Résztvevõk: Mindenki
A tatát nem érdekelte, ha Castor ment vele. Így legalább tanúja lehetett, ahogy örömmel megtalálta az egyik virágláda mellett az egyik rézfényû kulcsát, amit az egész bonyolult zárszerkezet közepébe illesztve elfordított és egy kulcs elfordítása kinyitotta az összeset...persze nem egyszerre, hanem fokozatonként, de jóval gyorsabb volt, mint egyenként.
-Hogy én ezt milyen soká kerestem!!!
Castor a fegyvereiket megkaphatta a ikinti havas csapatkától, s lábbelijét is visszaszerezhette.
Trixianna csak mereven elõre nézett. A donna aggódott miatta, így figyelmét teljességgel elkerülték az obszcén szobrok. Amik amúgy teljesen arányosak és megfelelõek voltak.
Már a szobanövényeknél járhatott az elf, amikor megérezte az erõs mágikus kisugárzást s a szoborcsarnokba érve már tapinthatta is volna. Ám a kaput magát nem látta.
Hanas figyelmét felkeltette egy vázlat...a keresett lovag gunyoros arcéle nézett vissza rá szénrajz formájában...