• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Vihar elõtt...

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 8 / 72 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 72

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.17. 18:57

( Bedal Alen)

* Bedalon látszik, igencsak elégedett a tesztel.*
- Semmire nem emlékszel? Nagyon furcsa...ha jól tudom, sötét praktikák is tehetnek ilyet emberekkel, és én ezt is tartom valószínűnek... had lássam a tetoválásaid...nemmintha értenék hozzájuk, de felettébb kíváncsi vagyok rá. Mondd csak, azt mondtad, értessz a harchoz is...ha nem emlékszel semmire, erre hogy tudhatsz? Mostmár egyenrangú felek vagyunk. remélem rászolgálsz a bizalmamra... nos, mit gondolsz, mi tehetünk az érdekedbe? Mi munkáért jöttünk ide, a Pyarroni Inkvizítorok Rendjébe tartunk, hogy harci tudásunk ott kamatoztassuk. Szeretném folytatni az utamat oda, ígyhát ha nincs más elkézelésed, tarts velünk. Ha tudsz harcolni, még jól is jön a társaságod...
* Nichenhez fordulva.*
- Mit akart Mythar? Kérlek, hívd őt és az északit is ide, hogy megegyezzünk... mostantól társak vagyunk, és van pár dolog, amit le kell szögezni. Hölgyem, nekik is el kellene mondania a történetét...hogyan szólíthatom különben?
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.17. 20:02

(Carolina con Ragucci)

*Köszönöm, hogy magukkal tarthatok. Így talán hamarabb bevillannak majd dolgok. Ami a tetoválásaimat illeti, azok elég intim helyen találhatóak ezeken kívül.
Azzal odamutatja a papnak a tenyerét.*

- A harcban meg tudom, hogy valamennyire képzett vagyok benne, de nem tudom, hogy pontosan milyen vállfajában. Csak onnan derült ki, hogy Erion mellett rámtámadtak. Háromnak elég csúnyán bevertem az arcát, pedig az egész teljesen automatikus volt. Mintha nem is én lettem volna. Reflexből ment az egész. Szóval ne várják tőlem, hogy leverek magamtól valakit. Nem tudom, hogy mégegyszer meg tudnám e csinálni.
Mindjárt rendelkezésükre állok, de szólnom kell annak a férfinak aki megmentett engem, és aki idehozott. Sokkal tartozom neki.
Nem tudom, hogy hogyan szólíthatna.
*Elköszön, aztán visszamegy a köpenyes férfi szobájába, majd leül mellé az ágyra. Közelebb hajol hozzá, és megsimogatja az arcát.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.17. 20:31

(Nichen de Azayr)

*Amikor hallja, hogy Bedal nyugodtabb hangon beszél már, szemmel láthatóan megnyugszik. hol egyikükre, hol másikukra néz. Amikor felvetődik a csapathoz való csatlakozás kérdése, bólogat.*
Később:
*Bedal kérésére bólint, és kilép a szobából. Lesiet a lépcsőn, és ha ott találja a társaságot, akkor:
-Gyertek fel a szobámba, meg kell beszélnünk a jövendőbeli dolgainkat, -amennyiben együtt maradunk. Ez fontos, és sürgős, szóval gyertek gyorsan.
ha nincs lenn valaki, azt a szobájában keresi fel. majd dolga végeztével visszamegy a szobába és leül egy székre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Meridian 2006.02.17. 22:24-kor.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.17. 20:57

(Fekete Mythar)

-Hát akkor menjünk. Azt hiszem nem fogod őket zavarni!

*Karonfogja a lányt és fekiséri Nichan szobájába. Bekopog majd illedelmesen előreengedi a hölgyert.

-A hölgy a segítségünket kéri és szeretne veletek megbeszélni néhány dolgot... A neve Ivoria al Anaiss. Bánjatok vele előzékenyen nagyon megijesztette a jeleneted az ivóban Bedal!

*Miro felé*

-Ön pedig ismerje meg Bedalt Alent és Nichen de Azadyrt! Kérlek mond el mit szeretnél tőlünk!
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.17. 21:52

( Con Bronta )

* Látja, hogy a szomszédos aztalnál ülő nő figyeli, de úgy tesz, mint ha észre sem venné. Az emeletről visszaérkező Nichen kérésének eleget téve követi a harcost és a lányt, majd velük együtt belép a szobába. Kissé meglepődik a nagy tömeg láttán, de csak bólint egyet, majd becsukja maga mögött az ajtót és kérdően tekint a vörös csuhásra. Aki még nem látta közelebről, az most veszi csak észre, hogy mennyire elcsúfítják a a vágások által okozott sebhelyek Con arcát.* < Na jól összegyűlt a társaság! Mindenkit láttam már, de csak Nichent és Bedalt ismerem. .>
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.17. 22:21

( Bedal Alen)

* Mikor mindenki beér a szobába, kihúzza magát, majd Nichen mellé lép.*
- Kérlek titeket... halgassatok most végig. Nem vagyok nagy társasági életet élő ember, és nem is akarok vezéreskedni körülöttetek, de mivel én vetettem fel valamennyiötöknek a gondolatot, hogy esetleg együtt kéne folytatnunk a saját utainkat, ezért kötelességemnek érzem, hogy szóljak pár szót. Úgy néz ki valamennyiünk munkát szeretne, és egyeseket személyes érzések vezettek ide. Keveset tudok rólatok, és nem is várom el, hogy többet osszaok meg magatokról. Azt szeetném, ha eredményesen tudnánk együtt dolgozni, és hatékonyan tudnánk közreműködni a jövőben. Úgy vélem, mindannyiunknak kézenfekvő, ha olyan megbízót szerzünk, aki nem kérdezősködik, ellenben jól megfizet a feladatért. Én lemondok a pénzemről, nincs szükségem efféle anyagi javakra. Arra gondoltam, jelentkezhetnénk Pyarron Szent Inkvizíciójába, melynek rendháza itt erionban is megtalálható. A hatalmas városfal mélyén ocsmányabnál ocsmányabb fajzatok, vallási szekták, és a romlottság egyébb teremtményei húzódnak meg, egyesek fel-feltörve meg-megtámadnk embereket. Úgy értesültem, az Inkvizíció sok kalandozót foglalkoztat a régi alagutak, tárnák felderítésére, és megtisztítására, és bőségesen megjutalmazza azokat. Nekem társak kellenek, akikkel együtt a Rendem távolabbi érdekeit képviselhetem: hacsak egyetlen káoszgyermek is elpusztul nektek hála, máris sikert értünk el. Úgy vélem, mindannyiunk számára csábító ajánlat, mindenki jól jár vele. Most pedig, jó lenne ha mindenki szólna magáról pár szót. Pusztán felületes ismereteket, mindenki annyit, amennyit el szeretne árulni. A kisasszonyt még nem ismerem, de Mythar bizonyára jó okkal hozta el. A legutóbb egy gorviki nő is itt járt, ő is velünk fog tartani... ha más nemis, hát én kezességet vállalok érte, úgy vélem megbízható. Most pedig...igen, bemutatkozás: Bedal Alen vagyok, Sogron felszentelt papja, a Tűzkobra evilági bástyájának, az Ordani Rendnek egyik tagja, a Tűz táplálóinak egyik mestere, szabad harcosa, aki szent célul tűzte ki a Káosz erőinek minden megnyilvánulásának kiirtását Ynevről. Úgy vélem, ennyi elég...
* Figyelmesen végighallgatja a többieket is, szobormerev arccal, elgondolkodva áll a társak gyűrűjében.*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.17. 22:30

*Hallgatja Bedalt, néha egy-egy mosolyt ereszt meg
<Nocsak, nocsak! Barátom milyen beszédes lett mostanában....Remélem javunkra fog váln mindenki, aki itt van>
*Amikor Bedal elhallgat, látja a többiek arcán, hogy mindenki a másikra vár, ezért megszólal:
-Én Nichen de Azadyr vagyok, délvidéki kóborlovag. Sokféle küldetést elvállaltam már, és el is fogok vállalni, de gonosszal együttműködni soha nem fogok. Nekme személy szerint tetszik Bedal ötlete, de lehet, hogy csak azért, mert már régóta ismerem. Nah, ennyit rólam, most már ti következtek. Mondjuk kezdhetnéd is, Mythar!
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Desmond Tiny » 2006.02.17. 22:44

(Fekete Mythar)

-Az én nevem Fekete Mythar. Ahogy sokan mondják én darton "felkentje" vagyok. Sokat kalandozok mostanában én is és örömömre lenne, ha segíthetnék. Ha pedig valaki meghal szívesen eltemetem 8)

*Megereszt egy kissebb mosolyt, bár tudja nem sokan fogják díjjazni :!: *

-A hölgyet mellettem már bemutattam.... Segítségünket kéri egy kényes ügyben. Úgy tűnik toroni söpredék üldözi és a védelmünket kéri.

*Kedvesen ránéz Mirora*

-Azt hiszem rólunk elég is ennyi. Ha valaki szeretne többet tudni forduljon a hölgyhöz...
Desmond Tiny

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.17. 22:58

KM esemény
Helyszín: Erion
Időpont: Ősszel, dél
Résztvevők: Mindenki

Lent a fogadó részben:
A fogadós kissé meglepődik,hogy mindanyian felfelé igyekeztek sőt egy nőt is visztek,aki láthatóan nem harcos...De nem szól egy szót sem inkább előkerit egy felmosót és egy vödröt és ráuszitja az egyik felszolgáló fiút,hogy tisztitsa meg a padlót a vértől.
Eközben egyre többen térnek be ebédelni,de a felszolgáló fiú csodás munkát végzett,igy csak némi nedvesség jelzi a padlón,hogy ott vmi volt.

Carolina con Ragucci :
Kilépsz a szobádból és visszatérsz a ti szobátokba.Ahogy benitsz láttod,hogy a férfi még mindig az ágyon fekszik.Leülsz az ágyra és a férfi arcára teszed a kezed.Ekkor a férfi megfogja a kezed és az arcához nyomja közben nem nyitja ki a szemeit.
Eszedben villan sok emlék kép.Különbőző férfiak mellet fekszel külön bőző ágyakon és bámulod a plafont.A párna alá nyulsz egy furcsa sarlóra emlékeztető kardot vagy inkább tőrt huzol elő...egy szó jut az eszedbe...sequor...és egy másik...marasequor...a második szó vmiért úgy tünik nagyon közel áll hozzád...Fekete szin....Ismét eszedbe az az este mikor először találkoztál a férfival,aki egy kardot tartott a kezébe...mintha fekete lett volna bár sötét volt és lehet,hogy csak rosszul láttad...
Aztán a férfi hagja kiránt az emlékek világából.
-Mit szeretnél?Miben lehetek a segitségedre?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2006.02.17. 23:03

* Türelmesen végighallgatja a többiek történetét.* < Hmm.. Úgy látszik mindannyian Őszintén beszélnek, hát én sem maradhatok ki a sorból.>
- Én Con Bronta vagyok. Tiadlanból származom. Ott a Dorcha testőrségének tagja voltam. * Ekkor lesüti szemét és úgy folytatja mondanivalóját* Egy napon egy különleges megbízatást kaptam. Egy magas rangú diplomatát kellett elkísérnünk társammal egy északi országba. Sajnos nem jártunk sikerrel és rajtunk ütött út közben egy toroni fejvadász egység. A védencem és a társam is meghalt a harc során. Én is súlyosan megsérültem, de egy karaván vezetője, ki a csata után ért a helyszínre magához vett és felgyógyíttatott. Tudjátok szégyenemben, hogy kudarcot vallottam nem mertem visszamenni Tiadlanba. Nem akartam apám fejére szégyent hozni. Szerintem az otthoniak azt hiszik, hogy én is halott vagyok, és szerintem ez így is van rendjén. Na mindegy. Felépülésem után egy karavánnal érkeztem Erionba, a lehetőségek városába, ahol valamelyest szeretném jóvátenni hibámat és a gonoszt elpusztítani. Valamint hátralévő rongy életemet leélni. Ennyi. *Felemeli fejét, de nem keresi senki tekintetét. *
- Bedal! Én csatlakozok hozzád és ígérem nem árullak el sosem! Kardom és vérem tiéd és a szent ügyé! * Monológja befejeztével, látjátok rajta, hogy kissé elérzékenyül, de felszívja tüdejét és próbálja leplezni gyengeségét*
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.02.17. 23:50

(Carolina con Ragucci)

<... Görbe tőr? Sequor? Mara-sequor? Mik ezek? Szóval nem csak verekedni tudok. De vajon hol lehet hozzájutni ezekhez a fegyverekhez? Viszont lehet, hogy igaza volt a papnak. Mi van, ha ezeket a fegyvereket arra használtam, hogy öldököljek velük? Akkor ott az erdőben is csurom vér voltam, és tőrök voltak a kezemben. Valahogy ki kell derítenem, hogy kik használják ezeket a fegyvereket. Akkor közelebb jutok az életemhez. Addig is nem szólok róla a többieknek... ...>
*Visszarázódik a valóságba és a férfire bámul.*
- Bocsáss meg. Csak jöttem közölni, hogy nem lógok tovább a nyakadon. Biztos van jobb dolgod minthogy engem pesztrálj. Viszont nem tudom, hogy mivel tudnám megköszönni, hogy megmentetted az életemet. Nem is tudod, hogy mennyire hálás vagyok neked. Kérj akármit. Ha képes vagyok rá akkor megteszem. És a jövőben is mindig számíthatsz rám mindenben.
*Melegen megszorítja a férfi kezét.*
- Találtam egy kalandozócsapatot, akik magukkal visznek. Talán a velük bejárt út során visszajön minden, amit elvesztettem. És nem is leszek kiszolgáltatott. Ha nem tartozik az ember sehova, akkor ebben a világban halott.
*Előveszi az aranypénzt, és visszarakja az ágyra, és mosolyogva várja a választ.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.02.18. 0:00

(Miro)

*Mytharnak az ivóban:

-Köszönöm a kedves gesztust, de az a bor sem tett igazán jót. Hmm Mythar, épp kezdtem beleszokni a tegeződésbe, erre megint zavarba hozol :wink:

-Apámat talán két hete hogy megmérgezték, már aznap este elindultam Erionba váltott lovakkal. Hogy mióta üldöznek...a Sheral első hegycsúcsait láttam felbukkanni a láthatár felett, akkor éreztem őket a sarkamban. Ez négy napja lehetett, de nem tudom pontosan.

-Hát legyen, biztos hogy nem leszek terhükre?

*Engedi hogy karonfogja és egészen meglepődik előzékenységén. Felmegy vele a szobába. Mikor Mythar átvállalja a bemutatkozás terhét, zavartan biccent egyet és utána folyamatosan a férfi takarásában próbál tartózkodni, mintha nagyon szégyenlős lenne.

<Ők lennének azok. Számra tökéletes csapat, könnyen irányítható, remélhetőleg nem lesz túl sok vita. Most már csak az a kérdés hogy ki mire képes. Lássuk csak...>

*Végighallgatja a többiek mondókáját, sorban mindegyikőjüket végigméri.

<Bedal. Ordani. A vén Tűzkobra híve, hangjából hallom szívében házfaló, pusztító tűz ég. Lelke mint az abbit. Ha tudná hogy irigylem ezért...

Nichen. Nem nagyon ismerem a lovagok fényűző világát, de mivel kóbor, ezért nem hiszem, hogy holmi finnyás úri legény lenne.

Mythar. Humora embertelenül ízléstelen és beteg, mégis segítőkész. Fekete és tiszta. Mint az obszidián. Jó társ lesz.

Con. Szerencsétlen. Amilyen hányattatott a sorsa, olyan becsületesnek és bátornak tűnik. Őt sem kell nagyon félteni szerintem. No, akkor én jövök. Csak ne rontsam el...>

-Köszönöm türelmüket és hogy meghallgatnak uraim. Nevem-mint ahogy Mythar úr már említette- Ivoria al Anaiss és örvendek a hatalmas szerencsének hogy önökkel összefuthattam. Mythar úr ugyancsak említette azt a bizonyos "kényes ügyet", ha önöknek megfelel, bővebben kifejteném hogy miről is lenne szó...

*Elmond mindent amit Mytharnak, ha esetleg valami kérdés felmerülne, illedelmesen válaszol mindenre.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.02.18. 0:08

KM esemény
Helyszín: Erion
Időpont: Ősszel, dél
Résztvevők: Carolina con Ragucci

Kinyitja a szemeit és felküzdi magát félülésbe.

-Elég, ha egy kedves mosollyal hálálod meg. - végigsimítja a lány arcát.

-Ne felejtsük el, hogy te is megmentetted az én életemet. Én is tartozom neked.
...
- Nem lógsz a nyakamon, ugyanis most épp van még elég pénzem, hogy ellegyek egy darabig és keressek valamiféle jól fizető munkát magamnak.... Kalandozó csapatot mondtál? És ők merre tartanak? Nem tudnak valami jól fizető embert, akinek szüksége lenne egy kardforgató kézre?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.02.18. 0:19

(Nichen de Azadyr)

*Végigméri a hölgyeményt, miközben az beszél. Toron említése hidegen hagyja, arcán tanácstalanság tükröződik, zöld szemét Bedalra függeszti, mondván majd ő eldönti, hogy mi legyen.

<Na, eza nő kényes, finom úrihölgynek látszik...biztos mindig nyavalyogni fog...bár remélem, hogy ebben nég kellemesen csalódok egyszer...
Kíváncsi vagyok, mit szólnak majd a gorviki lányhoz. és mi van azzal a fickóval, akit említett? Kia z egyáltalán? Látom, lesz itt min töprengeni...>
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.02.18. 0:38

( Bedal Alen)

* A tiadlanit végighallgatva még közbeszól.*
- Bocsáss meg hölgyem, had szóljak még Conhoz... nem gondoltam, hogy a vezetőd lennék. Mégcsa példakép, vagy szent ügy hordozója sem vagyok. Úgy tisztelj, mint egyenrangú társat, hiszen ott lent te kerekedtél felül. Ezt sohase feledd... ha valami, hát ez nem gyengeség. És mellékesen, még mindig nagyon kíváncsi vagyok az országodra, és a rochádra.
* Végighallgatja a lány mondandóját is, majd hagyja, hogy mások szólaljanak meg előszőr. Homloát ráncolva gondolkozik.*
<... Toron...legfőbb ellenségünk bűnfészke....ki ez a lány egyáltalán? Ezért most Oda kell mennem? vajon ez az újabb próba? Hiába, próba az egész élet...fogadjuk emelt fővel. A tiadlani nagyon tetszik nekem. És ez a gorviki nő... ő is annyira titogzatos, és annyira élveszem, hogy kihívás és megfejtendő, hogy talánmár plátói kapcsolatnak is mondható...>
* Mikor rajta van a beszéd sora, határozottan nekikezd. *
- Hölgyem, úgy vélem, több, és részletesebb információval kell szolgálnia az üggyel kapcsolatban. Kétlem, hogy ezen a nyomon el tudnánk indulni. Szeretném megtudni pontosan hol, mikor történt, kit gyanúsítottak, milyen típusú méreg volt, ki állapította azt meg, és hogy hol van most az apja. Voltak-e neki haragosai, ésha igen kik azok. Gondolom Toronban a politika is sokat nyom a latba. Délan nagy hagyományai vanna az efféle cselvetéseknek, nem tudom, Toronban így va-e. Jómagam látásköre Eionnál északabb nem terjed ki, így hiába minden tudásom: mintmár a foadó aljában tapasztaltam, Ynev eme részén felborulnak a viszonyok. Mit tehetek azonban érted? Az alkalmon kapva, ha torobna juttatsz engem hölygyem, ellenszolgáltatásként segítek megoldani a bűntettet. Azonban úgy hallottam, Toron igen veszélyes hely. Mivel nem ismerem ki magam a kultúrájában, segítséget és támogatást is szeretnék, ha arra vet az utunk. Ha a gorviki lány ígyis velünk tart, akkor kérlek, had jöjjön velünk: magam fogok vigyázni rá, nehogy veszélyforrás lehessen a csapat számára.
* Bedal a vége felé igencsal elfárad, igencsak rágérne az alvás, pedig kora délután van. *

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1078 hozzászólás • Oldal: 8 / 72 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 72

Vissza: Régi Kalandok...