• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

III. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
139 hozzászólás • Oldal: 2 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10

Re: III. Csapat

HozzászólásSzerző: Dwinga » 2009.01.29. 22:24

Reméltem, hogy ezt nem fogja senki így felfogni. Ezzel a kijelentéssel hogy "A jófiúk koránhalnak, ezért inkább rossz leszek" arra céloztam, hogy a jó emberek akik hősködnek és mindent elvállalnak sokkal inkább nagy az elhalálozási esélye mint egy rosszabb embernek akit nem érdekel hogyha a 70 éves vagy terhes vagy bármilyen fogyatékosságban szenvedő ember megkéri bármire akkor se lágyul meg a szíve és folytatja a tennivalóit, anélkül, hogy az életét kockáztatná.
A nyíllal kapcsolatban én íjászkodok és sokkalta élvezetesebb típusa a harcnak mint a közelharc.
A fény nagyon, nagyon gyors, de a sötétség már ott van!
Dwinga
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 78
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.01.31. 19:33

Elvileg Nimras helyett majd más jön, mert még nem fizetett. Úgy tudom, hogy valamelyik KM...

Rannien
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 799
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kijoe » 2009.01.31. 21:59

Micsoda? KM visz egy NJK-t?
Saguru No Ószei Ics'an Navariszen! - „Ha sárkányra vadászol, ne csodálkozz, ha találsz is egyet!”
Kijoe
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 297
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.01.31. 22:14

Nem Yvett azt mondta délelőtt, hogy mivel Nimras úgy látszik nem jön, valakinek jönnie kell a csapatba, így lehet, hogy egy KM (Ralog) jönne a csapatunkba Nimras helyett...

Rannien
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2009.01.31. 22:59

Bocs srácok, legfőképpen Rannien... Asszem az infulenzától már nem igazán tudom, hogy mit beszélek :? :oops:
Ralog nem lesz JK, hisz akkor ki mesél egy csapatnak? ... Na erről ennyit... :cry: Beszéltem én délelőtt akkora baromságot hogy ... :? Bocs még egyszer :oops:

A helyzetet meg megoldom, s időben fogtok tudni mindenről.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.02.01. 11:17

Én kérek bocsánatot mindenkitől, mert Yvett nevében mondtam ezt, és olyan dologról beszéltem ami még egyáltalán nem volt biztos. :(
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kijoe » 2009.02.01. 12:16

Üdv!

Szóval akkor egyenlőre 3-an leszünk?!

Ti döntöttetek már a karakterekről? Én sajna még nem de töröm a fejemet, nekem mindig ez a legnehezebb része a karakteralkotásnak, mert várom az ihletet! :)
Saguru No Ószei Ics'an Navariszen! - „Ha sárkányra vadászol, ne csodálkozz, ha találsz is egyet!”
Kijoe
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kijoe » 2009.02.01. 12:17

Mi lenne ha valami jó kis kommandó csapatot raknánk össze. Lenne mondjuk egy varászhasználó valami zárfeltörő és kellene valami kis izom is. Az nem baj ha a karakterek akár 2-t is lefednek a fent említett szerepekből. :)

Szóval kinek mi az ötlete?
Kijoe
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.02.01. 14:39

Varázshasználóból én max. papot vagy bárdot csinálnék, esetleg varázslót (bár azt még nem magyon próbáltam ki...), de a többit nem túlzottan szeretem... Harcosból esetleg valami elf harcos kétkezes harccal és lovas íjászattal esetleg még ezt tudom mondani. Tolvajszerű karakterhez szintén nincs nagy kedvem :?
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dwinga » 2009.02.01. 14:58

Üdv!
Én már dötöttem. Kyr származék BM halál káosz jellemmel, amint ezt már mondtam. De érdekelne ti mik akartok lenni mert ha ellentétes jelleműek leszünk akkor az nagyon nem fog stimmelni. Valószínűleg Ascens Morga-tag a mérgek miatt. De a részletek tőletek is függnek :)
A fény nagyon, nagyon gyors, de a sötétség már ott van!
Dwinga
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 78
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kijoe » 2009.02.01. 15:15

A halál káosz jellem az kicsit durva. Az én karakterem Rend, halál jellemű lesz.

Az elf karakter az elég gáz, mert nehezen tudna hozzánk illeszkedni, bár mondjuk a kyr származék is eléggé rasszista tud lenni. Hogy színesítsem a rasszt, lehet hogy erioni szuke harcművész, illetve pappal jönnék. :)

Na ezeket a karikat rakjuk össze valahogy! :D

Ötlet?
Kijoe
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.02.01. 17:28

Csináljunk 3 egyfajta kasztot :lol:. Jó ez egy kicsit hülye ötlet volt... Dwinga biztos a BM, nem lehetne esetleg másik kaszt? Én ragaszkodom az elfekhez, csak Arel-pappal lennék ember. De nem tudom, bármi leszek elfből (kivéve pap, mert: 1: nincs kidolgozva, 2 akkor inkább Arel, mert az is természet párti), ha kell. 8) Ha minden kötél szakad, akkor leszek bármi, de csak a legvégső esetben.
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kijoe » 2009.02.01. 17:49

Miért ragaszkodsz annyira az elfekhez?
Kijoe
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kijoe » 2009.02.01. 17:51

Rannien: Egyébként tényleg 13 éves vagy?
Kijoe
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.02.01. 18:12

Az elfek olyan tökéletesek, és sokan közülük "az emberek fölött állnak" (nem olyan gyarlók, becsületesek, sokkalta nagyobb a harmónia a természet és köztük, mint az emberek esetében, hosszabb élettartamuk lévén nagyobb tapasztalatra tehetnek szert és sokkal megfontoltabbak, mint a legtöbb ember), meg mondhatnám tovább, de gondolom úgy is tudod. Igen, 13 éves vagyok, de ha gondolod, hogy még fiatal vagyok a M.A.G.U.S.-hoz, akkor csak nézőnek fogok menni a találkozóra.

Rannien
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
139 hozzászólás • Oldal: 2 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10

Vissza: Csapatszervezés