-------------------------------- KM: Siffad Helyszín: Támadás alatt!! Időpont: Psz. 3701. Résztvevők: Ayana, Csendes Matt, Dierol, H’yssadin Sychín -------------------------------- /Matt/ A zombi teljesen mozdulatlanul áll – ilyet csak mágia okozhat. Hiába koncentrálsz, nem vagy képes felfedezni a mágia forrását. Váratlanul Ayana lép a testhez és néhány mozdulattal darabolni kezdi – előbb a fej repül le, majd a törzsbe hasít. A lendülettől a törzs két fele a földre zuhan és mozdulatlan marad.
/Dierol/ Továbbra is a korábbi célpontot támadod, végigvágsz a hátán, de a csapás elcsúszik a csontokon. A másodjára már jobban sikerül, a felkart vágod át. A csonkolt testrész a tűzbe zuhan, a zombi viszont rád mered és lassan felegyenesedik. A felsőteste csupa vér, a szájában még mindig egy véres húscsomó.
/Ayana/ Felmarkolod a kardot és a legközelebbi ellenfélre támadsz. Levágod a fejet és kettéhasítod a testet, mikor rádöbbensz, hogy amaz teljesen mozdulatlan volt. Feltekintve Mattre esik a pillantásod. //mivel teljesen mozdulatlan, VÉ 0// Ekkor ér utol Bika – lángoló testtel kimászott a tűzből és a lábadba harap – feketére égett fogaival átharapja a csizmát és felsérti a bőrödet. (2 sp)
/Sychín/ //igazoltan távol// Kissé eltávolodtatok a tűztől – a pengéddel tovább darabolod a testet, de nem sikerül megállítani, miközben sikeresen kitérsz a hadonászó kezei elől.
< Valami varázs fogta meg a zombit, sok lesz ez nekem majd ha végeztem a kivonással akkor majd keresgélek, még szerencse hogy a zombik nem érnek ide hozzám. Jó szívósak, az szinte egész testében lángol és még megy és támad... >
//Ha jól számoltam ez lesz az 5-ik kivonással töltött köröm, a következő körben (közepe felé) végzek a művelettel.//
<Legalább az egyik kezével nem tud már megragadni. Úgy nézem zokon vette, pedig nem hiányzott a figyelme. Hááát, de gusztustalan vagy barátom... Nyújtsd csak a másik kezed, s attól is megszabadítalak - ha szerencsém van...>
*Idegesen rátámadok a zombimra - nem támadok testrészre, csak találjam el - most, hogy már engem akar megkóstólni.*
*Kezd kicsit fáradni a felesleges vagdalkózástól, és belátja, h ezzel a fegyverével nem sokat tehet a zombi ellen, így próbálja a varázslótól távol tartani a sajátját (közben a többit is szemmel tartja, nehogy körbefogják). Védekezőharcba megy át, és amennyire tudja, pihenteti magát...*
<Jó lenne ha kezdene már valamit ez a nyavajás mágiahasználó...>
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
//Siffad, Bika 3 darabban van. Először kivágtam a lábát, azzal nem tud kezdeni semmit. Utána levágtam a fejét. Szóval így van a feje, amivel nem tud kimászni a tűzből, így megharapni, és van a felsőteste ami pedig csak a törzsből és a karokból áll. Azokkal is max kimászni és karmolni tud, nem? Bár lehet valamit félreértettem.//
//Ha ezek fényében is akkor rámtámadott, akkor:// Bika felé fordulok és lecsapok a fejére/kezére (attól függ mivel támadott) csonkolási szándékkal. -Undd már meg evilági léted! Távozz!
Ezekután szétnézek. Sychín zombijában látom a legnagyobb lehetőséget a világ iránti érzéseim kinyilvánítására. Rohamozok felé, hátulról. Szintén a fejét csokolnám. //Ha Bikával mégse kéne foglalkoznom,akkor mindkét támadás ennek a zombinak megy, és akkor kb azt tenném vele, mint Mattével.//
//KÉ:roham miatt az enyém 1. tám: 1k100+88 = 53(+88) [141] 2. tám: 1k100+88 = 77(+88) [165] 1.sebz: 3k6+1 = 2+6+2(+1) [11] 2.sebz: 3k6+1 = 1+5+5(+1) [12]// //Ha lehet pusztítást is használom //
-------------------------------- KM: Siffad Helyszín: Támadás alatt!! Időpont: Psz. 3701. Résztvevők: Ayana, Csendes Matt, Dierol, H’yssadin Sychín -------------------------------- /Matt/ Szemlátomást a többiek jól lefoglalják a zombikat így nyugodtan tudsz koncentrálni. Érzed, hogy a mana lassan ismét megtölti tested.
/Dierol/ magadra vontad a figyelmét, a zombi hörögve indul meg feléd. Az élő ellenfelektől eltérően nem tér ki és nem védekezik, csak hideg céltudatossággal tart célpontja felé. Szinte azonnal beleszalad a pengédbe, de hiába döföd át a testét, a pengéden siklik feléd, megmarad kezével az arcod után kap, alig tudsz kitérni előle. A következő csapásod is halálos lenne más küzdelemben, de a test még kibelezve is tovább támad. Sorozatosan kitész a keze elől, de lélegzeted egyre gyorsabb – ki tudja, meddig bírod a tempót?
/Sychín/ A kitérésre koncentrálsz, folyamatosan ellépsz a támadások elől. Rájössz, hogy ellenfeled ostoba, csak rád koncentrál – ezt talán az előnyödre fordíthatod.
Váratlanul a tűz felől a harcosnő érkezik, hideg fénnyel a szemében csap le a testre. Kétkezes pengéje a fejre csap le, egyetlen mozdulattal csonkolja. A test megremeg, de túlvilági érzékei még mindig működnek – karmolászva, vadul csapkodva nyomul tovább feléd.
/Ayana/ //teljesen igazad van, a fej már a tűzben ég – tehát csak a lábszáradat markolta meg a mozgó test. Most már inkább lángoló féregre hasonlít inkább//
A test már teljesen összeégett mégis még mindig próbál támadni. Végső támadásod szétroncsolja a vállat és átvágja a kart – továbbra is mozog még, de már láthatóan a végsőket rúgja.
A harcos ellenfelét választod dühöd következő célpontjaként – két rövid ugrással melléugrasz és lendületből lecsapod a fejét.
<Hogy dögölnél már meg végleg! Amíg nem menthetetlen a helyzetem, nem szabad pazarolnom az erőmet, ki tudja, mivel kell szembenéznem pár perc múlva. A fejét kéne... mielőtt megharap. Utálom a konkurenciát!> *Lassan hátrálva - hogy elkerüljem a belharcot, s tartsam a nekem ideális egy pengényi távolságot - támadok a közeledő zombira - megpróbálom a fejét venni. (testzónára támadok)*
A kör felében befejezem a kivonást, egy pillanatra megnyugodva körülnézek.
< Jó végre nem szikrázó szemekkel koncentrálni. Atlam, te is készen vagy? Egyenlőre ne pocsékold az erőd. Ayana mint egy élő daráló szeli a hullákat, nem semmi a leányzó... Előbb bika, majd a mozdulatlan, most meg a kyr ellenfele. Lehet be sem kell avatkoznom? >
Valamelyest visszaóvakodom a tűzhöz, de mindenkitől (fekvőktől is) tartom a 2 lépés távolságot, ha kell oldalra kitérek.
< Nem annyira tűnik hatékonynak a tűz, még az elemi sem a sima meg pláne. Egyedül az hatékony amit Ayana csinál, azaz feldarabolni őket. Mi a fenét csináljak akkor? >
// a kör második felét elpasszolom (elmozgom, agyalok, szenvedek) //
-------------------------------- KM: Siffad Helyszín: Támadás alatt!! Időpont: Psz. 3701. Résztvevők: Ayana, Csendes Matt, Dierol, H’yssadin Sychín -------------------------------- Az összmunkátok meghozza eredményét, lassan felülkerekedtek a támadókon. Undorító munka, de valakinek ezt is meg kell csinálni. Feldaraboljátok a testeket és tűzre vetitek őket, ahol szörnyű bűzt eregetve, rángatózva megtisztulnak és lassan elernyednek. Piszkosak, izzadtak és kimerültek vagytok, a kapott sebek most kezdenek igazán fájni. Ahogy múlik a harci láz, lihegve meredtek egymásra és a testekre. Ekkor tudatosul bennetek, hogy egy idegen van közöttetek. Három embert veszítettetek – az egyik matrózt szétmarcangolta egy zombi, a másik és a lovag eltűnt az erdőben. A harmadik több mély sebből vérezve, ájultan fekszik a tűztől nem messze – hogy él, csak a mellkas mozgásából látjátok.
//Dierol, rövid leírást kérnék. Szabadon cselekedhettek kb 10 percet//
Váratlanul emberi hangon üvölt fel az éjszaka – az erdőből hangos de nyilvánvalóan emberi sikoly hallatszik, majd ugyanolyan váratlanul megszakad. Az ok nem kétséges, valakit nagyon csúnya módon ért utol a vég.
Kimaradok a piszkos munkából, megnézem a lélegző matróz sebeit (ő az öreg?), bár nem hiszem hogy bármit tudnék rajta segíteni. A sikolyra kicsit öszerezzenek, és idegesen nézek körbe. Körbenézek a társaságon, és biccentve a nem élőholt hullára kérdezem:
(erv) - Vele mi legyen? Meg úgy általában mi legyen? Nem igazán akaródzik nekem maradni, bármikor jöhetnek még ilyenek, mi pedig elfáradunk, elalszunk és meghalunk...
Kicsit elidőzik a tekintetem Dierolon, amikor rám néz akkor biccentek felé:
(erv) - Üdv, köreinkben! Én Matt vagyok, benned kit tisztelhetünk?
< Igaz is, valaki varázsolt valamit. Ne mozdulj többé? Mintha mozdulatlan is lett volna az amelyiket Ayana két csapással feldarabolt. Megvan a forrás is... Nem véletlen hogy tud róluk egyet mást. >
//Átlagos testalkatú, 20-as éveiben járó férfi. Fiatal kora ellenére fakószőke, hosszú, lófarokba kötött hajába már néhány őszes csík vegyül. Viseletes ruházatával furcsa kontrasztot alkot frissen borotvált arca. Bőrét enyhe kreolos szín jellemzi, mint az északi népek jó részének. A ruházata egykor szebb napokat is látott. Bőrnadrágja egy puha bokacsizmában végződik, felsőruházatként pedig egy egyszerű szabású, mosás után kiáltó, átizzadt, vérpöttyös szürke nemesi inge nem is oly régmúlt jólétről tanúskodik. Az ing felett egy fekete, keményített bőrpáncélt visel, övében pedig egy ívelt tőr van a hüvelyében. Jobb kezét a maga elé szúrt hosszú kardon pihenteti a békesség jeleként, de jelezve: kész még egy összecsapásra.//
*A darabolásban segít, de ügyel rá, nehogy véletlenül mögé kerüljön bárki is hosszabb távra. Az összecsapás után lihegve pihen, s méri fel a társaságot. Bal kezével lassan letörli (inkább elmaszatolja) az arcáról az izzadságot és ráfeccsent vért, majd enyhe akcentussal megszólal:*
Aszisz: - Nos, még ma végzünk egymással, vagy inkább beszélgessünk? Erv: - Nos, még ma végzünk egymással, vagy inkább beszélgessünk?
*Majd kesernyésen elmosolyodik. A sikolyra egy pillanatra zavartan az erdő fele pillant. <Az aki befutott? Remélem, nem.> *Matt bemutatkozását hallva lazul addigi feszült tartása, s nem késik a válasszal. Mivel a kard markolatáról még nem venné le a kezét, egy rövidet biccent felé.* Erv: - Khers Dierol vagyok, a toroni birodalom császárának egyik alattvalója. Örülök a találkozásnak, pláne, hogy két napja nem láttam élő embert...*közben elgondolkozva néz Ayana-ra* <hmm.. csinos teremtés, de óvatosan: veszélyes..> - Van egy olyan érzésem, lesz még egy összecsapásunk, ha nem megyünk valami biztonságos helyre vagy nem találunk ki valamit. A felszerelésem viszont kicsit arrébb hagytam.
*Segít a piszkos munkában, majd kicsit lepihen, és kifertőtleníti a sebeit elsőnek a sós vízzel, majd a kihalászott alkohollal. Dierol bemutatkozására bólint...első ránézésre nem úgy tűnik, h magasabb kasztba tartozna.*
-Üdvözlöm...én megmaradnék a beszélgetésénél...az imént elég nagyok voltak a veszteségeink ahhoz, h minden fegyver, vagy "mágia" forgatót szívesen vegyek...Honnan érkezett? Vissza tud vezetni minket oda? Úúgy vélem itt nem maradhatunk sokáig.
*Ekkor hallatszik a sikoly, melyre nem látszik, h különösebben reagálna...olyan mintha számított volna valami ilyesmire.*
-Á igen...úgy vélem nem maradt sok időnk a pihenésre...sztem hamar szedelőzködjük, és induljunk tovább. Nem szeretnék még több fenevadat a nyakamba. A sebesültet égessük el...nem tudjuk magunkkal vinni és ha itt hagyjuk csak ő is olyan lesz, mint a többi.
*Mutat a lángoló húscafatok felé*
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"