• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 17 / 76 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.15. 20:16

KM: [Dreemer],Kérdez-felelek avagy a kínos kérdések ideje :twisted:
Helyszín: A puszta-hordágyon
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek (?)
Résztvevők:Tala Mörök(Godorak)

*Elégedetten meg halogatja válaszaidat.*

-Embereit utolsó szálig megölték, a menekülőket lenyilazták, sajnálom...

-Vannak barátai , ismerősei Nirmajéban?

-Azt mondta 5 évente jut haza, mégis hol van az otthona? Honnan származik?

//Ne feledd nem Galainal beszélgetsz! "Csak" tisztel...//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.15. 20:34

KM: [Dreemer], Meg könnyebülés után-Konyha keresése
Helyszín:Nirmaje-Ismeretlen rendeltetésű épület-Most fogadó
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Naplemente, 8 óra felé
Résztvevők: Beteg Vipera(con Claudius),Dreego con'IGarno (Rayamancor)

//Vipera akkor most keresed a konyhát vagy sem? Egyenlőre úgy veszem hogy a folyóson mentek le a földszintre!//

*Amint haladtok lefelé, (Vipera négykézláb, egyenesen nem tud max ha támogatják) hamar feltűnik Ansin, mellette sietve lépdel egy roppant alacsony alak. Magassága 120 Cm lehet. Fekete köntöst és ruhát visel, kezében gyertyát tart, neki rohannia kell hogy tudja tartani a lépést Ansinel... kissé nevetséges látványt nyújtanak szerintem...*

*Közelebb érve, Ansin viperára mutat és valamit elhadar azon a csodás nyelven aminek szavát nem értitek, bár ahogy ebben a kellemes meg világításban ajkai megformálják a szavakat, magát a nőt nézni is szívet melengető érzés... Aztán az alacsony alak meg szólal.*

(Pyar)
-Van még abból amit evett? Talán az segítene megérteni a bajok okát... A fene valamit elfelejtettem!-*fejére csap*- de mit?

*Kérődön néz rátok, majd Ansinra.Ansin rá mutat és azt mondja:*

-Zergasz

*Az alak felkapja fejét tekintetét Ansinra emeli.*
(Pyar)
-Igen? Mit szeretnél? Tudom már, hát nem is mondtam még! Elkészült az új különlegességem, Finomított Béltisztitonak fogom nevezni... ami azt illeti találó név, de miért is vagyok itt?

*Ansin meredt szemekel néz rá, mint aki nem érti mit mond... Ezután a jövevény a szépek nyelvén elhadar pár mondatot. Ansin a fejéhez kap és kínjában felkacag, majd valami erőteljes megrovást mondhat, a csöpp alak megrettent reakciójából ítélve. Amaz hátrál kötött és elutasító hangnemben talán ki jelent valamit.*

(Pyar)
-Hol is tartottunk?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.15. 21:30

Vipera

Négykézláb szemlélem a jelenetet majd halkan morgok magam elé
Ansin itt az egyetlen akinek nincs szüksége orvosra. Az önmagát megmérgezett alkoholistának egy idióta felcsert hívott a mókamester rokona. Szép csapat. Ha ez így megy tovább nem is akarok emlékezni, nem tudnám feldolgozni hogy valaha normális is voltam, normális emberekkel...

Majd felnézek az idióta törpére
Felmarta a padlót vagy mi. Füstölt az a lötyi de 3 x volt rajta, ha ez jelent valamit... aztán belegondolva mekkora sületlenséget mondtam kutyapózban vizsgálom tovább a földet.

Ezután felkapom a fejem és felnézek a mókamesterre
Sajnálom. Mármint a kedvesed. Segíteni akarok neked.

Feltápászkodok és az idiótához fordulok

Na ide azzal a bélizévelde sebtibe. Italozás ellen nincs valamid?
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2008.05.15. 21:54

Harass

*Gallain uraság mesélyét, tervét végig hallgatva csodálkozó, kételkedő képet vágok.*

< Varázslóiskola küldötjei? Ebből a társaságból? Inkább rablóbanda... 8) >

*Majd ahogy shadoni nyelven szól hozzám, hát le esik az állam.*

< No lám, Domvik keze messzebbre ér mint gondoltam. >

*Végül is barátságos, elégedett mosoly kíséretében válaszolok.*

(Shadoni)
- Lenyűgöző! Csodálattal látom, hogy mekkora tudással rendelkezel nagyuram. Szívemnek öröm, hogy íly távol otthonomtól és még is hazám nyelvét hallhatom.
Ha nem sértelek meg nagyuram, akkor szívesen találkoznék Nirmajé Domvik-papjával.
Ami pedig a tréfát, a küldöttséget illeti nagyuram, hát azt hiszem el tudnám vállalni a vezető szerepét. Mivel beszélni tudok, de varázsolni nem... De, természetesen minden a te óhajod szerint lesz nagyuram. :)
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:
melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"

A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta:
"-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.05.16. 1:14

Tala Mörök

< Elegem van ebből a kérdezősködésből. Igazából, azért válaszolok, hogy jó színben tüntessem fel magam, de az egész kezd valami ki hallgatásba át menni...>
- Ne haragudjon, szívesen válaszol minden kérdésükre, de kissé megterhel a beszélgetés így sebesülten. Ráadásul most vesztetem el egy barátomat a csapatomat és az árumat is. Egy azon napon. Eléggé meg viselt a dolog.-
* Mélyet sóhajtok, és komor arcvonásaimon, látszik a fájdalom és a keserűség. Majd újra a tiszt szemébe nézek. *
- Nagyon szívesen beszélek önnel, vagy más parancsnokkal a múltamról, ha érdekesnek találják, vagy más történetekről, viszont kissé fáradt vagyok. Remélem meg érti, de most kicsit pihennék. Később szívesen mesélek. -
* Ekkor kicsit eltorzult arcot vágok, majd egy enyhe mosoly kíséretében megint a szemébe nézek *
- Akkor, lepihennék, remélem, még lesz alkalmunk beszélgetni. -
* Majd lassan visszadőlök a hordágyon, kicsit szenvedő arcot vágva. *
* Majd fülelek, hátha elkapok egy két érdekes beszélgetést. *

* Mikor elkezd beszélni a parancsnok kíváncsian fülelek. *
< Érdekes, vajon engem is bevon a kis játékába. Remélem igen, s így elnyerhetem a bizalmát talán. Vajon kik ezek a kellemetlenkedők. >
< Lesz valamiien verseny, hu ott sok pénz lehet. hm... >
* Mikor oda siet hozzám egy idegen kinek a kezében egy sólyom díszeleg , furán nézek rá. Mikor aztán rám teszi kezét és mond egy két szót kíváncsian várom a történteket. *
< Valószínű pap. Vajon kinek az istenét képviseli. >
* látom, ahogy a medál melyet kezében fog fel villan kétszer is. Mind két alkalommal meg érint. Majd figyelem mi történt vele, vagy velem. *
// Az istennel ellentétes jelleműt, vagy vallású embert, lényt egy pap sem tud meg gyógyítani, vagy, ha az istene, nem látja jónak az adót teremtmény meg gyógyítását. //
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.05.16. 8:49

*Épp a folyosón haladunk a Viperával ,mikor szembe jön velünk Anshin és valami töpörödött alak,csendben hallgatom őket majd a Vipera válaszát trónfolva válaszolok az idegen alaknak*

-Csak eggy pár fiolányi fegyvermérget ivott ,meg előtte eggy hórdó szeszt!!!!!!

*Majd a sebhelyes felé fordulok és hozzá szólok*

-Nem kell sajnálkozni ..azok akik tették nagyon lassú halálban részesülnek..és Avarienn végre békében nyughat,De a segítséged elfogadom és nem leszek hálátlan....Az italozást pedig már régóta űzheted mert ennyitől már eggy bivaly is megfeküdne hahaha.
-De jobb volna ha végre rendbejönnél ..Úgyhogy köpcöském tedd a dolgod

*Fordulok immár az alacsony idegenhez*

-Ha jól hallom maga ért a szépek nyelvén,ha kérhetem kérdezzen már rá bályos kísérőnktől hogy innen hogy tovább?? -Bevárjuk a többieket vagy más terve van?

//- Ha jól látom időrendben eggy kicsit el vagyunk csúszva,úgyhogy ha ez a dolog megoldódik vagy közbe nem jön valami akkor el fogok menni szunyálni//
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.16. 15:50

KM: [Dreemer], Elavlás elött tárddsalgás
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Naplemente, 8 óra közepe
Résztvevők: Beteg Vipera(con Claudius),Dreego con'IGarno (Rayamancor)

*A köpcös sietve fórdít mindent Ansinak. Ansin csak mosolyog vipera csacskaságain, majd halva Dreego kérdését válaszol:*

(végig Pyar)

-Holnap kezdünk neki, hallottam hogy szokás ezt csinálni, de még sosem voltam része a bosszú áloknak. Feküdjetek le, frissen keletek holnap...

*Majd a köpcös ruhájából egy kicsiny fiolát vesz elő és Viperába tölti előtte pedig ezt mondja:*

-Adok egy kis ellenmérget, ez mindig nálam van, tudod soha sem lehet tudni mikor fog kelleni. Veszélyes hely ez a vidék...

*Vipera a kapott ellen méreg ( :?: ) roppant keserű... egyetlen hatása hogy gyomrod görcsbe rándul, ez kisvártatva megszűnik.*

-Majd el felejtettem, ettől elfogsz álmosodni, jó éjt...

*Ami azt illeti ebben tökéletesen igaza volt... kb van 1 köröd cselekedni mielőtt eldurmolnál...*

*A köpcös segít Ansinak ágyra tenni viperát, majd távoznak.*

//Feltételezem Raymacor te mész aludni...//

*Vipera, sok sok idő mulva felébredsz, annyi biztos hogy este van. Valami kelemse csábító illat legyezi orrodat, KÜLÖNLEGES PIASZAGOT ÉRZEL:!: Biztos közelben van valahol, talán egy vagy két szinttel lejjebb. A gyomrod már jól van, de éhes vagy, és picit fáradt. Mit teszel?*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.05.16. 16:00

*Miután a Viperát kiütötték ,megköszönöm a segítséget és lassan a szobámba baktatok ,fáradtan csapódok az ágyra ingem leveszem a plafont bámulom majd szép lassan elalszok de párnám alatt ramieráim föl vannak készülve a meglepetésekre.*

//Szeretnék eggy pszi ébresztést mondjuk normál beszédnél hangosabb zajokra ,mondjuk ha leesik eggy váza a szomszéd szobában stb.//
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.16. 16:27

Kicsattanó Vipera

-1 rosszpont az idiótának, gondolom magamban és hallgatózok az ajtón. Ha sehol senki lopakodok a szag irányába.
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.16. 16:46

KM: [Dreemer],Kérdez-felelek avagy a kínos kérdések ideje :twisted:
Helyszín: A puszta-hordágyon
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek (?)
Résztvevők:Tala Mörök(Godorak)

//Nem szabadulsz ilyek könnyen, sőt csak nehezíted a helyzetedet <hihihi> //

(Pyar)
-Megértem, hogy ilyen fáradt pihenjen csak el, majd egy óra múlva visszanézek, sajnos fölkel tennem ezeket a kérdéseket...

*Ezek után pihenhetsz,majd rengeteg idő elteltével, visszatér. Addig cselekedhettél...*

-Tehát, látom jobban van, elárulná honnan érkezett? Ahogy azt is vannak e ismerősei Nirmajéban?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.16. 16:51

KM: [Dreemer],Az utazás-és a találkozás
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Délutáni órák
Résztvevők: Harass (Huor Aikanáro),Leisan de La'erten(Lorin O Krell),Harmon(Vargasz Algor),Revo (Pelso),Tala Mörök(Godorak)

*Galalin nagyúr tekintetét Harassra emeli ismét, a következőket feleli a felmerült kérdésre:*

(Pyar)
-Nem értetettem amit mondott, nem beszélem olyan jól a Shadonit. Ha lenne kedves elismételni.

*Marafisz tolmácsolja szavait neked, elf nyelven. Majd szétnéz a táraságon.*

*Marafisz, indulnunk kéne, a vendégek várnak... Azzal lassú kényelmes léptetésre fogja lovait és folytatjátok utatokat.*

//Közben beszéljétek meg egymás közt ki legyen a vezér, meg egyebeket, akár nélkülem is csak bátran!//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.16. 16:58

KM: [Dreemer], Vipera szagot fogott :idea:
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Naplemente, valamikor késő este
Résztvevők: Beteg Vipera(con Claudius)

*A folyosóra kiérve érzed vallonan lentről jő a csábító illat... minden csendes... sehol egy lélek :)*

*A folyosó aljánál vagy teljes sötétségbe burkolózva, érzed valahol a padló alatt lesz az ami neked KELL! Hamar megleled az óda vezető legjobb utat is, ahhoz kikel menned az udvara. Majd be az istállóba, itt egy ajtót és lépcsőt lelsz mely levisz a pincébe. Már érzed, tudod nagyon közel vagy a célhoz... amikor egy vasalt ajtó állja utadat ahogy ránézel a hideg fut végig a hátadon, pedig ez egy közönséges vasajtó. Nincs itt semmi félelmetes, dohos pince alig 2 méteres folyosó, csöpögő víz, bogarak mindenütt. Tovább mész?*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.16. 17:08

KM: [Dreemer], Egy rossz álom :?:
Helyszín:Erion-Elf negyed
Időpont: ?
Résztvevők:Dreego con'IGarno (Rayamancor)

*Lefeküdtél aludni, hamar elnyom az álom. Bár ez most nem egy szép pillangókkal teli állom...*

*Erionban vagy, az elf negyedben. Kedveseddel, töltöd boldog gondtalan napodat, hallgatod az elfek egyik balladáját. A ballada hőse, elvesztette szerelmét, és most annak feltámasztásán munkálkodik. Minden őrültségre kapható csak hogy élve láthassa ismét. A ballada előadója egy közeli fa lombján van, ti pedig egy kelően eldugott ligetben...*

*Aztán látod amint a gonosztevők röhögve mulatoznak, beszélnek a méregről, a halálról melyet lopva bújva hordoz testében, egyetlened.... azt találgatják most vajon mit csinál, mert a méreg ideje eljött! Ismét kedvesedet látod a ligetben, amint simogatja fejedet, halk elf szavakal becézget...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.16. 17:40

Vipera

Az előzmények után nem mennék tovább de hát alkohol... dobjak ake próbát?
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.05.16. 19:16

Tala Mörök

* Örömmel nyugtázom a hosszú pihenőt, amit ki is élvezek. Közben halgatom a uton haladtak beszélgetését és meg figyelem fegyverzetük az öröknek és, hogy mi van a környékemen.*
- Üdvözlöm, látom vissza jött. Áh ... -
* Fel ülök és rá nézek a tisztre. *
- Nos nincsenek, ismeröseim Nirmajében, de, hát kereskedő vagyok, elég rövid úton meg szoktam ismerkedni a helyiekkel. -
- Erigowból származok, egy kissebb városban laktam és onan kezdtem a pálya futásom. -
- A város neve Grian. -
- Szerintem a beszélgetést folytasuk majd egy ebéd vagy egy tea mellet, ha önnek is meg a parancsnokának meg felel. Közben pedig beszélhetünk. -

* kiváéncsian nézem az arcát , de az arcomon. Úgyan úgy keserüség és bánat látható. *

// a papnak mit sikerült végül ? //
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 17 / 76 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...