(Alauron)
Sajnos a kapitány hamar becsukja maga mögött az ajtót, az alakból semmi sem látszik. Méa a jó hallás sem segít elkapni több szófoszlányt.
<Nocsak...>
Odasétál Quisrynhez.:
- Miért nem kérdezel inkább? Sokkal egyszerűbb út, és becsülendőbb is.
<Hm...miért is tettem ezt? Nem kellett volna...lehet nem is rám volt kíváncsi igazán, s most lelepleztem?>

A fele is borsos ár. Talán ketté kée törni az érmét és annyiva is megelégedhet.
  A fele is borsos ár. Talán ketté kée törni az érmét és annyiva is megelégedhet.  Áhh. Nincs értelme garasosokodni hisz itt van a hajón az egyik féregjárta csatlós. Majd beszámítom az egy aranyba a halottat és a munkakiesést, ha kiderül, hogy a legénység soraiban bújkál.
  Áhh. Nincs értelme garasosokodni hisz itt van a hajón az egyik féregjárta csatlós. Majd beszámítom az egy aranyba a halottat és a munkakiesést, ha kiderül, hogy a legénység soraiban bújkál.  >
 >

; s bevackolom magam a kabinba.
; s bevackolom magam a kabinba. Hm az  másik két fő sznobnak tűnik, nincs is rosszabb az ilyen kollegáknál, egy kanál vízbe belefulasztható az ilyenk...Még hogy kollegák! Annyit se böfögtek, mi a nevük. Le vannak sajnálva, majd odaszólkok, hé te ott. Ha kell. Remélem nem kell. De mégis. Ha már egy rakáson leszünk...csapatmunka kéne de összeszokatlanul katasztrofális előérzetem van. Darton, szerintem less ide mert akkorákat fogunk bénázni a te kontódra, hogy akár megdöglesz rajtunk a röhögésben akár színed elé járulunk, így is úgy is jól fogsz mulatni. >
 Hm az  másik két fő sznobnak tűnik, nincs is rosszabb az ilyen kollegáknál, egy kanál vízbe belefulasztható az ilyenk...Még hogy kollegák! Annyit se böfögtek, mi a nevük. Le vannak sajnálva, majd odaszólkok, hé te ott. Ha kell. Remélem nem kell. De mégis. Ha már egy rakáson leszünk...csapatmunka kéne de összeszokatlanul katasztrofális előérzetem van. Darton, szerintem less ide mert akkorákat fogunk bénázni a te kontódra, hogy akár megdöglesz rajtunk a röhögésben akár színed elé járulunk, így is úgy is jól fogsz mulatni. >