• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szövetség

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
277 hozzászólás • Oldal: 12 / 19 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19

Re: Szövetség

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.10.05. 11:21

(Laurana)

*~De nagy a szája valakinek...~ gondolom magamban a "szentbeszéd" hallatán, talán máskor zavarna is, de én a mai napot teljes sikernek könyvelem el, így az ilyen apró kellemetlenségek most nem tudnak zavarni.
Ami meg a köszönetmondás illetni, nem tudom, mégis kinek képzeli magát, hiszen senki sem hívta, senki sem kérte a segítségét, csak a csodálatos kis lovagi erkölcsére hivatkozva avatkozott be egy olyan harcba, amihez az ég világon semmi köze. Ki is van híján jómodornak? Pláne, ha még az sem tudatosul benne, hogy ha az Úrnőnek nem tetszenének a tetteink, bizonyára jelét adná, de olybá tűnik, a drága úr nincs igazán tisztában nem csak Arel, de más panhteonbeli istenségek "elvárásaival" sem, pedig legjobb tudomásom szerint így szól a parancsolatok utolsó pontja: "Gyűlöld Orwellát minden megnyilvánulásában, mert ellenséged ő, aki pedig a szolgálatába áll, túl soká élt már ezen a földön!". Mindenesetre tényleg nem tud érdekelni, csináljon csak amit akar, gondoljon amit akar, én csak igyekszem a saját, és persze az Úrnő akarata szerint élni, ha nem tetszik, nyugodtan menjen csak, én nem fogom feltartóztatni.
Mindezek végigondolása után, teljes lelki nyugalommal mégegyszer megvonom a vállam, ismét rágyújtok, majd hátamat egy fának vetve leülök a fűbe, lábaim keresztbe teszem egymáson. Egyetlen dolog van csak, amit sajnálok, hogy nem volt a nyomorult féregnél szimbólum, mert azt akkor az Úrnőnek ajánlhattam volna, de ettől eltekintve teljességgel úgy érzem, hogy megtettem a magamét, és meg sem fordul a fejemben, hogy ez bárminemű rossz cselekedet lett volna, az meg aztán pláne nem, hogy ártatlanokat kínoztam. Ugyan már, olyan, mint ártatlanság, nem létezik, ha meg a mocskos kígyósokról van szó, akkor pláne értelmetlen ezt az amúgyis túlértékelt fogalmat használni. El sem tudom képzelni, hogy milyen világban élt eddig, hogy ilyen szónoklatot vág itt le nekünk.
Élvezettel fújom ki a dohányfüstöt, mostmár tényleg nem érdekel egyáltalán, amiket még összehord, az orkos részt már meg sem hallom. Tekintetem az égre emelem, és magamban hálát adok a sikeres "vadászatért". *
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 431
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.10.06. 20:54

KM esemény [Lorin].:Arel ligetében
Helyszín: Erion
Időpont: A Kék acél havának 7.napja.
Résztvevők: Laurana ,Gais di Escanor, Semoniel

Az alak meglepetten néz maga elé Gais visszavágására majd nyel egy nagyot és folytatja.
- Egy szóval sem mondtam hogy ha itt marad ha nem, támadás éri a várost. Pusztán egy a lehetséges történésekből...-mondja Gaisnak mikor az már javában távolodik a ligetből.
-Hagyd csak-szakítja félbe a Vándor.-Mellesleg igaza van... neki és neked is.-Biccent Laurana felé - Valóban nem szabadna meggyaláznunk ellenfeleink holttestét, s valóban irtanunk kellene őket az utolsó szálig amíg karunk ereje csak bírja... ugyanakkor a világ nem olyan mint régen volt. Ők piszkosan játszanak hát mi is alkalmazkodunk. A jövőt pedig kedves barátom, hagyd csak azokra akik értik annak mikéntjét.- itt a kristály szoborra bök.

Gais
Még hallod a Vándor furcsa- talán bűntudattól terhes?- szavait aztán kiérsz a ligetből. Kifelé menet még látsz egy épp befelé igyekvő férfiút, öltözéke alapján ez is egy Sólymos.Köszönt a kint strázsáló alakoknak majd befelé indul.
//Pls várd meg Bercerus reagját mert nem tom megszólít-e vagy csinál-e valamit.//

Laurana

Miután a Vándor befejezte a Semmihez és társához intézett szózatát lehunyja szemét és halk imába kezd, majd feláll.
-Máris joooooooobbbb.- mondja miközben bal lábba szabálytalan ívben elhajlik és ismét eldőlne ha társa hónalja alá nyúlva nem tartaná meg.
-...tudtam hogy ez a szemét még borsot fog törni az orrom alá! A fene egye már meg... megint Doran!- leakaszt a nyakán függő láncról valamit majd mormol pár szót és eldobja a közeli avarba. Valami kőszerűség lehet amint látod aztán hozzád fordul.
-Gondolom semmit sem értesz... ám még ez is bőven elég ahhoz hogy nekem segíthess. Megteszed?-néz rád kérdőn a Vándor.
A többi résztvevő, főleg a Dartonita atya csak egykedvűen néz hol maga elé hol pedig a lassan eltűnő holttestekre.

Semoniel

-Üdv Néked!-Köszönt a sötét humor istenének két szolgálója majd tisztelegnek előtted- a szigor valószínűleg azért ilyen erős rajtuk mert még alig látni némi pihét az állukon. Valószínűleg még fel sincsenek igazán szentelve...
A sikátorból egy lovagnak kinéző alak közeledik feléd. Vállán egy más félkezes kardot egyensúlyoz, ami látszólag nem rég volt használva.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Gosep Romuald » 2008.10.06. 21:13

Ruthiar

- Én nem tudom Nguyen, de veszíteni nem veszítünk ha megnézzük...

S folytatom tovább az utam a megadott irányba..
Con Gosep Romuald
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 687
Karakter: Con Romualdo della Muerta - Gorvik
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Bercerus » 2008.10.09. 11:09

Semoniel

<Ti se lesztek ilyen fapokáf csak engedjenek majd kissé titeket szabadabb pórázra. 8) >
A közeledő férfin először kardjára lesz figyelmes, így nem tart neki sokáig összekötni a dolgokat.
-Bocsáss meg uram, hogy így ismeretlenül megszólítalak, de te voltál az, aki ellátta az orwellánus baját?
Arcán mindenkori vidámsága.
Inkább legyek úr a sötétben, minthogy hamis alázat köntösét viseljem a fényben.
Bercerus
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 76
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.10.09. 17:39

(Gais)

*A ligeti martalócokkal nem foglalkozom tovább. Egyszer talán majdcsak ráébrednek milyen mocskos dolgokat művelnek, bár ezt azért erősen kétlem az eddigi hozzáállásuk alapján.
A sikátorban szembejövő férfin meglátva, hogy a bentiekkel hasonszőrű alak kissé elkomorul a tekintetem, de végül kellemes meglepetés ér, mikor megszólít és se pökhendi kivagyiság nincs a szavaiban, se faragatlanság. Ennek megfelelően kissé megenyhülnek vonásaim és enyhén meghajolva felé válaszolok.*

-Üdvözlöm URam. A nevem Gais di Escanor. Az orwella-hívőkkel folytatott harcban részt vettem, de az ezután történt becstelenségekben már nem. Azt hiszem Ön inkább a még a ligetben lévőket keresheti.

*Megtvárom, hogy akar-e még valamit kérdezni, mondani és ha tovább indul én is folytatom utamat.*

//A helyzet tisztázása végett a kardot már rég eltette a karakter. Ld.: előző reagjaim.//
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Bercerus » 2008.10.09. 23:10

Semoniel

-Nagyon szépen köszönöm. Semoniel D'Vire vagyok. Remélem találkozunk még. :)
Ezzel beljebb veszi az irányt elköszönve új ismerősétől.
<Vajon kik lehetnek ezek a figurák bent...úgy látom nem igazán örült ez a Gais ennek a kis afférnak, de nem igazán tudom mit várt ha Dartoniták vannak itt...el kell ismernem tényleg bizarr, de nagyon nevetséges...mitha az én homlokomra nyomnának Ranagolita jelet>
Ezen gondolatok közepette halad tovább.
Bercerus
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.10.10. 22:35

KM esemény [Lorin].:Arel ligetében
Résztvevők: Laurana ,Gais di Escanor, Semoniel

Semoniel

Mikor beérsz a sikátorba, még négy ifjú Dartonitát és az általuk "védőgyűrűbe" fogott papot látod. Mögöttük nemsokkal két alak - egy fekete köpönyeges ugyanilyen színű kalappal rendelkező férfi akit honaljánál átfogva egy másik alak tart és egy feltűnően bájos nő-kezében tőrrel- beszélgetnek.
A dartonita és a három másik alatt között néhány kéken izzó foltocska van a földön, fogalmad sincs mik lehettek.
azonban mindez hirtelen abszolút érdektelennek tűnik amikor megpillantod a hátrétben álló, hegyikristály-Arel szobrot. Hihetetlen mértékű erőt, és hatalmat sugároz s mégis oly meg nyerően ábrázolta a szobrász az Úrnőt hogy gondolatban még elragadó szépsége előtt is fejet hajtasz. Egyszeriben végig száguld rajtad egy érzés, otthon vagy, Istened szent ligetébe érkeztél innentől még jobban élvezed az ő oltalmát.

Laurana
(Semmoniel te ezeknek úgy szint szem és fültanúja vagy!)

Miután nem válaszolsz a vándornak az lehunyja szemét és egy pillanatra elidőzik majd mélyet sóhajt és folytatja.:
-Persze megértem... ha nem akarsz az Elátkozott vidékre menni, hiszen kétség sem férhet hozzá hogy, az orkok onnan jöttek... de azért egy dologra megkérhetnélek. Tudod attól félek igazad volt, én már tényleg nem tudok vigyázni rá. Megtennéd helyettem? Vigyáznál rá?- ezzel karját kinyújtja amire szinte azonnal rászáll az eddig szobron ölő (Semoniel számára kelléknek tűnő) hatalmas madár.Közben egy másik sólyom is vijjogva ereszkedni kezd.
-Megteszed?-néz rád kérőn a Vándor nevezetű alak.

Semoniel

Látod amint saját sólymod közelít, ahogy felnézel az égre.

Gais

Miután kiértél a sikátorból és sikerült gyors ismeretségbe bonyolódnod egy egész értelmesnek tűnő- persze koránt sem biztos hogy tényleg az- Arelitával is éppen folytatnád utad amikor megpillantod a feléd loholó két városőrt.
- Elnézést Uram! A tömeg azt állítja ön volt az aki látta a három vagy négy alakot akik a két járőrt megölték. Valóban így történt? A nevem Serak nas Ernoel a Hercegi Gárda tagja az erioni városőrség Tíznagya. Kérem válaszoljon!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2008.10.11. 12:53

(Laurana)

*Kinyitom a szemeimet, majd feltekintek az előttem álló Vándorra. ~Nem akarok menni... Elátkozott vidék... Orkok... MIVAN?~ Nagyon úgy tűnik, hogy a szentbeszéddel együtt másról is lemaradtam... *
-Honnan veszed, hogy nem akarok menni? *kérdem tőle egyik szemöldököm enyhén megemelve, miközben föltápázkodom a földről.*
-Miért is ne tenném? Ennél az unalmas porfészeknél amúgyis csak jobb lehet.*Megvonom a vállam, majd megpillantom Ilenalt, s bár tudom, hogy óriási felelősséget vállalok ezzel, valamiért mégiscsak beleegyezem.*
-Rendben van, vigyázok rá...*Felelem a vándornak egy apró mosollyal.*
-Persze csak ha neki sincs ellenére...*Teszem még hozzá a sólyomra pillantva.*
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 431
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.10.12. 9:23

(Gais)

*Az újabb hátráltató tényezők, jelesül a két kérdezősködő városőr feltűnésére, nagyot sóhajtok és megcsóválom a fejemet, de azért nyugodtan válaszolok nekik.*

-Üvözletem az uraknak. Annyit tudok mondani, hogy a lovasok legázolták az őket megállítani akaró őröket, majd berobogtak azon a sikátoron át a parkba. Ott többen is vannak, akik nálam sokkal jobban ismerik az ügy hátterét, nomeg az egyik gyilkost élve sikerült elkapni, így őt ki is tudják kérdezni miért tették ezt.

*Beszéd közben a hátam mögé mutatok, ahonnan jöttem, bár sejtem nincs sok szükség rá. Megvárom ismét, amíg tovább mennek a maguk dolga után a katonák és csak utána sétálok el.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Bercerus » 2008.10.12. 10:50

Semoniel

<Ezek meg kik?>
Mikor megpillantja a szobrot elkerekednek a szeme, majd valami furcsa csillogás jelenik meg bennük; arca mosolyra húzódik.
<Ez gyönyörű!!!>
Elindul a szobor felé megkerülve a kisebb társaságot. A beszélgetőket látja, hogy el vannak foglalva, így a dartonitáknak egy biccentéssel köszönti, majd megy a szoborhoz, már épp megérintené, mikor visszahúzza a kezét.
<A világért se piszkítanám be :) >
Kissé hátrahőköl, mikor a számára kelléknek hitt madár elröpül, de mosolyra húzódik a szája mikor meghallja a beszélgetést és feltűnik a madara. Elmond egy gyors imát majd hangosan megjegyzi.
-Milyen különös, hogy mostanság mindenki az Elátkozott Vidék felé tart.
Meg sem próbálja tettetni, hogy várja a beszélgetők reakcióját.
Bercerus
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.10.12. 16:54

KM esemény [Lorin].:Még egy...
Résztvevők: Laurana, Semoniel

Laurana

-Ugyan - mosolyog a Vándor bár arckifejezésen látod testét valószínűleg szörnyű kínok gyötrik- magad is láthatod, megkedvelt.-kezét a válladhoz emeli majd átnyújtja a madarat.
Elgyönyörködsz a madár hihetetlen kecsességében- ismét.
Ekkor szólal meg az időközben színtérre lépő harmadik Arelita kinek megjegyzése egyaránt meghökkenti a Vándort és téged is.

Semoniel

-Csak nem te is arrafelé tartasz testvér?- lép közelebb hozzád majd kezet nyújt neked. A harcosok köszönésével üdvözöl- kezed helyett alkarodat fogja meg.
- Akkor a jó szél s Űrnőnk akarata vetett e...- a kalapos alak hirtelen meginog majd a társa fogja meg karját hogy ne essen össze.
-Siethetne Thirilin... igazán siethetne - sziszegi az társa fülébe.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.10.12. 17:11

KM esemény [Lorin].: A városőr kellemetlen kérdései.
Résztvevők:Gais di Escanor

Az őr homlok ráncolva figyel a mondandódra.
-Értem. Köszönöm Uram, további szép napot.-miután elköszönt egyből a sikátor felé veszi útját, még hallasz valami- megint ezek- felmordulást tőle aztán városzaja elnyomja a katonák vasalt csizmáinak kopogását.
Végre sikerült kijutnod a szentélyből és már éppen azon gondolkodol mihez is kezd most, amikor -bár még csak nem rég ettél- érzed hogy ideje lenne harapni valamit, mert a nagy hadakozásban- amit magad is legfeljebb egy jó kis edzésnek tartasz- sok energiát elpazaroltál.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.10.12. 17:16

KM esemény [Lorin].: Az alkohol.
Helyszín:Erion
Résztvevők: Ruthiar Nort’estie
NJK.:Nguyen cwa Kryss,

Lassan haladtok a megadott irányba. Nguyen sem siet s te sem nagyon. Miután az első pár méter után majdnem leestél hátasodról, úgy véled nem is tudnál ennél gyorsabban menni. Miközben csendben léptettek Erion macskaköves utcáin azon gondolkozol vajon emberi mértékkel milyen jól bírod-e az italt? S arra jössz rá hogy nagyon! Hiszen te fele akkora se vagy mint egy jól megtermett ember s mégis legurítottál jó pár pofányi sert. Egyre büszkébb vagy magadra.Persze azért te is érzed a hatást, ezért is estél le majdnem a kautyádról...
Gondolatmenetedet egy rohanva közlekedő csattogó, városőr menet szakasztja meg akik a hátatok mögül érkeznek és jelenleg arrafelé tartanak amerre ti.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Bercerus » 2008.10.13. 2:50

Semoniel

-Arrafelé tartok néhány ismerősömmel, nemsoká' találkozom velük.
Viszonozza a köszöntést és ezt felhasználva, mikor meginog az alak megkapja, nehogy elessen.
-Csak óvatosan...gondolom az iménti harc kivett belőled nem keveset. Ha van kedvetek cstalakozzatok hozzánk, biztos vagyok benne, hogy Ryn, aki a csapatot toborozta, örülni fog még néhány embernek.Innen nem messze kell találkoznunk, és az út sem fog soká tartani.
<És remélem nem esünk közben darabokra :? >
-Mit szóltok? :)
Bercerus
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Gosep Romuald » 2008.10.13. 17:35

Ruthiar

Érdeklődve és kiváncsian nézem őket majd megszaporázom a lépteimet mivel ők is arra tartanak amerre én.. Hátha lesz valami "buli"....
Con Gosep Romuald
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 687
Karakter: Con Romualdo della Muerta - Gorvik
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
277 hozzászólás • Oldal: 12 / 19 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19

Vissza: Régi Kalandok...