(Fergia) 
A nõ szemöldöke felszaladt a homlokára, majd vissza:
-Vagy transzba eshetett, vagy így védekezik, vagy odaveszett. Hm, de ön jobban ismeri õt is, meg a képességeit is. Mit keresek? Egy mérgezés ellenszerét. A mérgezés maga nem volt kikérdezve pontosan, már bánom is. Lényeg: több személyt érintett, így vagy vízzel, vagy étellel, vagy levegõvel juthatott a szervezetbe. Az ellenanyag valami ritka összetevõt tartalmaz, amit kevesen ismernek. A mérgezés maga lassan következik be, ami vagy azt jelenti, hogy huzamosabb ideig juttathatták a mérgezettekbe, vagy lassan felszívódó anyagról van szó. Az érintett személy állította, csak a Talverinek birtokában van az ismeret, amire én nem vennék mérget. 
<Ez egy rakás semmi. Ahelyett, hogy ölelgettem Carwynt, kikérdezhettem volna a mérgezésrõl. Úgy jobban tudnék most neki segíteni. és az elmém is most ürült ki. Jellemzõ.>
-Ha ez kevés, elugrok megkérdezni az illetõt.

*
 * Mondjuk egy nõt ugyan nem túl szép dolog megütni, de ez egy kivételnek mondható. A másik kivétel a harc lenne, de még bármi elõfordulhat ezen a fura szigeten...>
  Mondjuk egy nõt ugyan nem túl szép dolog megütni, de ez egy kivételnek mondható. A másik kivétel a harc lenne, de még bármi elõfordulhat ezen a fura szigeten...>

>
 > 
  Úgy játszol vele ahogy szeretnél, olyan dolgokat teszel meg vele, avagy nem, amit az adott helyzetben jónak látsz
 Úgy játszol vele ahogy szeretnél, olyan dolgokat teszel meg vele, avagy nem, amit az adott helyzetben jónak látsz