Twou Line
< Egész szép a város látványa az eső ellenére. Így kevesebb látszik belőle, de egész jó. Rhienna kicsit szótlan, biztos fázik. Az idegen sem valami túl bőbeszédű, persze a kis dúdolását le számítva. Furcsa öltözéke van. Talán valami egzotikus helyről származik, vagy onnan van a ruha. Vajon ilyen rossz időben van piac? hm … Remélem igen. >
* Csendesen ellovaglunk a városig és ott, míg a kapuhoz érünk meg nézem a domborművet. Igyekszem elmémet lefoglalni. Egész szép. Az örök egyszerű embernek látszanak, de mivel nem szolnak, hát csak biccentek és elhaladok mellettük. *
< Hm… érdekes ez a fa mely a tér közepén áll, biztos valami érdekes legenda vagy történet fűződik hozzá. Az idegennek igaza van először szállást kell keresnünk. >
- Egyet értek uram, keresünk egy fogadót és szerezünk szobákat. –
- Egyébként ön uram honnan származik? Ha nem vagyok nagyon tolakodó a kérdéssel. -
< Így esőben elég kihalt egy város, de talán nekem most jobb is így. Remélem azért majd sikerül valamelyik nyelven szót érteni a fogadóssal és nem kell úgy mutogatni, mint régen egy vendéglőben. Így bele gondolva vicces. Akkor elég kellemetlen volt. >
* Oda fordulok Rhiennához. *
- Beszéljek én a szobákat illetően vagy inkább te szeretnéd intézni a fogadóssal a dolgokat? -
< Nem festhetek, most valami jó bőrben. Három nap. Hm... Te jó ég. Egyszer még porul fogok, járna a meggondolatlanságom és a feledékenységem miatt. Viszont úrnőm Morgena velem van, még az álmaimat is vigyázza. >
* Magamba egy apró köszönetet mormolok istennőmhöz. Köszönöm, hogy meg védtél az erdőben és életemet is köszönöm. *
* Körbe nézek figyelmesen hátha látok valakit az utcán, vagy véletlenül a piacot. Először ki kötöm a lovamat a fogadó elé. Majd beviszem az istállóba, miután kivettük a szobákat és rendeltünk meleg ételt. Feltéve, ha van istálló. *
< Vajon a fogadósnak vannak házi állatai. Hát, ha igen meg veszem az egyiket egyéni célokra. hm… ja, biztos, ha más nem is patkányai biztos vannak. Azokat ingyen is nekem adná. > * Elmosolyodok, és ezen kicsit kuncogok. *