//valamit rosszul fogalmaztam meg? lehet.. ara voltam kíváncsi kit kel majd követnem a szökőkútnál...sebaj megyek utamon majd megoldódik

*Tetovált képű szavaitól megrettenek... szólni nem tudok csak elköszönök és távozok!*
<Mibe keveredtem? Eböl koly bajom származhat... Ennyire magasról szolnak le! Ebből kevés jó származhat!>
*Az úton hazafelé...*
<Hogyhogy pont én? Valami komoly gond lehet az egyházban.. ha egy hozzám hasonló hivőt is csatasorba kell állítani... Másrészt ha a tetovált képűnek rám van szüksége... akkor megeshet hogy kissé ki van szolgáltatva... talán ha eléggé figyelek, sokat nyerhetek az ügyeleten :twsited: >
*Némi önteltség járja át szívemet amikor az esős mocskos időben bandukolok szállásom felé...*
*Tervei szerint a szállásomon felkészülök az esti találkozóra, de előtte még a fogadóssal egyeztetek egy keveset... van egy bizonyos selyem szállítmány ami emlegetett. A kérdés csak az haza érek e a fogadóba vagy útközben ér valami meglepetés?*
*Még útban házfelé gyakran tekintek hátra felé.. próbálom kifürkészni hogy követ e valaki... tekintve hoyg rossz idő van, gondolom nem sokan vannak az utcákon.. így aki követ nem tud tömegben megbújni, csak csak az utca kiszögeléseiben.*
<Vajon kik tudna erről a feladatról, mennyien akarnak majd utamba állni? Egyáltalán már most is akad aki életemre akar törni?>