Mattnek még felelek, mielőtt útra kelünk.
"-Akkor te vagy vajákos... És te jó tudni én nem bíz vajákos..."
Azonban nem akarom túlságosan megfélemlíteni a fickót - ugyanis egy van egy ötletem, hogyan lehet ez a fickó a hasznunkra...
A Belsővárosnak nevezett településrész sem nyűgöz le túlságosan - helyette az ötletem részletein, és a kivitelezés módján töröm busa fejem

<Egy vajákosféle... Nem szenvedhetem a fajtáját, de nem lehet rossz, ha túlélte a mocsarat egymagában... És ha már így kéretlenül hozzánkcsapódott... Szóval, mi lenne, ha velünk tartana?.. Hiszen annak az esélye, hogy az ellenfél bérence lenne, csekélyke... És ha a az ő jelenlétében vetném fel a dolgot a többieknek?.. Ha ráálnak jó... Ha nem, akkor meg ugye valakinek el kell halgattatnia szegény vajákost, hiszen túl sokat tud... Persze én boldogan vállalom... Nem szenvedhetem a fajtáját...>
Mikor idáig jutok, fel is vetem a többieknek a dolgot.
"-Hé, figyel ti mind rám, igen? Nekem van ötlet..."
Ha pedig már mind figyelnek:
"-Én gondolkoz azon, mit csinál mi ezzel itt..." - mutatok a Matt nevűre - "-Én azt mond: ha már jön velünk, akkor vegyük be... Csapatba... Túlél mocsár egyedül, vajákosféle; biztos ért bűvölés... Nem szeret én fajtát, de kell segítség mind. Az ellenség lehet, hogy erősebb, mint óriáskrokodil... Mit szól?.." - nézek kérdőn a többiekre.