Tala Mörök
< Hol vettem az árut, nem mindegy ez neki. De tényleg. Ez a leg csekéjebb infó ami szerintem fontos. >
- Általában, mindene felszoktam készülni, és nem szoktak ellenem fordulni az embereim. Felszoktam készülni elég sok helyzetre előre. Igazábol most is fel készültem egy támadásra, de nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy rabló csapatok és nomád csapatok vadáznak a kereskedökre... -* Kicsit elkeseredet arcot vágok. Meg probálok fel ülni a hordágyon, hogy tudjak vele beszélgetni, kereskedöhöz méltan, és egy kicsit tisztelet miat is. *
< Mondjuk meg mondhatom, neki épp, de szerintem mindegy. >
- Elég régen voltam már othon. Általában 5 évente jutok haza. Mindig ígyekszek új és új kereskedelmi utvonalakat keresni, és létre hozni kereskedelmet. Szeretek emberekkel ismerekedni és, hát mivel az utak néha veszélyesek, hát embereket szerzek magam mellé. Ha jól harcolnak és meg bizhatonak tünik, a kérdéseim, és a beszégetés után, fel veszem. Eddig nem túl sürün árultak el az embereim. -< hm.. jó kérdés. >
- Igazából, van némi tartalékom. De nem túl sok, feltéve, ha nem fosztotak, illetve zsebeltek ki a támadok. -* Ekkor meg nézem meg van e az erszényem amiben egy kevéske pénz rejtözik. * //Minden pénzem//
< Senki nemélte túl a rohamot, te jó ég. Pedig jól adtam ki a parancsokat. ezek szerint még Neszif is meg halt. >
* Ekkor komuruság ereszkedik az arcomra, és a hátam meg gornyed. A szemeim pedig a földet bámulják. *
< Mindenki meg halt , így nehéz lesz véghez vinnem a terveim ésnehéz lesz boldugolni is. Neszif volt a jobb kezem. Remélem , nem fogja mindez át huzni a számitásaim. >
* Elfuló hangon kicsit rekedten meg szolalok. *
- Mindenki meg halt. Senki. - * Sohajtás * - Ez hihetetlen. Engem hol találtak meg ? -
* Az arcom kzben fűjdalmat tükröz,és nyug talanságot. *
< Azt hiszem mázlim volt ez a támadás túl durva, volt! Vajon, miért aléakult ez így??? >