás értelmében. Ezzel kapcsolatban csak két kérésem lenne: 100-110 Mp-nél ne kerüljenek többe a varázstárgyak, mert Gorodak karakterétől ennyi telik, és ne szálljon el veletek a ló (pl, ha mindenkinél 3 mágikus fegyver, egy rúnapáncél és egy rúnapajzs van plusz mellé egy sárkánybot, egy láthatatlanság köpenye és egy ugrás lábbelije, akkor azt azért lehet, hogy megvétózom )
Mivel a karakterem kész és már minden hibát ki javítottam mondom az infót. Azért egy éve már együtt kalandozunk, de nem mondok el mindent. Mágikus tárgyat szívesen csinálok bárkinek, de személyenként csak annyit amennyi nekem is van. NA jó nem, de azért mértékkel. Még annyit, hogy néhány kilos fegyvereket akár portálhatunk is magunkhoz, ha ez valakit érdekel. 2kg-os tárgyat 5E-ben tudok, minnél nehezeb kg-onként annál kevesebb E-ben tudom. Illetve ha megfelel naponta haszálatos portálása is akkor több kg-os is lehet. Várom a kéréseket.
A karakterem szeret viccelődni mókázni alkalom adtán csajozni. Játékostermészetű, még a mágiában is. Szereti mulattatni a népet néha csak úgy. Ezt természetesen nem nagyzolásból csinálja hanem inkább szórakozásból. Néha ha olyan hangulata van inkább elvonul mindenkitől és olyankor nagyon szó fukar ha még is beszélnie kell. A szüleiről nem beszél. Az erdőben nőt fel és igen jól ki ismeri magát jó néhány erdőben. Egy ideig akár a csapatott is el tudja látni élelemmel, ha úgy alakulna. Az első félévben csak óvatosan beszélt veletek és csak meg figyelt inkább, majd az utunk során egyre barátságosabb lett és közvetlenebb mindenkivel. Amikor meg ismertétek akkor inkább hitétek íjásznak sem mint egy varázslónak. Van egy utazó lovam, de ha nem sietünk sokszor meg esik, hogy sétálok. Kinézetem: 175cm 65 kg Elég vékonyka kinézetem van. Hegyesek a füleim. A félelfekhez hasonlítok.( Az is vagyok ) Barnás szökés hajam van és a szemem az erdő leveleihez hasonló világos zöldben játszik. Sötét zöld ing vagy póló van rajtam. Hozzá kicsit bő zöld nadrág melyet egy barna öv fog, az ingem, ha meleg van nincs be tűrve. Van rajtam még egy rövid ujjú sodrony ing mely a combom egy kis részéig log le. A hátamon egy vissza csapó íj van és úgy derék magasságában bal oldalt vannak a nyilaim. Ha lovon ülök akkor hátul. Van nálam egy kicsiny kis gömb mely akkora mint egy nagyobb emberi ököl, belsejében egy fa van. Eddig összesen tis csak egyszer kétszer láttátok nálam, és úgy tudjátok a szüleim ajándéka. A jellemem régen Káosz-Élet volt, de az utam folyamán, és a sok veszteség átformált kicsit. Így most Káosz a jellemem. A régi jellemem miatt néha tétovázok és elengedem az ellenfelem. A legtöbb városban ahol jártunk és volt rá idő mindig be ugrottam a könyvtárba.
Nos ennyi, ha van még kérdés szívesen várom!
Hali!
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve... Miért? Hiány van rossz szándékban? "