• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abaszisz: Ifin városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 95 / 120 • 1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 120

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.08.27. 22:13

(Kildar Cossagor)

*Hagyja, hogy a nő a vállára tegye a kezét. Ő is mélyen a másikéba fúrja a tekintetét. Dzsana a kék szemek mélyén sokmindent láthat. Büszkeséget, haragot, bosszúvágyat, és fájdalmat, különös elegyben. Egy pillanatra a fejvadász mintha láttatni engedte volna a lelkében kavargó érzelemkavalkádot, amelyek sosem jönnek a felszínre.

-Tudod, Dzsana, én nem vagyok olyan típus, mint te. Én nem próbálom meg elfogadni a másikat. Együtt dolgozunk és kész. Noha minden bizonnyal csa azért tudom ezt megtenni, mert ilyen az életszemléletem.
Sejtettem, hogy a szavaim megtették a hatásukat, amiatt változott meg délelőtt. Nem mondtam semmi különöset, csa annyit, hogy a "haditerv pedig csak annyi, hogy te mész elöl nyílfogónak, mi meg kinyírjuk az öreget addig, és eltűnünk, mint a kámfor." Tudod, kevés dolgot utálok jobban, mint amikor uralkodni kívánnak felettem. Emlékeszel, amikor a járatokban összevesztem azzal a Kobra fickóval. Ők is ezzel kísérleteztek, csak ők zsaroltak is, Tia meg nem. Így fellázadtam ellene, és azért mondtam ezt. Nem tekintem nyílfogónak, csak akkor azt mondtam. És ha nem tűnt volna fel neki, vagy bárki másnak, az igazi nyílfogó az előörs, azaz ÉN és KANDÚR.
Másrészt meg szeritnem Tia nem negatív személy. Ezt ilyen formában nem mondanám.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.27. 22:28

(Dzsana Khadde)

*Dzsana kissé meglepődik a szemek mélyén látottaktól. Talán kicsit meg is riadt egyben. A férfi kimerítő válaszára az eddigiekhez képest kissé szűkszavúan válaszol vissza.*
- Tényleg nem negatív... és ha nem gondoltad komolyan, akkor talán meg kéne neki mondani. És azt, is, hogy nem tűrod az uralkodást...meg kéne beszélnetek mielőtt elindulunk. Én szentül meg vagyok győződve arról, hogy ő nem akar uralkodni, csak ő ilyen, más mint mi...
Most pedig megyek eszek valamit végre... Nem jössz? És utána megnézem, hozták-e már a felszerelésem, készülni is kéne lassan ...
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.08.27. 22:36

(Kildar Cossagor)

*Egy pillanatra eltűnődik a hallotakon.

<Hopp... kicsit szűkszavúan szólt vissza... vagy csak én beszéltem nagyon sokat? :roll: >

-Felőlem. Lemehetünk. Bár már ettem, és ha jól tudom, soká indullunk még. de egy kupa bor jól fog esni.

*Majd kitessékeli a lányt a szobájából, és maga is, mint egy árny, hangtalanul utána lép.

-Ja, és el nem felejtsem: nem áll szándékomban beszélni Tiával erről. Ha jól tudom, ismersz annyira hogy tudd: feladatvégrehajtás közben nem ellenségeskedek annyit, szinte semennyit. Tehát nem fogok semmit csinálni, elhiheted. Amit ő próbálkozik, azt meg kizárom az elmémből. És kész.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.27. 23:00

(Dzsana Khadde)

*Mosolyogva nyugtázza, hogy Kildar vele tart és kicsit csörtetve kiindul a szobából. Viszont feltűnhet, hogy a járása is valamivel oldottabb mint előző nap, sőt, mintha az egész nőt kicserélték volna.... Kissé irigy pillantást vet Kildarra*
- Irigyellek a járásodért... olyan vagy mint egy macska, nesztelen... - *végighallgatja a másik mondandóját és homlokráncolva néz rá.* - akkor is, szeritnem az lenne a tiszta. Lehet nem szokásod összekeverni a kettőt, de nem gondolod, hogy jó lenne, ha tudnátok azt, hogy vészhelyzetben számíthattok egymásra? - *kissé fancsali képet vág, mintha bevillant volna az agyába valami nem tetsző. Kissé megrázza fejét és megtorpan a folyosón. Megfogja a férfi karját a maga felé fordítja, elkerekedett szemekkel szólal meg.*
- Hogyan értetted azt, hogy Te és Kandúr lesztek a nyílfogók?
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.28. 1:04

(Tia)

-Ezt nem jelenteném ki olyan határozottan, természetesen biztosítanak a hallgatók számára némi mozgásteret, azonban valóban jóval kevesebbet, mint más iskolákon, ez részben a tanulandó anyag súlyosságának, részben pedig a fegyelemnek köszönhető, melyet elvárnak a diákoktól.

Mikor Shanil fölkéri a táncra, elmosolyodik, és a nemrégiben történt incidens jóvátételeképpen elfogadja az ajánlatot.

<Vak vezet világtalant.>

-Rendben, köszönöm a meghívást, ám előre figyelmeztetem a gavallér urat, hogy Doran egyetemén nem fordítanak sok időt a tánc művészetére... :wink:
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kraal Mornan » 2006.08.28. 4:33

(Luure Mos Che'narion)

*Luure keze ökölbe szorul az asztal alatt a férfi nem is olyan félreérthető megjegyzésére, de nem szólk semmit. Nincs is joga hozzá... Azt azonban megkönnyebbülve észleli, hogy a nőnek sem kellemes a téma. Mikor a "pár" táncolni indul, megfordítja a székét, hogy lássa a produkciót.*
Kraal Mornan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.08.28. 5:46

Shanil Argus

-Epp itt az ideje,hogy egy kicsit elengedje magat...Elvegre nincs mar Doranban :P Es ne szerenykedjen.Biztosra veszem,hogy ert a tanc muveszetehez :roll:

Azzal felemeli a kezet,hogy Tiat a terem kozepere vezesse.Egy olyan zenet valasz,mely inkabb udvari zenehez hasonlithato es nem nepi zene. Lassu,lagy ritmussal indul egy porgosebb kozepso resszel majd egy ismet lassabb resszel zarul.A tanc elejen felterdre ereszkedik majd kezet csokol Tianak majd belekezdenek a tancba.Tanc kozben kezeit finoman Tia vonalain nyugtatja,am semmit tulzast nem visz bele...Eppen csak a hataron "tancol" a dologgal...Lepesei bar nem tokeletesek,am megfelleloen gyakorlotnak neznek ki es igazan elvezheto a mulatsag...

//ergo van egy tanc af-je
es nem kirohogni ha vkinek mfje van :lol: //
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.08.28. 9:17

(Sal Hiddle)

*A lány csendesen várja, amíg Kandúr intézkedik a dézsa víz érdekében. Már nem érez semmit. Semmit...csak ül, kezeit az ölébe ejtve, és gondolkozik. Ezen az egészen, ami körülötte zajlik. Túl sok neki a megpróbáltatás, a baj, a keserűség, ami körülveszi, és mint egy vad vihar, úgy rázza a kicsi, törékeny testét...de nem. Ő erős! Mikor Kandúr ismét benyitott az ajtón, már összeszorított szájjal, a szokásos szigorú vonásokkal az arcán ült a helyén. A kérdésekre színtelen hangon felelt...nem volt már értelme semmiféle reménykedésnek.*

-Nos, leginkább a tőrökhöz értek...igen, azt hiszem, ez lenne a számomra legalkalmasabb fegyver. Hogy milyen ruházatra lenne szükségem: olyanra, ami takar belőlem, és ezáltal védi a testemet...és nagyon köszönöm, hogy így gondolsz rám. Ez sokat jelent a számomra...- a színtelen, érzéketlen hang egy pillanatra megremegett...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.08.28. 11:41

(Kildar Cossagor)

*Látja, hogy Dzsana változott elég sokat az előző napokhoz képest, így elmosolyodik. A lány megjegyzésére csa ennyit válaszol.

-Tudod... nincs sok mindenért irigykedned. A hangtalan járás a szakmai ártalmam... ahogy sok más is... rengeteg mindent kineveltek belőlem, és majdnem ugyanannyi dologra meg is tanítottak.

*Meghallgatja Dzsana feltevését, majd megcsóválja a fejét:

-Látszik, hogy nem a mesterem tanított: "Harcban rád mindenki számít, ám Te senkire sem számíthatsz. Magadnak kell megvédened magad, és megmutatni a többinek, hogy több vagy náluk." -mondta. Néhány részét megfogadtam a tanításainak örökre, némelyiknek nem tulajdonítottam jelentőséget, és eldobtam magamtól. és mindent összevetve jól cselekedtem.

*Mikor Dzsana megtorpan, megáll ő is. A lány csodálkozó kérdésére ennyit válaszol:

-Tudod... rólunk szereznek először tudomást. Így minket és legelőször támadás valószínűleg. És ha ti segítetek, akkor mi leszünk a ti nyílfogóitok, hogy legalább Ti át tudjatok jutni. Ha titetket támadnak, mi homlokegyenest rohanunk vissza, ezzel megint csa itt tartunk, hogy élő pajzsitok leszünk, amint odaérünk. Elsősorban Tiáé és Salé. Te is, Dzsana. Csak... az előörsben a legnehezebb és legveszélyesebb, nekünk vana legtöbb dolgunk is... de ez senkinek nem fordul meg a fejében. Talán csa Kandúr meg n tudjuk. Meg Te. De én szeretm ezt a pozíciót. Jó vagyok én nyílfogónak. És voltma is már az egy párszor...
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.28. 13:01

(Dzsana Khadde)

- Én a harcban mindig is számíthattam társaimra - és ők is számíthattak rám. Erről nekem más a véleményem - bár sejtem, hogy te nem arénában harcoltál eddig... :roll:
*Amikor Kildar ecsetelni kezdi neki a dolgokat homlokráncolva hallgatja. Kissé még a száját is eltátja...*
- Ezek szerint nem egyszerre megyünk? Külön csoportban? Mire jó ez a feloszlás? Nem tetszik, hogy ti ketten viszitek a nehezét...mink, a többiek is ugyanolyanok vagyunk... ... :shock: Te jó szagú sivatagi kóró... azt sem tudom hogyan fogunk neki. Mindenről lemaradtam... Felvázolnád nekem a dolgokat nagyvonalakban? Annyit kihámoztam, hogy ezek szerint két csapatra oszlunk: Te és Kandúr mentek elöl... mink meg utánatok...
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.08.28. 14:59

(Kildar Cossagor)

*Egy halvány mosoly jelenik meg aza arcán.

-Jól gondolod, nem sokat harcoltam eddig az aréna homokjában...

*Aztán az előbbi mosoly egy gondterhelt kifejezéssé alakul.

-Tényleg, el is felejtettem, hogy ájult voltál akkor. Nos a dolog különlegessége annyi, hogy én megyek elöl Kandúrral, utána Tia és Sal, akiket te, és az új tagunk, akit te még nem ismersz, Luure mos Che'Narion védtek. Mögöttetek pedig Shanil és Trisha, utóvédként. De ennyi legyen elég. A többit majd később, az inkább titkos. Most menjünk.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.28. 16:06

(Tia)

Hagyja magát sodorni az eseményekkel, eleinte eléggé feszengve mozog, de könnyed alkata és harmonikus mozgása révén hamar rátalál egy könnyed, hullámzó ritmusra, ami ugyan nem nagyon illik a zenéhez, azonban szépsége kárpótolja a technika hiányosságaiban. Szemét lehunyva ringatja testét, Shanil érintései alapján hagyja magát vezetni, majd az uttolsó akkordra hátraveti haját, és kedvesen mosolyog a férfi felé.

-Köszönöm, ez valóban üdítő volt.

Majd leül ismét az asztalhoz, tekintetével Luure szemét keresi, szinte várja, hogy a férfi hozzászóljon.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kraal Mornan » 2006.08.28. 16:14

(Luure Mos Che'narion)

- Gyönyörűen táncolsz, Tia. - *szólal meg Luure, mikor a lány visszatér az asztalhoz. Nem mintha értene bármit is a tánchoz. Még az is lehet, hogy a lány pocsék táncos, azt se venné észre. A szemeinek gyönyörködtető látvány volt. - Tényleg!
Kraal Mornan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.08.28. 16:38

(Tia)

Mosolya szélesebbre húzódik a bók hatására.

-Akkor úgy tűnik, sikeresen palástoltam hiányos tudásomat ezen a téren. Köszönöm.

<Nem is hittem volna, hogy ilyen jól sikerül. Lehet, hogy nem is... :oops: >

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.08.28. 20:43

(Dzsana Khadde)

*Pislog kettőt-hármat mielőtt megszólal, és arcán látszik nem tetszik neki a felállás. Gondolkodik mielőtt megszólal.*
- Végül is taktikailag... csak a kisasszony ne csináljon hülyeséget, mert akkor nem biztos, hogy megússza egy csúnya nézéssel.
Igazad van, inkább menjünk és együnk. A többi meg majd kialakul...
*Azzal ismét elindul a folyosón lefelé az ivó részbe, arcán halovány mosoly bújkál. Néha rá-rásandít Kildarra, de szó nélkül folytatja útját mellette.* <Tegyem? Ne tegyem? Á nem... nem hiszem, hogy ő díjazná az ilyen megnyilvánulásomat - egyenlőre legalább is...>
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1798 hozzászólás • Oldal: 95 / 120 • 1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 120