//Offokat priviben nekem és Tyss-nek, a többi -hogy mi lesz vagy mi nem lesz- rajtatok múlik. Ja, és ha valami nem tetszik abban amit összességében írok, akkor is privi. Ez Schinternek szólt.//
//.. ELőre is elnézést... kijátszom a karimat. Bocsi Scchintter, mint KM sokszor kíméltem meg Shanil életét, de csak mert sajnáltam volna megölni. Pedig simán az lett volna a megoldás. Most nem vagyok KM, és nem sajnálom a karidat. Meg kell ölnöm. Sry. Golyófogó? Embörök... tegyétek amit mond. Senki se halt volna meg... kb annyi lett volna, hogy rátok ugrik a gorvikiak, aztán egyből a csuklyás fejvadászok rájuk... node mindegy. Mellékesen Rikku... úgy beszéltük meg, hogy már tudja midnezt, hogy a többiek a csali. Ennek nem kellett volna újnak lennie... midnegy...//
* Nem törődik a társaság hőzöngésével... miután Shanil kinyitja a száját, elvigyorodik...*
- Kösz hogy okot adtál rá...
* Ám ekkor Dzsana érkezik... egy gyors mozdulattal ellép előle... láthatóan nem okoz neki különösebb nehézséget. ismét megszólal...*
- Nem érdekeltek. Esélyetek volt élni. Idáig vesződtem a társaságal, mostmár nem érdekel. nem idomultok? Jól van. Így kicsit nehezebb lesz, de ígyis vagyunk elegen, hogy elvégezzük a kiszabott feladatot. Egy-két nagypofájú kalandorral kevesebb...
* Azzal kezével vilámsebes mozdulatot tesz Shanil felé... két dobótűt gyors egymásutánban a férfi nyaka felé küld... úgy helyezkedik, hogyha esetleg a társaság valamely tagja valamit szándékozna ellene tenni, testvére takarhassa egy oldallépéssel...*
// TÉ: fegyveres alap 88+ dobás 69 = 157
Méreg rajta: bénítás 1k6 kör alatt, dobás 2... azaz 2 kör alatt kifejti a hatását. Ellenállás -4-el dobandó ellene... ha talál Shanil veszít 2 Fp-t
TÉ: fegyveres alap 88+ dobás 53 = 141
Méreg rajta: kínméreg, 6k6 Fp minusz, dobások össz: 24. Azonnali hatás... ha talál Shanil veszít midnemellett 3 Fp-t
A bénító méreg teljesen lefagyasztja a mozgásközpontot... lehet hogy táp, de legalább nem öl. Lehet hogy Shanil pap, de ahogy modnta Schinter, ő játsza ki, ő tudja mit tesz. Én nem pattognék a Csukylások egyik legjobb orgyilkosával... főleg, ha TUDOM hogy az. Mindezen offok után őő... várható a retorzió a többiek felé is, ha folytatják... sebaj, lebénítva itt fog heverni néháy kalandozó az utca közepén. Konklúzió? A megbzott neve kuss és teszi amit parancsolnak neki, főleg ha az élete forog kockán...//
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
____________________________________________________________ KM esemény [Layla] Helyszín: Abaszisz, Ifin, kikötőnegyed, Ifin utcái Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, éjjel Résztvevõk: Sal Hiddle _____________________________________________________________
*A lány egy fájdalmas sóhajt hallatott. Már nem igazán tudott magáról, a seb, mely eddig ártalmatlannak tűnt, mostmár izzóan égett a tenyere alatt, melyet az oldalához, a sebesüléshez tapasztott...a vére forrón cseppent a talajra. Salamanca, a csodaszép Salamaca most csak halovány, kíntól eltorzult arccal feküdt, és meredten nézte a csillagos eget, mely óvón, védőn borult a pici teste fölé. Tudta, érezte, hogy így lesz, és mostmár nem fájt neki. A kín kezdett eltompulni a vágyai, a céljai mellett: a csillagok közé vágyott, a felhők fölé, magasra...utolsót sóhajtott, szaggatottan, kifújta az éltető oxigént, majd a lelke másodpercek alatt eltávozott a testből...sóhaja beleveszett az éjszakába, ahogy szinte felhasította a földet, megremegtette a csillagokat...*
*Amikor Shanil felé röpülnek a tűk, Kandúrhoz szól.* - Figyelj rám te szerencsétlen. Most parancsold vissza a kutyáidat, vagy vér fog folyni. Nem érdekel, hogy én is itt maradok. Ha nem szórakozol, akkor békében elválunk. Mérlegelj és dönts!!! Most!!!
// Nem ez volt megbeszélve. Az volt a feladatom, hogy védjem a csapatot. Ha nem, akkor valamit elfelejtettél nekem mondani. És tényleg vannak határok, ahol a karik már etikailag nem tűrnek tovább. "<... Kérdés? Készülj! Hamarosan jönnek a Giribichik. A csapattagokat hagyd. Én te és Kildar megoldjuk. A többiek a golyófogók. Közöld Kidlarral midnezt. A lejáratnál gorvikiak lesnek ránk. A többiek előre mennek, mi később... ők a csalik. Mi a vadászok. vadászokkal csapunk össze. Készülj...>" Ez szerintem egyértelmű. Nincs mit hozzátenni. Világos minden szava. Rikku nem ért vele egyet, és nem is fog másképp cselekedni. Ha kinyírjátok, hát ez van. Megharagudni nem fogok érte. //
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Eppen Kandur es a tobbiek felszereleseit vizsgalja mikor feltunik neki,hogy Kandur dobasra emeli az egyik dobotujet.Sajnos kiterni elole mar nincs ideje igy a tu el is talalja Shanilt,ahogy azt feltetelezhetoen Kandur tervezte.Nincs mit tenni hangosan szisszen mikor az elso tu betalal am amikor latja,hogy a masodik tut is akar hajitani fele elohivja elmeje hatalmat es mig a tu a levegot hasitja szet is robbantja azt.
//szilard anyagok robantasa vagy mi 12 mana 1s...elvielg a masodik megelozesere van elhetosseg...kozelbe allok k6fp vesztesseg.//
Am nem kell sok esz ahhoz,hogy sejtse a tu mely betalt mergezett volt.
//de en enm szertem a jk halalt ugy hoy megoldjuk okosba csak varjatok ki a veget //
-Jol van...lattm meg mindig gyavaskodsz es mereggel akarsz megolni.Miert nem hivtal ki egy parbajra?Rosszabb vagy mint egy toroni...
(Dzsana Khadde)
*Dzsana hadja Shanil kibontakozását karjai közül. Csak térdepel, kardja mellette a földön. Dühösen mered Kandúrra, válaszokat vár - de nem azt kapja. Agyát elborítja a vörös köd - úgy mint sokszor életében, az sem zavarja, hogy ebből valószínűleg nem fog élve kikerülni, de akkor sem hadja a társát cserben! A tű Shanil nyakába fúródásakor egy dühödt hörgés hagyja el a torkát. Fegyverét felveszi a földről, és egyenesen Kandúrnak ront.*
// Egyébként Tyss, Dzsana nem Kandúrt akarta fellökni... hanem azt a fejvadit aki Shanilt lökte el... arra pedig csak a km tud reagálni... úgy ahogyan ezt a helyzetet is csak ő lenne hivatott gatyába rázni. //
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
* A Kandúr a szilánkokból az arcára kap néhány szemcsét, amik kisebb karcolásokat ejtenek rajta... láthatóan nem törődik vele. Dzsana megpróbálkozik egy gyenge támadással, mely elől szimplán elegánsan eltáncol. Sok vizet nem zavar a gladiátornő, nem is törődik vele... ütemes tánca közben egy újabb dobótű kerül elő... vélhetőleg az útolsók egyike... fagyos mosolyt küld Shanil felé...*
- Szájalj csak amíg még megteheted. Pár pillanat és megbénulnak az idegközpontjaid és agyő mozgás. Sebaj, majd lesz gondunk biztonságos helyre vinni az elgémberedett testedet...
* Elgondolkodni látszik egy pillanatra... arca hírtelen felderül, kezével csettint egyet, és elteszi dobótőrét...*
-Párbaj? Hmm... köszönöm szépen inkább valahogy kihagynám. Jól van. Lemondok a parancsnokságról. Rikku a főnök.
* Társainak gyors kézmozdulatokkal a klán rejteknyelvén parancsokat oszt... fel a tetőre, onnan figyelni a társaságot, tikokban... meglátjuk mit művelnek a gorvikiakkal. Ez is egy módja a horgászásnak. MAjdcsak fogunk gorvikit... miután klántársai nyugtázzák midnezt, elmosolyodik... egyik rejtekzsebéből egy fiola kerül elő... Shanil elé dobja... az üveg halkan csendül a kövön...*
- Ellenméreg pap. örülj hogy élsz. Nos emberek. Feladatotok van. A lány vezet. Én beismerem, hogy rossz vezető vagyok, tegyetek amit jónak láttok, de azt ajánlom gyorsan. És egy jó tanács: a gorvikiak szívósak. Óvatosan. Én most távozok. Az Egyetlen segéljen titeket...
* Azzal egy gyors hátraarcot mutat be, és három társával távozik a színről... egy szomszédos utca sikátora felé indul meg ruganyos léptekkel... arcán ördögi mosollyal, melyet szerencse, hogy a többiek nem láthatnak...*
//...[14:57:52] Sogron (Tys:de a dolga annyi, hogy biztosítsa a terepet,
majdha a JK-k eljutottak a kovácsdinasztia föld alatti
műhelyéhez vezető lejáróhoz, elintézze a lejáratot őrző
giribichiket:P
[14:58:02] Sogron (Tys: a JK-k nem tudnak a gorvikiakról
[14:58:09] Sogron (Tys: a kobráknak 4 profi fejvadásza van:K
[14:58:15] Sogron (Tys: megvették őket
[14:58:19] Sogron (Tys: ennyi...
[14:58:28] S.T.T.L.: na az neki való
[14:58:35] Sogron (Tys: a dolgod,
[14:58:38] S.T.T.L.: szeret tömeg ellen harcolni
[14:58:41] Sogron (Tys: hogy vigyázz a jK-kra egy pontig...
[14:58:45] S.T.T.L.: ok
[14:58:46] Sogron (Tys: ők a glyófogók
[14:58:52] Sogron (Tys: a gorobichik kiugranak rájuk,
[14:58:54] Sogron (Tys: te elintézed őket
[14:58:59] Sogron (Tys: de most fordult a kocka
[14:59:04] Sogron (Tys: olvastad az ucsó oldalt?
[14:59:07] S.T.T.L.: nem
[14:59:11] Sogron (Tys: nya... olvasd el
[14:59:25] Sogron (Tys: a kobrák útközben áttörték a terep védelmét,
és a K-k közül legyaktak 3-at
[14:59:37] Sogron (Tys: nevezetesen Layla vót karijt, chris volt
kariját és trishát
Naplózott beszélgetésünk LImi... elmagyaráztam neked a dolgot. Tudtál róla, így a karid is. Nem kellett volna meglepetésnek lennie... a dolog lényege abban volt, hogy te jól tudod mint fejvadász, hogy a JK-k a csalik arra az esetre, ha a giribichik nem bukkannak fel. A JK-k mondhatni a bokorból kiugrasszák őket, a fejvadások meg elintézik őket... aztán a JK-k mennek tovább. Ez lett volna a léyneg nemde? Ezt megis beszéltük... Kandúr pedig azért beszélt úgy, mert ő Halál jellemű. nem 20 modnatba írja körül, hogy ők a csalik hogy lablabla, hanem ők a golyófogók, ti cselekedtek. Ennyi... Tök midnegy. rajtam ne múljon a dolog. Bontakozzanak ki csak a többiek...//
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
* Miközben elsétál a terepről, Shanil szavai hallatán elmosolyodik...*
- Ott vannak a barátaid. Szólj nekik hogy adagolják beléd... nem pesztrálok papokat. Agyő. Gondolkozzatok. Menjetek el meghalni, vagy agyaljatok ki valamit magatok. A döntés a kezetekben van...
* Ez utóbbi már elhalva ér a társaság fülébe... hamarosan a Kandúr eltünik a siktárorban...*
// Akkor én vagyok a hülye. De nekem annyi maradt meg az egészből, hogy vigyázzak a JK-kra. A kétperces MSN-es beugrásodból ennyi maradt. A figyelmetlenség az én hibám, de ilyenbe nem ment volna bele a karim. Mindegy. Megtörtént. Akkor meg felülbírálta magát és az elhatározását és megváltoztatta döntését. Felkelt benne a lelkiismeret. //
- Nem vagyok vezető, csak tájékoztattam a többieket arról, amiről te elfelejtetted őket. Részemről befejeztem az együttműködést a szürkecsuklyásokkal. Nem tudom, hogy a többiek hogy állnak vele, de én Ifinből akarok kijutni. Aki akar velem jön. <... Szarok a kis játszmáitokra. Szarok a kobrákra is és ezekre a szürkecsuklyás utánzatokra. Ha kijutok, akkor Ranagol még mindig mögöttem áll. Majd kiderül, hogy mennyire is vagyok kiemelkedett. Segíts meg ó nagy Dieur. ...>
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
____________________________________________________________ KM esemény [Layla] Helyszín: Abaszisz, Ifin, kikötőnegyed, Ifin utcái Idõpont: A Vizek hónapja, a Tengercsend, éjjel Résztvevõk: mindenki _____________________________________________________________
*A feszültség szinte vibrált a levegőben. Kandúr távozásával a szél suttogása már nem kántálta ugyanazt, a sikátor nem hívogatta a kalandorokat...érezni lehetett, hogy valami nincs rendben, hogy komolyabb a baj, mint amilyennek tűnik. Mindegy...már minden az volt, a cél szinte megváltásként villogott a kalandorok szemei előtt. Dönteniük kellett, hogy s mint mennek tovább.*
* Amint kikerült a társaság látószögéből, a sikátor sötét rendszerében társaihoz fordul. Nagyon halkan beszél, közben igyekszik midninkább környezetébe olvadni...*
- Hibáztam testvéreim. Nem kellett volna hagynunk, hogy ennyire öntudatos kalandozókat fizessünk... nem baj, improvizálnunk kell. Ifinből nincs menekvésük, ez teljesen egyértelmű. Egymaguk fognak a Giribichik ellen szembeszállni, az a menekvésük egyetlen útja. Mi fentről fogjk őket figyelni, hogy közbeavatkozhassunk ha kell. Csalik maradnak. Talán ez a legbölcsebb módja a dolgaink rendezésének. Ha nem hajlandóak szembesállni, meghalnak. A testvériség nem felejt, bosszút áll a félbehagyott munkáért. Akkor viszont egymagunk vagyunk a gorvikiak ellen. Éltem a kláné. Ha kell egymagam is szembeszállok velük. Számítok józan logikátokra és hűségetekre.
* Komoran végighordozza tekintetét az előtte álló három testvérén, majd ha azok nyugtázták akaratát, felfelé mutat...*
- Van egy utunk akkor...
* Majd ha a társak is egyetértenek, a málladozó falak résein megpróbál felkapaszkodni...*
//... Mászás 95%, 70-et dobtam... elviekben sikerül, persze ha nincs negatív módosító...//
* Miközben felfelé halad hírtelen jeges rémület markol a szívébe... hírtelen világok omlanak össze benne... Sal? Mi van vele? Domvikra! Mi van ha... ha... nem abba gondolni is rosz. Kandúr megrázza a fejét, majd kínzó balsejtelmek közepette folytatja útját az épület teteje felé... égető fájdalma nem hagyja nyugodni, egyre inkább magába süllyed... a kedvese halott... node mint kemény szívű orgyilkos... nem hagyhatja hogy érzelmei eluralkodjanak rajta... hiszen az gyengeség lenne. Elfolytott indulatokkal, arcán furcsa mű-közönnyel teszi a dolgát tovább...*
Megfogja az üvegcsét és lehajtja a tartalmát mikor Kandur kikerült a látóteréből.De továbbra is ülve maradt lent a földön.
-Én nem mehetek el...Bosszút kell állnom a gorvikiakon és a mocskos csuklyásoknál van vmi,amit vissza kell kapnom.Bár mennyire elmennék innen,de most nem futamodhatok meg,mert rosszabb lennék mint az a gyáva és görény,aki azt hiszi magáról,hogy tud vmit... Ha úgy döntettek,hogy elválnak utjaink,akkor egyedül is szembeszállok azokkal a mocskokkal.Most egy imát kell mondanom az Úrnőm felé utána én elindulok.
Beszédje nyugodt és szomorú.Aztán letérdel az utcán,megmarkolja a medált mi a nyakában lóg és arcát a hold felé forditja-ha borus lenne az ido,akkor oda,ahol lenne a hold - és halk imába kezd.
//majd ne felejtsétek leirni Kandur és a 3 fejvad teljes felszerelését ill. Kandur és az emberei milyen messzirol is akarnak követni minket?figyelembe véve azt,hogy sötét van //
*Már a szúrás előtt érzékeli, hogy bizony a Kandúr mellett labdába sem rúghat. Nincs olyan helyzet, ami miatt eltalálná esetleg.... A lendületén azonban már nem tud korrigálni, így hát tovább mozdul az eltáncolt Kandúrtól. Másodjára már meg sem próbál támadni feléje. Fejét lehajtva, karokat leeresztve áll meg. Magábafordulásából előbb Shanil, majd Kildar szavai zökkentik ki. Elszántan fordul feléjük.* - Rám számíthattok! Nem hagylak cserben benneteket!
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.