• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Haonwell városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 109 / 115 • 1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 115

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.08. 21:57

Résztvevõk: Arbor, Pat, Alauron, Jeffete, Maldar

*A férfi szájával csücsörített, mint aki csókot imitál, majd csúnyán felnevetett. A tûz felcsapott élénken, beleharapott a fába, testekbe, éhesen falt tovább. A bûz rémes volt. köhögésre ingerelt mindenkit. Majd hamar harapózott tova, látszott, nem közönséges tûz, s szépen a hamu állag felé fordította a csúnya tetemeket...
Úgy tûnt mindketten egyet értettek abban, vissza kell menni a téborba a potyautassal egyetembe. Mivel a hõlátás mindkettejük sajátja, a leszállt sötétség sem jelentett gondot út közben. Saját lábán kellett vezetni a foglyot, cipelni Pat nem bírná, Arbor meg inkább nyúl õzkakiba, mint ehhez az emberhez...Ez az elsõ pár láb megtétele után világossá vált, hogy gúzsba kötve röhej cipelni...

Alig fogta be Szita, lépések zaja törte meg az elõbbi róka-ügyet. Az erdõ nem némult el, de Morik felpattant és fegyver elõ, közeítés a hang forrásához. Arbor láthatta, a táborozók kedélye nem nyugodt. Mi miatt idegesek? Már õelõttük is azok voltak.
A megviselt Pat és arbor lépett ki a tûz fényéhez, egy narmadik személlyel: egy idegen, kötözött kezû férfival.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.02.08. 23:46

Arbor Vitus

Amint meglátja a többieket a tûz fénykörébe lép és nem nagyon törödik Morikkal.Kinyög egy amolyan üdv félét majd el is távozik kicsit távolabb egy fa tövéhez,hogy állomra hajthassa a fejét.Látszik rajta,hogy vmitõl ki van merülve a szokásosnál s most a legfontosabb dolog,mi szeme elõtt lebeg az a pihenés. :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.02.09. 1:50

(Patricia)

- Élveznéd mi? :twisted: De ha nem nem. Vizelni össze magad nyugodsággal; egy darab idõ míg melegít is. - *kedvesen még az arcát is megcsipdesi.
A táborig vezetõ úton könyékhajlatba teszi sarlókését, úgy vezeti. Ha szökni próbál azonnal csontig tudja vágni - a kezét a nyelve után csak nem akarja elveszíteni...
Az út simaságának örül, ellenben gombócba gömbölyödik gyomra amikor talpon találja szinte az egész bandát.*
<Nincs vissza út.> *A fogollyal megáll Morik elõtt, nem mond semmit inkább megvárja míg kérdez, vagy üt.... :roll:*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2007.02.09. 18:13

(Jeffete)

*Morik éjszakai távozás elutasítására helyeslõen bólogat. Õ sem tartja jó ötletnek, a felhozott okok miatt.
A róka által leejtett orrot kicsit közelebbrõl megvizsgálja - vajon felismei e Pat, vagy Arbor orrát benne - bár ehhez reményt nem sokat fûz.
Az erdõben felhanzó lépésekre botját az irányba fordítva várja hogy megpillantson valakit, bár tudja, hogy õk vannak hátrányban a tûz miatt. Azonban úgy véli, ha valaki ártó szándékkal akar hozzájuk igyekezni, akkor nem feltétlen így csörtet. Arbor és Pat alakjára, no meg a harmadik ismeretlen fazonra összeráncosodik a homloka.*

- Áááá Patricia! Üdvözletem. - *kérdõn néz a nõre, de a kérdezgetést meghagyja Moriknak. Sejti, hogy lesz egy-két keresetlen szava a nõhöz. No meg milyen érdekes egy kötözött férfi; bonyolódik minden.*
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2007.02.09. 18:49

(Maldar)

<...nagyszerû...még válaszra sem méltatnak -.- ...de minek idegesítem magam?!...>
*Megvonja a vállát és visszafekszik helyére, ismét próbál elszenderedni. A léptekre felkel helyérõl és kardjára rakja a kezét, de olyan gyorsan, mintha mágnes vonzotta volna oda. Egy mosolyt ereszt meg a jövevények láttán, habár nem valószínû hogy észre veszi bárki is. Nem szól semmit, csak szép nyugodtan leül, és hallgatja a jövendõbeli szidalmakat.*
<...már elõre sajnálom szegényt, de megérdemli...>
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.10. 14:54

*Morik rámeredt a fogolyra.*
-Hozzád tartozik, vagy hozzánk? Mert ha hozzánk, akkor add át nekem és elmondasz mindent róla meg rólad, ha meg nem, akkor takarítsd el elõlem, nem visszük.
*Elfordult Pattól, az elfre nézett:*
-Mi bajod, hogy kidõltél? Elárulnád, minek voltál a tanúja? Hogy csapódott hozzátok ez az ember, és mért hordoznak magukkal az erdõ állatai emberi testrészeket?
*Nem ordította le a dwoon nõ fejét. Meg sem pofozta. Nem is véleményezte távolmaradását. Arborhoz is normálisan szólt, pedig az elf már félig aludt, amikor hallotta. Látszott, az orr se nem az elfé, se nem Paté...nekik megvolt a sajátjuk. A fogolynak is.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.02.10. 15:30

(Alauron)

A félelf épp elvezette a jövevénylovat a többihez, aztán visszatért, mire már megérkeztek a jövevények. Arborral semmi baja nem volt, de hogy Pat miért jött vissza, és miért hozott foglyot, az már igazán nem volt jó dolog a szemében.
- Ez ki? Mit csinál itt? És mi lett, hogy jöttél vissza hirtelen elszökésedbõl? Inkább mégis tart velünk városig? Inkább szoltál volna menni akar el, nem elszök kétszerre is...
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.02.10. 22:26

Arbor Vitus

Félálomban legyint Moriknak majd Patricia felé mutat jelezvén,hogy majd õ elmondja a dolgokat,amikre kiváncsi a dzsad...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.11. 13:21

*Morik bólintott és Patra nézett. Más is megrohanta a nõt kérdésekkel, várta, mit felel nekik. Szita csipásan kinézett a sátorból, nem volt naprakész:*
-Te megismerkedtél valakivel az erdõben? Mondták már hogy csúnya? Maldar szebb, pedig azért õ sincs elhalmozva kellemmel és bájjal...!-*motyogta és a végét elásította.*
-Ki vesztette el az orrát? Üstökös lecsikózott?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.02.11. 13:36

(Patricia)

*Moriknak:*

- Talán lehet közös. Nem tudtam kiszedni belõle mert ki van vágva a nyelve. Nem én voltam, már régi csonk. A toroni nyelvet megérti, a dwoont nem, s úgy vettem észre a közöst sem.
*Alauronhoz fordulva:*
- Lövöldözött nyílpuskával - *//Pat karjában elvileg még benne van a nyílvesszõ? Mondjuk nem írtam hogy kiveszem, vagy letöröm, vagy egyéb...//* - míg másik két társa karddal támadott, de õk már hamuként élnek tovább. Elszöktem, kétszerre? Nem tudtam hogy fogoly vagyok... - *mindezt nyugodtan, nem felháborodtan mondja. Szita kérdésére, megjegyzésére csak morran egyet, de nem szól semmit rá.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.11. 13:56

*Arbor alig tette le a fejét, kimerülten ölelte magához õt az álom.
A nyílvesszõ valóban ott virított a nõ karjában, Morik odament, megböködte.*
-Tehát három fõ rajtad meg az elfen ütött, kettõt elintéztetek, ez meg megmaradt, de nyelv híján nem lehet kivallatni? Hol történt ez? van ötleted mért támadtak meg titeket? És mért dõlt ki Arbor? Õ is megsérült talán? Ide egy ló érkezett, nem tudni kié, de takaró és élelem is vot rajta. Arról valamit?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.02.11. 14:10

(Patricia)

*A nyílvesszõ böködésére felfigyel - hullanyugodt arccal nézi és talán kis értetlenség van benne. Látszik abszolult nem fáj, nem érzi bármit is csinál vele a dzsad.*
- Hol történt?.... Itt az erdõben, arra - *mutatott arra amerrõl jöttek, s hozzáteszi még hogy kb mennyit gyalogoltak a sötétségben míg ide értek. :roll:.* - Arbor elfáradt, mert elõször a hullákat temetni akartuk... ásó híján karddal ... de túl köves a talaj. Fizikálisan nem is tudom, hogy megsérült-e, volt néhány kellemetlen, rángatózó, görcsös perce.
A támadás okát nem tudom megmondani - engem támadtak meg, Arbor szerintem csak leskelõdött utánam, legalább is erre következtetek. Velem sem volt túl közlékeny, de segített megmenekülni. A lóról sem tudok semmit, én nem láttam egyet sem.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2007.02.11. 16:04

(Jeffete)

*Figyelmesen hallgatja a beszélgetést, viszont közben a körülöttük lévõ erdõségre is figyel. Amikor hallja, hogy milyen nyelveken próbált Pat szótérteni vele, s az ervet nem hallotta a fogoly elé áll.*

- Érted amit beszélek? Ha igen bólints egyet helyeslõen. - *mondta ervül a férfinek.*
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.02.11. 23:59

(Alauron)

- Nem te itt nem fogoly, de egyszer már eldönt végre hogy most velünk jösz, se, vagy is, vagy nem tudni? Így is, tud te mond inkább, most mégy arra amerre otta az elébb, de nem te nem szó, csak megy el. Nem szöksz, csak nem tudom mit csinál. Nem ismer rá szó. Tán azt kell mondani, itthagy nekünk szólás nélkül. Kétszerre. Mit nem...lett volna sok mondani pá?
Neked se volt ez sosem csapat. Jobb is, hogy nemsokra vége lesz már. :(
Lemondóan legyint egyaet Pat közönyösségére, aztán aludni tér, habár Arbor visszajött de fáradt, ezért éjközépkor majd õ veszi át az õrséget.
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.12. 11:18

-Jeffete, kérlek, nézd meg, valóban csak kifáradt az elf, vagy valaminek a hatása most jön ki rajta. Reggel majd õt kérdezem ki.
*A fogoly szemében nem villant értelem az erv szavak hallatán, csak gúnyosan mosolyogva félrefordította arcát.*
-Nyugalom, követ. Nyugalom. Számodra biztos hamar véget ér a szolgálat, mert követként már nincs szükség önre. De errõl biztosabbat majd Tekk'rje mond. Ha nem lenne nyomorék a balja, magam taposnám meg, de minek? Ha az anyjáék nem tudták megnevelni, senki sem fogja tudni. Ahogy engem sem.
-A csapatszellem az Tekk'rje ideája volt, de én itt egy rakás zsoldost látok. Na, így nem kell jópofizni, keseregni képzeteken. Mink van: egy toroni nyelven makogó férfink. Azaz nem is makog, mert nincs nyelve neki. Akár igaz is lehet, hogy hozzánk is köze van. De valamit elhallgatsz elõlem, kisanyám. Látom a szemeden. Ahogy ti is. Letojom, mit fogadtatott meg veletek ez a nõ, szerintem találkoztatok vele, lerázott titeket, ti meg visszakullogtatok ide! Akár mi volt, amit el akartál eddig takarni elõlünk, értelmét vesztette takargatni. Ki vele. Ez a pöcegödör már a mi bokánkat is mossa.
*A ti alatt Maldart és Szitát értette Morik. Szita közben felébredt agyilag is, felhúzott térdekkel ült a sátor bejáratában, Patra nézett komolyan, majd Maldarra. Hajlandóságot lehetett leolvasni róla, hogy elmondana mindent.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 109 / 115 • 1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 115

Vissza: Régi Kalandok...