• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 10 / 76 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.04. 16:14

KM: [Dreemer], Beszélgetés Marafiszal, a bucsú
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Kora reggeli órák 5 óra vége fele
Résztvevők: Vipera (con Claudius), Dreego con'IGarno (Rayamancor); akik figyelik Marafiszt

*Marafisz figyelmesen meghallgat titeket, mikor látja hogy Vipera menni készül a sátor irányába, fegyvereit egy gyakorlott mozdulattal, helyükre csúsztatja. Majd Vipere vállát megmarkolja:*

(Pyar)
-Vipera, most fontosabb dolgok van mintsem hogy holmi nőkkel foglalkozz! Pár pillanat és indulnotok kell, nincs vesztegetni való időnk! Nem tudni a nemesek mikor indulnak haza Nimrajébol, és hogy mi módon!

*Ott hagy titeket, a többi elf-hez intéz pár szót...*

(Hangosan, Elf)
- 2 Rokonomnak sürgősen el kell jutnia Nirmajéba, Szélvész, és Csutak hátán fognak menni, Ansin, kérlek vezesd őket a leghamarabb Nirmajéba, a követségre!

*... az elf örök megélénkülnek, két lovukat, Viperályékhoz vezetik, egy harmadik, elf nő felszáll saját lovára és odaléptet. Marafisz ismét megszólal:*

-Ha minden megfelel akkor induljatok, ö Ansin, kitűnő tanítványom -mutat a női lovas felé-, elvezet titeket Nirmajéba.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.05.05. 10:55-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.04. 16:20

KM: [Dreemer], Beszélgetés Seerinel, tanakodás
Résztvevők: Harass (Huor Aikanáro),Leisan de La'erten(Lorin O Krell);és akik nézik Serint

Leisan de La'erten(Lorin O Krell)
*Figyelemsen halgatja szavaidat* //Feltétlezem Elfül hangzanak el... legközelb kérlek tedd egyértelmüvé//

(Elf)
-Arel vallását nem ismerem, de hogy nagyapám valami szörnyüségtöl mentett meg, hát jó halani! Legaább valami jót is tett...

*Nagyon édesen elmosojodik ahogy csak a nők képesek... :oops: *

Harass (Huor Aikanáro)
*Seerin megdöbben, mikor a síkitozó nő körbefutja a tábort. Szóhoz sem jut... Majd felocsudva gondolataibol, kérdésedre, válaszol:*

(Shadoni)
-Egy futár, hát, 1 hónap az út az első határvárosig mind erenbe mind Erigowba... és enm sokan váalkoznak ijen utra egyedül... roppant veszélyes ez a vidék, legjobb lez ha mi magunk megyünk. Talán ha rátudnák venni Nirmaje urát, vagy vakiket hogy segitsenek... cagy egy kereskedöhöz hozzá tudnánk csapodni... :roll:

*Arcán agoddalom jelei mutatkoznak. Érezhetöen, kedvesnek találja az ujonan jött alak társaságát...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.04. 16:36

KM: [Dreemer], Ruha vadászat, "A" sátor! :angel:
Résztvevők:Harmon(Vargasz Algor)

*Az álmosságtól már alig látsz, nehezen oda vonszolod magadat a sátor bejáratához. Bentről pityergő női hangok szűrödnek ki hozzád. Be nyújtott köpönyegedet nem markolja meg, kedvesed. Elhangzó kérdésedre egy meglehetősen hangos IGEN-nel felel.*

//feltételezem belépsz ha igen akkor ezt látod://

*A sátor kör alapú, átmérője másfél méter lehet. A sátor közepén lévő tartó rúd mellet 2 hevenyészett ágy található. Ló pokrócok azokon, pokrócok. A pokrócokon térdel középen a nő, kezei közt még szorongatja a papucsot, egyfolytában sír.*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.05.05. 10:57-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.04. 16:45

KM: [Dreemer], Marafisz beszéde, takarodó
Résztvevők:Mindenki (Pusztában lévők)

*Marafisz a tábor közepére áll, és hangosan beszédet intéz mindenkihez, teszi ezt az után hogy Vipera és társa tovább egy Elf utnak indult.*

(Hangosan Elf, Pyar, ha valaki nem érti, akkor Erv)
-Kedves rokonok, most hogy áll a sátor tábor, térjen mindenki nyugovóra! Aludjatok pár órácskát, rátok fér! Délig pihenünk itt, aztán egész nap és hajnalig menetelni fogunk, egészen Nirmajéig. Ott meleg szállás és koszt vár rátok!

*Neki áll és kijelöli a sátrakat. Ki hol aludjék. A nőknek értelemszerűen külön sátor jut. A férfiakat 2-es ével szállásolja el. A sátor kiosztás:
Harmon (Vargasz Algor)- Harass (Huor Aikanáro)
Seerin - Meg nem nevezet, mezitelen nő
Revo(Pelso) -Leisan (Lorin O Krell)*

//Ha valaki kifogásolja a sátor kiosztást, írja meg! a következő reagban//
//Off: Másrészt, nem tudom a következő héten mikor fogok tudni írni pontosan, ha egy nap nem írok valamiért ne tessék kétségbe esni...//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.05.05. 10:59-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.04. 17:41

Vipera

-Nem tudom milyen nemesekről beszélsz de nem baj. Csak azt tudnám ki ontotta ki a belüket és mé volt ez jó nekem. Mindegy.
A nőhöz ballagok -Nekem mindegy h melyik szépség szórakoztat csak jól érezzem magam. Kezdetnek megkínálhatnál valami finom itókával. Csak az a rosszarcú mutatok Rayamancorra meg ne lássa.
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vargasz Algor » 2008.05.05. 7:23

Harmon:

Odamegyek a nőhöz, ráterítem a a köpönyeget! Magamra egy pokrócot kanyarítok, közben nyugtatgatom a nőt, hogy minden helyrejön, és megígérem neki hogy vigyázok rá, és hazaviszem.
Hallom a sátorbeosztást. Elkísérem a sátrához a hölgyet, jó éjszakát kívánok. Majd az én sátram felé veszem az utam. Akivel csak találkozok , jó pihenést kívánok nekik.
Vargasz Algor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 65
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.05.05. 9:00

*Marafisz intézkedése után az elfek hozzánk vezetik lovaik itt az idő menni kell nincs mese,körbenézek hisz a Viperának megint hült helyét találom ,mikor meglátom odakiálltok neki*

(Pyar)-Héé te iszákos szedd a lábad mert itt maradsz!!!! Indulnunk kell!!!

*Majd visszafordulok az elfek felé és fölkecmergek az eggyik ló nyergébe és onnan várom tovább vipera érkezését.*
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.05. 9:37

Leisan de La'erten

-Mindenesetre én legalábbis hálával tartozom neki. Jó éjszakát!-mondja Seerinnek Búcsúképp.
<<Csak tudta volna idehozni a lovamat is!>>
Megnézi a sátrát majd lecuccolja magát.
<<Meg kéne ismerkedni ezekkel az emberekkel...>>
Revohoz fordul.:
(elf, de ha nem érti akkor elmondom ervül is.)
- Üdv. Te is ilyen szerencsétlen úton jutottál ide? Az én nevem Leisan-nyújt kezet Revonak.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.05. 10:28

KM: [Dreemer], Beszélgetés Marafiszal, az indulás?
Résztvevők: Vipera (con Claudius), Dreego con'IGarno (Rayamancor); akik figyelik Marafiszt

[color=#00BFFF]Vipera (con Claudius)

//off: con Cladius ha szabad kérnem, legközelebb egyértelműen írd le melyik nőhöz mész oda. Remélem jól értem és a lovas vezetőtökhöz mész.//[/color]

*Ahogy közelebb lépdelsz, vezetőtökhöz, tekintettedet nem kerüli el, szépsége. Arany szőke haja, hosszan hátára omlik, 2 befont tincse lóg előre. A tincsek, derekáig érnek. Ruhája nem rejti véka alá női mivoltát kifejező jegyeket, melyek így hajnalban sem kerülik el tekintetedet. Fejét alig fordítja feléd, szemeivel le tekint rád, és végigmér. Szerintem joggal vélheted viselkedését gőgösnek. haj zuhatagából, elf mivoltának tagadhatatlan bizonyítékai kandikálnak ki, hatalmas hegyes fülei. Meghallgatja mondandód. Kis ideig eltöpreng, majd válaszol:*

(Elf)
-Kedves rokon, szavadat nem értem. Népem nyelvén kiévül mást nem beszélek, meg nem értek.

*Arcvonásai megmozdulnak, talán picit mosolyog? Marafisz közben társaddal várt pár szót. Igen csendesen, ha odafigyelsz, láthatod hogy valamit odaad neki (Máráfisz adja). A lovak zaja, és egyéb okok miatt hallgatózni nem tudsz...*

Dreego con'IGarno (Rayamancor)

*A választott lóra könnyedén fel szállsz. Nyeregből letekintve látod, Marafisz közel lép hozzád és halkan mondja a következőket:*

(Pyar)
-Ha Nirmajéba értetek, és Vipera teljesen kijózanodott, ezt ad oda neki kérlek, és mond meg neki: ez majd segít neki emlékezni a múltra.

*Övéből elővesz egy kékszínű KB.: 20 Cm hosszú tőrt. Oda adja neked, ha nem akarod felfogadni:*

-Kérlek vidd el, ez a tőr nem egyszerűen egy fegyver, Vipera talán emlékezni fog rá...

*Ha Vipera is lóra szál, vezetőtök léptetve lovával elindul.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.05. 10:45

KM: [Dreemer], Marafisz beszédeután, sátorozás
Résztvevők:Mindenki (Pusztában lévők)

Mindenkinek:

*A sátrak 2 személyesek, kör alapúak, a kör átmérője kb másfél méter. A középen lévő rúd, mellet helyezkedik el a két hevenyészett ágy. Aminek alapja lópokróc és ráterített pokrócok. A sátornak nincsen alja, tehát a puszta földön asztalok szinte. Az "ágyak" mellet száraz fűcsomók vannak, itt ott bogarak mozgolódnak.*

// Ha van kedvetek társalogjatok sátor lakotokkal, abban az esetben ha mindenki alszik folytatom a történetet. Addig csak akkor szolok bele, ha valamelyik NJK-val elegyedtek szoba.
El akarom kerülni az idő csavar problémákat. Ha valaki megy aludni azt a ragja végén egyértelműen jelezze!
Ha a helyszínen lévők fele alszik akkor is folytatom, legfeljebb lesz idő zavar//

Harmon (Vargasz Algor)

*A nő csendesen sírdogál tovább, tudomást sem véve jelenlétedről. Ahogy hallod a sátorbeosztást, ez lesz a női sátor. Kilépve a sátorból pár lépést kel csak megtenned és már bent is vagy sátradban.*

//off: legközelebb pls írjad le mit is mondasz a szereplőnek. és hogyan, így nehéz nekem elképzelni hogyan reagáljon rá.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2008.05.05. 12:15

Harass

< Látom Te sem tudod, hogy mikor kell udvariasan távozni. Pont az minden bajunk, hogy a Te mesédet halgassuk... >

*Mérem végig ismét kissé rosszalló tekintettel a lábatlankodó félelfet. Majd Seerin válaszát hallva, miszerint még egy átkozott futárt sem tudunk küldeni, kétségbeeséssel vegyes düh lesz urrá rajtam. Arcom először elsápad majd megkeményedik. Szívverésem felgyorsul és szemeim "szikrát vetnek". Pár pillanatig magamban fortyogok, Marafisz sátorbeosztásával nam törődve.*

< Egy hónap!? Mi az, hogy egy honap?! És aztán? Hisz ez a Sheral másik oldala! Mire hazaérünk apám régen halottnak fog hinni... És ez mind emiatt az akasztani való vén bolond miatt!?! Azt már nem!! :x >

*Majd hangosan, talán túl hangosan, kitörnek belőlem a gondolatok.*

(Shadoni)
- Seerin, tudod Te, hogy az mennyi idő? Apám halottnak fog hinni! Belerokkan szegény! És mind ez a bolond nagyapád miatt?!
Nem! Követelem, hogy azonnal vigyen vissza, vagy vállalja a következményeit!! :x
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Huor Aikanáro 2008.05.05. 19:59-kor.
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:
melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"

A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta:
"-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.05.05. 12:54

Revo

(Elf Leisan de La'erten)
- Üdv. Igen. A hogyanra nem emlékszem. Eszméletlen voltam mikor ide kerültem. A felfordulás közepén ébredtem. Mostanáig nem sok élőnek tűnt fel jelenlétem.
*Miközben a fenti mondandómat elmondom, felemelem kezem és kezet rázok.
- Az én nevem Revo. Örvendek a találkozásnak.
<…Remek az első, akit nem én szólítottam meg és észrevette jelenlétem…Remekül eleszek itt…Érzem én…> :mrgreen:
- Tud más nyelven is, mint az elf? A magam részéről más nyelven jobban beszélek.

//Leisan de La'erten amennyiben még nem olvastad volna Karakter leírás: Átlagos testalkatú ezüstszín rövidre nyírt hajó kék szemű enyhén hegyes fülekkel. Posztó nadrág, ing, mellény, köpeny, kalap a fejen. Övén hat erszény. Hátán egy háti táska valamint egy oldaltáska. Fegyverek: Rövid kard tokban. Számszeríj hozzá egy teli tegez.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.05.05. 13:38

*Átveszem a tőrt amit Marafisz felém nyújt ,táskámban kutakodom és eggy rongyba csavarom a fegyvert majd visszarakom zsákomba,végighallgatom Marafiszt majd válaszolok neki*

(Pyar)-Bízhatsz bennem ..mindent úgy teszek ahogy mondtad.

*Majd elnézek a Vipera irányába hogy áll a készülődéssel ha látom hogy készen van én is vezetőnk után léptetem lovam majd még egyszer vissza fordulok és odakiáltok Marafisznak*

-Ja és köszönöm,remélem mihamarabb találkozunk

*Kezem fejem fölé emelem hogy búcsút intsek neki miközben visszafordulok és folytatom az utam*
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.05. 15:30

Vipera

//Először a meztelen nőhöz mentem de miután feltűnt egy újabb szépség és az előbbinél konkurencia is felmerült inkább az elfre mozdultam//

Hangosabban mondom neki, lassan, tagolva mikozben kezemmel magamon rajzolom körül a női fizikai vonásokat (nagy mell, karcsú derék) a végén pedig elégedetten csettintek a nyelvemmel. Jóóól nézzeeel ki! Tetszik a hmmm, ruhád...heheMajd a kezem a számhoz emelem és ivó mozdulatokat teszek, utána megnyalom a szám és megsimogatom a pocakom Vaaan valaaamiii innivalóóód?

//Nem figyelek különösebben, így is látom a Rayamacornak átadott cuccost?//
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.05. 16:51

Leisan de La'erten

(Erv)
-Természetesen. Beszélem a Pyarronit és az Ervet is mint hallhatod.
-Akkor te sem tudsz semmit.- legyint- Ahogy elnézem ezt a felfordulást nem is csoda ha nem figyelünk egymásra...:(. De ne aggódj még pár ilyen eseménydús nap és összeismerkszünk mindenkivel. Én részemrl már megismerkedtem alegfontosabbakkal. -Néz hosszan Seerin fele.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 10 / 76 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 76