• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Abbit Világítótorony [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
377 hozzászólás • Oldal: 16 / 26 • 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 26

Re: Abbit Világítótorony [ETK]

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.10.01. 17:38

(Yoruga)

-Nem tudom mik lehetnek a mélyben meghúzódó céljai. Az biztos, hogy jelenleg vagy a megölésemet készíti elő vagy lázasan kutatja menekülése útját, mielőtt még leleplezném.

*Ezek után figyelmesen hallgatom a beszámolót az utasokról. A mágiahasználók nem töltenek el bizalommal, de mivel csapatostul jöttek, így egyenlőre ők kisebb eséllyel szerepelnek a listámon. Viszont a faragatlan alak említésére és a felkérésre, hogy nézzem meg biztos, ami biztos valami akasztófahumor-szerűség kúszik elő.*

-Megnézem azt a modortalan kendőset. Őszintén szólva nem hiszem, hogy sikerül megmondanom mégha tényleg egy mániákus gyilkos is, hogy őt keresem-e. Ha ez megnyugtatja esetleges éjjeli halála leleplezi majd a bújkáló fertőt. 8)

<Ennyit rég beszéltem már. Főleg egy és ugyan azon személyhez. 8) Node legalább van valaki, akitől információt szerezhetek. Az álkapcsomba meg nem áll bele a görcs a kommunikációtól. 8) >
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.10.02. 19:59

Résztvevõk: Nava

Mi sem természetesebb kiasszony! Azthiszem nincs megfelelőbb helyszín a fedélzetnél. Az esti csillagok szépen ragyognak, ha Antoh kedvére lesz. A vacsora után, egy óra múlva, találkozzunk idefent, a hajó orrában.

Miután megbeszéltétek a találkát a figyelmed az öregékre fordítod. Elsőnek érdemes lesz megkeresni őket - Ígyhát a hajó gyomra felé veszed az irányt, valamelyik kabinban biztos nyomukra akadsz majd.

Épp igyekszel le a lépcsőn, mikor szinte szó szerint összefutsz a kölyökkel. A fekete hajú srác izgatottan üdvözöl:
-Szé-szépnapot Nava kisasszony! A mester végre elaludt. Ehm... szóval volna egy kevés szabadidőm...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.10.02. 20:03

Résztvevõk: Quisryn

-Pihenni? Pe-persze a magaff...fajta alak azthiszi, ho-hogy az élet csak pihenésből áll. D-d-de nekem még fel kell súrolnom a-az összes átkozott r-r-rak... ööö raktárszobát.
A matróz eléggé rosszallóan néz rád. Bizony vannak, akik folyamatosan dolgoznak, míg mások kényelmesen utazgatnak.
-H-ha más kérdése nincs én m-mennék már.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.10.02. 20:14

(Nava)

<Mekkora mák hogy nem akkor jött amikor a tisztet kerülgettem! :D >
-Ez pompás! -mosolyodom el s elégedetten végignézek a fiún. Talán mégis "életképes"? Lám, alig aludt el a mestere és már meg is pattant.
-De helyes az ha nem állok őrt az ajtajánál? Még valaki bemász hozzá és baja esik, aztán pedig megnézhetem magam. Vagy a többiek, az a másik két fickó gondoskodik a védelméről?
<Aligha.>
-Ha viszont úgy ítéli, minden rendben, ki vagyok én hogy ellenkezzem egy fess fiatalember szavával? Jöjjön, tekintse meg a tengert! Utazott már hajón? Ó, hiszen igen, mestere szerint ahova tartunk, ott már járt egyszer. Milyen benyomásai voltak? Ön szerint a hajókoszt ugyan olyan lesz, vagy számíthatunk valami jobbra?-karolok a fiúba és melegen megsimogatom a kézfejét. A kelleténél tovább időzöm el a kezén kezemmel.
<Két vasat a tűzbe? Simán.>
-Nem nehéz a folytonos szolgálat? Bár lehet, a tudomány,amit mesterétől kap, kifizetődő. Tényleg, mire oktatja önt? Nem is tudom minek a mestere.
<Tényleg nem, és kétlem hogy a lepedőgyűrés vén bajnoka lenne aki utódját képzi ki :lol: >
A hajókorláthoz vezetem a fiút, ha nincs ellenére.
-Szóljon, ha nagyon fú a szél, a hajóközben is tudunk beszélgetni...
<A szobámat is megmutathatom, dödöle...>
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.10.03. 17:57

(Alauron)

-Remélem ezt most nem mondta komolyan... :? Mindenesetre, inkább mesélje el mi árulhatja el az illetőt? Mondjuk jellemző rájuk, hogy holmi sötété szertartásokat tartsanak? Vért igyanak? Szüzeket raboljanak? Átváltozzanak valamivé, vagy ilyesmi?
<Azt hittem felelőségteljesen végzi a dolgát. Ez olyan spirituális dolog lehet, a démonok vadászata. Kicsit komolytalannak érzem, hogy ezzel viccel. Na persze, ahány táj annyi szokás. :? >
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.10.03. 18:05

(Yoruga)

-Komolyan beszélek. A démonfertőzte gazemebrt minden áron el kell fogni és pusztítani. Hogy miről ismerszik meg? Nem tudom. Mindegyik más lehet. Pontosan ezért oly nehéz a küzdelem hisz nincsennek jól bevált jelek és tevékenységek.

*Körbenézek, hogy látom-e a nevezett alakot.*

-Ha gondolja Alauron közösen is megkereshetjük a nevezett kendős férfit. Közben meséljen hová tart és milyen céllal ez a hajó? Hátha abból kiderül miért is van itt egy démon csatlósa, bárkiről is legyen szó.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.10.04. 7:29

Quisryn D'mor

Látszolag kissé kellemetlenül érzi magát a matroz reakcióját látva.

-Elnézést...a világért sem akartam feltartani.Mindenesetre köszönöm a segitséget.
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.10.05. 21:59

-Persze, persze, nem lesz gond. Ugyanmár senki sincs ezen a hajón akinek oka lenne megtámadni a mestert. Ha meg jönnek a kalózok idefent úgyis sokkal jobban lehet látni...
-Igen jártam már a fogadóban. Igen kellemes hely, és meglehetősen nagy. Az első nap magam is eltévedtem. Órákig bolyongtam, mire ismerős folyosóra akadtam. És persze a kilátás sem utolsó, de nem árulok el semmit, maga is látni fogja, ha odaérünk.
-Reméljük valami fonomabbat is kapunk, majd, de én beérem a tengerészételelkkel is. Nem voltam mindig szerencsés, nem volt mindog patrónusom.
Sok mindenre tanít. Tudományokra, a természet hatalmára. A gondolkodásra. Az életre. És sok mindennel tartozom neki. Én szolgálom, ő oktat.

Elmosolyodik, eltekint egy pillanatra horizont felé.
-Nem, nekem ez kellemes, attól tartok inkább önt fogja zavarni a szél.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.10.05. 22:06

Résztvevõk: Alauron & Yoruga

Egyenlőre nem látod az említett alakot. Voltaképp még nem láttátok feljönni a fedélzetre. Ha valóban sötét alak... mit csinálhat odalent? Az érzés, ami ide vezetett... egy pillanat alatt szertefoszlott. De annyiban biztos vagy, hogy gonosz személy utazik a hajón. Az egész hajó kisugárzását besötétíti valami. Valami, ami helytelen. Parazita.

A hullámok ritmukusan emelgetik a hajót, a fedélzeten sürögnek a matrózok. A Nap is előbújik, és lágy, arany sugarakkal teríti be a Vendigót.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.10.06. 10:01

(Nava)

-Igaza van, egy kicsit megfújt engem a szél...-s mi sem természetesebb, közelebb bújok hozzá.
-Régóta tanítványa a mesterének? S mi lesz önből, ha már eléri a képzése végét és megszerzi a mesterlevelét? Tudós?-folytatom a szelíd kérdezősködést, nem firtatva hogy biztos nem afféle mesterségre oktathatja az öreg, mint amit kézműveseknél szokás. De nekem egyelőre csak ez a viszonyítási alapom van.
Közben azért a kibújó nap s a hullámok lenyűgöznek a maguk módján. Roppant erőt képvisel a víztömeg, hiába, a természet egyik fő elemével állok szemben. Vagy úszom rajta. Na. :)

-Először utazom nyílt tengeren. Nem is olyan rossz. Vagy csak addig örüljek, amíg vadabb szél nem támad és be nem szürkül az ég, mert hamar oda az idill?
Majd felcsillan a szemem:
-Oh, ha tudományokra oktatja a mestere, akkor biztos ért az amulettekhez! Vagy hogy melyik mit jelent. Nekem sok van. Némelyik biztos bizsu és értéktelen, de lehet, bújik közöttük értékes is, már ami a jelentését illeti. Varázslattal bírót szerintem egyet sem birtoklok. Megnézné az amulettjeimet, hogy melyik mit jelent? De nem itt, hanem a kabinomban.
Valóban egy rakás amulett megy lánc lógott a nyakamban, amikből jelenleg a láncuk szárát lehet látni, medálrészüket a ruhám eltakarja.
<Na, most kiderül, hányszor vágtak át az árusok, amikor védő-óvó kütyüket sóztak rám. De kella védelem,a puszta ima nem mindig elég. No meg egy kabinban a kelemest a hasznossal is össze lehet kötni...>
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.10.06. 21:34

(Yoruga)

*Lassan elindulok lefelé a kabinokhoz, hogy megnézzem az eddig nem látott, de Alauron által kifogásolhatónak jellemzett férfiút. Ha jön velem, akkor azért figyelek szavaira, de azért sem hibáztatom, ha ebből inkább kimarad.*

<Nem az ő dolga. Meg is értem hisz, ha nem derül ki, hogy a fejkendős a paraita, akkor még valahogy el kell lakjon vele egyszobában. Ha meg kiderül jobb is, ha nincs ott.>
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.10.06. 22:48

(Alauron)

Fenn marad a fedélzeten, amíg Yoruga lemegy, hogy körülnézzen.
<Gyerünk már...vajon mennyi ideje ment le?...>
Várakozik, de egyetlen perc is végtelennek tűnik izgatottságában, ígyhát néhány perc késéssel követi Yorugát a kabinokhoz.
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.10.08. 19:34

Résztvevõk: Mindenki

//OFF:

Megpróbálok valami kézzel foghatóbb képet alkotni a hajóról, ígyhát mellékelek egy nagyábóli térképet.
A hajó alaprajza (majd megpróbálom a fejlécbe is beleinjektálni minden alkalommal, hogy könnyen meg tudjátok találni.)
Kis leírás:
3. számú szoba: kapitány szobája
4. Kapitányi dolgozószoba/ebédlő
8. Nava szobája
10-esek: Quisryn & Youruga, Kölyök & Garsal, valamint Alauron & Kendős szobái.
11. Tiszti szállás (vélhetőleg)
6. A matrózok szálláshelye
7,12,13-as szobákba vezető ajtók zárva vannak.

A többi szobáról részletes leírást külön kérésre adok. :)

//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.10.08. 19:45

-Meglehetősen régóta. Már nem is tudom. Magam se tudom mióta, eléggé régóta.
Ha elérem a képzés végét? Azthiszem bölcsebb leszek. Tudós, igen, afféle. Talán diplomata, ha Dreina is úgy akarja
.

-Először tengeren? Hmm... lesz még rosszabb, bár ne adja az ég. -Hosszú szünetet tart - Valahogy attól tartok, hogy viharos időnk lesz. Talán pár napon belül.
-Az értéktárgyakat illetőleg megköszörüli a torkát, és így válaszol: Ahem, őszintén szólva vajmi keveset értek az efféle csecsebecsékhez. Ezzel kapcsolatban a mestert kellene kérdezni. Persze, ha kegyed óhajtja természetesen megnézhetem őket. Ha mágikus némelyikük, nos... talán abban nagyobb segítségére lehetek. Csak ön után.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.10.08. 19:58

Résztvevők: Alauron & Yoruga

Yoruga: Lefelé indulsz meg a hajó nyikorgó lépcsőin, hogy megkeresd a fura alakot. Rövid keresés után rálelsz az ajtójára. Az ajtó be van zárva, hogy kulcsra, vagy csak kilincsre nem tudod, mindenesetre most is érzed a gonosz jelenlétét, bár nem tudod megmondani, hogy az ajtón túlról szivárog, vagy a hátad mögül. Hirtelen lépteket hallasz magad mögül...

Alauron: Alig telik el egy perc, de nem bírod tovább, a fura démonvadász után sietsz, a hajó fa lépcsőit kettesével szedve sietsz, hogy megnézd a fejleményeket, de mikor a szobád elé érsz, még csak az ajtó előtt találod a "démonvadászt".
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
377 hozzászólás • Oldal: 16 / 26 • 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 26

Vissza: Régi Kalandok...