• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 18 / 76 • 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.16. 20:06

Leisan de La'erten

//elnézést kérek a KM-től. Valóban nem irtam le menyit gyógyitok és azt sem hogy Megáldom. Erre egyetlen kifogásom hogy, közelembe nem volt ETK és nem tudtam megnézni mennyibe kerül az áldás de ezt most őótlom.
Vagyis a varázslát
3 MP- Áldás-5 szegmens
6 MP- Gyógyítás-3ÉP/6FP-15 szegmens//

- Ha ötven arany akkor sajnos nekem esélyem sincs indulni... -szomorodik el kicsit.- De mondja csak Uram mikor lesz ez a verseny? Noha egyenlőre én is csak pénzkidobásnak tartam hiszen magam sem vagyok egy nagy íjjász de bízom abban hogy Úrnőm rámkacsint.- vigyorodik el ismét.

<<Vajon akkor azért láttam az íjjat hogy, istennőm bebizonyítsa nekem jó helyen vagyok, vagy azért hogy induljak az íjjász versenyen? Lényegtelen... Indulok a versenyen de egyenlőre azt sem tudom honnan szerzek annyi pénzt... de bizom abban hogy ez nem a véletlen műve.>>

Miután végzett a beszélgetéssel helyet foglal az egyik lovon és imádkozni kezd.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.16. 21:24

Vipera

Mi a fenének védik az italt ilyen ajtóval??? Gyanús a dolog ezért nagyon óvatosan behallgatózok majd benyitok.
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.17. 1:18

KM: [Dreemer], Vipera szagot fogott :idea:
Helyszín:Nirmaje-Ismeretlen rendeltetésű épület-Most fogadó
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Naplemente, valamikor késő este
Résztvevők: Beteg Vipera(con Claudius)

*Hallgatózol, odabentröl nem hallasz semmit. Majd benyitsz, bent minden sötétbe borul, de a csodás szesz illata! Betölt mindent!Biztosra veszed hogy pár lépéssel előtted ott van az áhított nedű!*

//Feltételezem ráveted magad... ha nem akkor ne is törölj az alábbiakkal!//

*Megmarkolod a korsót, mert ez bizony egy egész korsónyi! Alaposan meghúzod, csodás, mintha megfiatalodnál, nem is emlékszel mikor ittál ilyen csodás nedűt! A has fájásod rögtön tovaszáll, ez sokkalta jobb mint a vén elf piája...*

*Majd nemsokkal a korsó kiürítése után, női kuncogás üti meg füledet a sötétből...(lehet nő is dukál a korsó mellé :?: :wtf: )...*

//Folytatás PM-ben megy... majd ha aktuális lesz ide is bemásolom...//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.05.17. 9:08

*Verjtékezve riadok fel a különös álomból ilyet azóta nem álmodtam mióta..mióta..Averinn magamra hagyott .Eggyetlen gondolat forog a fejemben méreg..méreg...kín méreg ,igen ez lessz a bosszúm..

-gyilkos méreg valahonnan szereznem kell,ennél méltóbb bosszú nem jut eszembe.

*Motyogok halkan magam elé miközben homlokomról kövér cseppek hullanak ölembe..
Fáradt vagyok még de ezek után úgyse tudnék vissza aludni elő kotornám pipám táskámból de!!!*

-A fenébe ennél az idiótánál maradt a pipám ÁÁÁÁÁÁ...

*Lassan kikecmergek az ágyból meleg van úgyhogy ingem az ágyamon hagyom és lassan átbattyogok a vipera szobájába a pipámért*

//bocsi ha kicsit önállósítottam magam de bizony eggy ilyen álomból föl szokás riadni 8) legközelebb hétfő reggel tudok írni sorry//
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2008.05.17. 10:31

Harass

*Kissé alább hagy a lelkesedésem látva, hallva, hogy Gallain nagyúrral nem tudok shadoni nyelven beszélni. De a lehetőség még mindíg ott lebeg a szemeim előt. Így, hát gondolkodás nélkűl megismétlem iménti szavaimat, immár Pyarroni nyelven.*

(Pyarroni)
- Igazán sajnálom nagyuram, nem akartalak megsérteni!
Csupán annyit mondtam, hogy csodálattal látom mekkora tudással rendelkezel nagyuram. Szívemnek öröm, hogy íly távol otthonomtól és még is hazám nyelvét hallhatom.
Ha nem sértelek meg nagyuram, akkor szívesen találkoznék Nirmajé Domvik-papjával.
Ami pedig a tréfát, a küldöttséget illeti nagyuram, hát azt hiszem el tudnám vállalni a vezető szerepét. Mivel a szavakkal tudok bánni, de varázsolni nem... De, természetesen minden a te óhajod szerint lesz nagyuram.
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:
melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"

A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta:
"-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.17. 16:30

KM: [Dreemer],Pipa keresés :?:
Helyszín:Erion-Elf negyed
Időpont: 3692.01.13 vagy 14 késő este
Résztvevők:Dreego con'IGarno (Rayamancor)

*Kilépsz a szobádból, Vipera szobáját zárva találod, ha a pipád kell.. bizony valahogy bekel oda jutnod... a folyóson és a házban minden csendes...*

//Csak nyugotan légy önálló, legfeljebb baleset fog érni hihihi; legalább ezen sem nekem kell agyalnom//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.18. 7:24

KM: [Dreemer],Kérdez-felelek avagy a kínos kérdések vége :evil:
Helyszín: A puszta-hordágyon
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek (?)
Résztvevők:Tala Mörök(Godorak)

*A kapitány elégedetten, el mosolyodik.*
-Köszönöm a válaszokat, nincsen több kérdésem egyenlőre. Csak pihenjen, majd beszélgetünk még csak nem most, majd Niramjéban...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.18. 7:41

KM: [Dreemer],Az utazás-és a találkozás
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Délutáni órák
Résztvevők: Harass (Huor Aikanáro),Leisan de La'erten(Lorin O Krell),Harmon(Vargasz Algor),Revo (Pelso),Tala Mörök(Godorak)

La'erten(Lorin O Krell),Tala Mörök(Godorak)

*Arel kegyelméből mindkét varázslat létrejön, Tala Mörök 3 Ép, 6fp-t gyógyul.*

Mindenki(Helyszinen)

*Miközben léptettek, Gallain válaszol a kérdésekre:*

(Pyarul mindenkinek)
*Először La'erten(Lorin O Krell)-hez fordul:*

-Megkérjük az árát való igaz, viszont a nagyon szeretne indulni, segitségért megajándékozhatom, a versenyben való részvétel jogával.

*Elmosolyodik*

-Még 30 ével ezelőtt én sem hagytam volna ki semmijen nemes versengést!

*Harass (Huor Aikanáro) hoz fordul, miután meghallgatja.*

-Semmi gond, Domvik papjait természetesen meglátogathatja, csak ne tegye tönkre vele a tréfát... Vezető szerepét, ha a társai is elfogadják... ezt legjobb lenne ha önök döntenék el! Mindenesetre remélem elég jól beszéli a közöst, és ismeri a pyaroni szokásokat, ez elengedhetetlen a látszat miatt...

*Mindenkinek:*
-Legjobb lenne ha kitalálnák ki miféle szerepkörben tetszelegjen és egymással beszélnék meg, hogy smint legyenek a dolgok. Nem ismerem önöket annyira, feltételezem mivel maguk rokonok, jobban ismerik egymást mint én magukat. Mindamellett így négyen nagyon kevesen vannak, legalább még egy ember kellene...

//Nyugodtan beszéljétek meg a dolgokat, Vargasz Algor te is nyugodtan kérdezz, beszélgess, tégy amit akarsz (ez mindenkire igaz).

Tala Mörök(Godorak) 1 Tp-t adok, a harcban való részvételért, és a jó szerepjátékért! Gratulálok!//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.05.18. 10:32

Revo

<… Milyen kedves… A jelek szerint nincs túl sokk fantáziája ennek a főúrnak… Ennyire nem kell vakon abban hinni, hogy amit ő talál ki az a egyetlen járható út…>
*Érdeklődve szemlélem a többiek reakcióit. Közben leszállok a lóról. Kinyújtóztatom lábaim.
<… Hüm, nehéz kérdés… Mi döntsük el kik legyünk egy légből kapott Lar-Dori küldöttségben… Kihívás… TETSZIK…>
*Odamegyek a főúrhoz.
- Tisztelettel. *Enyhén meghajlok előtte.

(Pyar/Gallain)

- Örömest segítek égető problémáján, hogy megszabaduljon kellemetlen vendégeitől. Viszont mivel nem vagyok színész. - Attól tartok a tartok a többiek sem azok. Minden tehetségüket bevetve látnak neki a feladatnak. - Én a magam részéről másképp látnék neki a feladatnak.

- Sajnos nem részesültem eddigi éltem során a magas körökben való viselkedés áldásában. Ennél fogva simán a szemükbe mondanám, hogy távozzanak.
-Mivel az imént világosan tudtunkra adta, hogy ez a megoldás nem megfelelő nem is hozakodom vele elő. Helyette felvetnék egy tartalék lehetőséget személyemben. Párhuzamosan is, de később is megoldható.

- Fel is vázolnám engedelmével.
<… Nos ha félszavakból nem érteted tám most már kimondva megérted mire gondoltam nemrégiben… Mindig is untattak a lassú felfogású „hatalmaságok”… Szerencséje, hogy a kihívással járó feladatok mindig is jobban vonzottak, hogy az ilyesmi zavarjon… csak pozitívum a „rokonaim” ellőt, ha segítek neki…>
*Várom, hogy a főúr jelezze, érdekli a tartalék lehetőség.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2008.05.19. 7:16-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.18. 21:57

Résztvevők: Harass (Huor Aikanáro),Leisan de La'erten(Lorin O Krell),Harmon(Vargasz Algor),Revo (Pelso),Tala Mörök(Godorak)

*Galalin nagyúr figyelmét, Revora szegezi.*

-Milyen lehetőséget emlegetsz? Mond el, kíváncsi vagyok rá!

*Arcán a ráncok feltornyosulnak, kíváncsian néz rád.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.05.19. 6:52

Revo

*Meghajlással köszönöm meg, Galalin nagyúr figyelmét.
(Pyar/Galalin)
- Köszönöm figyelmét.
- Mint már említetem, nem vagyok a színészkedés mestere. Elenben igen jól értek az elme megzavarásához. – Elismerem igen szórakoztató és látványos módja egy kis csapattal túltenni rajtuk. – De ugyanilyen élvezetes egy személyben távozásra bírni őket azáltal, hogy elhitetjük velük ez a legjobb nekik is. Ennek innentől már több útja is lehet: - Rossz étel. - Éjszakai nyugalmuk megzavarása.
- Ez a két lehetőség olyan sokrétű lehetőségekkel bír, hogy számba venni is nehéz nemhogy felsorolni. A következményeik viszont megegyeznek. A kialvatlanság és a jó étel, jó szálás utáni vágy igen könnyen befolyásolhatóvá teszi még a legpuritánabb körülmények között élő szerzeteseket is. Ezek után nincs másra szükség, mint egy kedvesen és figyelmesen elsuttogott jó tanácsra. A zavart, hallucinációkra hajlamos áldozat legfőbb irányítását vesztve könnyen hajlik már a jó szóra.
- Jó uramnak meg hálaimát mondva intenek búcsút figyelmességéért.
*Türelmesen várom Galalin nagyúr válaszát. Enyhén meghajlok.

//KM: Amennyiben a fenti szónoklatom nem volt elég meggyőző: Lélektan 3, Ékesszólás 3 / Abban az esetben ez csak a mondanivalóm kivonatta és sokkal hosszabban és cirádásabban adom elő.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.05.19. 10:38

*Lidércálomból riadva bizony engem csak a bagó tud megnyugtatni no meg amúgy is ,mivel az ajtót zárva találom dörömbőlni kezdek rajta és a Viperát szólongatom ,ha nem jön válasz csak arra tudok gondolni hogy baj van nem tudhatom hogy vipera pszihasználó e? és hogy eggyáltalán ébren van e de megpróbálok küldeni neki eggy üzenetet.*

/Hol vagy?????/

*Majd tovább folytatom a dörömbölést ha ez a továbbiakban sem segít visszamegyek a szobámba magamhoz veszem a fegyvereim majd ha az ajtón zár van akkor a ramiera tűhegyével próbálok ügyeskedni a kulcsjukban.*

/off:zárnyitás képzetséget használnék de megmondom őszintén nem tiszta a dolog ??? hogyan dobok? /
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.19. 16:58

*Gallain válaszra méltatja elöklelő beszédedet:*

-A vendégeimet, keményen őrizzük, és roppant mód rossz fényt vetne reánk, ha romlott ételt szolgálnánk föl...

-A palotámban nem tűröm a rendbontást, vendégeim nyugalma fölött magamnak kell őrködnöm :!:

-A fentiekből következik hogy erről szó sem lehet :!: :hogyaza:

*Utolsó szavakat kissé ingerülten ejti ki. Talán Hepciás bizonyos dolgokra?*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.19. 17:08

KM: [Dreemer],Pipa kereséssel egybekötött éjszakai Vipera mentő akció :!:
Helyszín:Erion-Elf negyed
Időpont: 3692.01.13. vagy 14. késő este valamikor
Résztvevők:Dreego con'IGarno (Rayamancor), Vipera (con Claudius)

Dreego con'IGarno (Rayamancor)

*A dörömbölésre nem érkezik válasz. Nekilátsz és magadba mélyülsz hogy üzenj neki. De képtelen vagy rá, nem ismered eléggé hogy megtedd ezt...*

//Telepátiához 1-2 hónapig együtt kell lenetek, hogy képes légy távolról üzenni neki.. SRY//

//Veszed a zárnyitás % odat hozzá adsz +22%-ott a zár egyszerűsége miatt, és dobsz a dice gomb alatt lévő ablakból kiválasztott kocákkal (1DB K100 al). Ha szerencsés vagy kisebbet dobsz mint amekkora a zárnyitásod az ajtóval szemben. Ekkor kinyílik az ajtó. Ha nagyobbat dobsz akkor elszúrtad... a dobást eredményét be is írhatod ide vagy el is küldheted... (PM be pls küld el a % odat zárnyitásra)

Vipera:

*Hangos dörömbölésre ébredsz, rettenetesen álmosan... alig tudod szemeidet kinyitni, szerintem semmi kedved kikelni az ágyból...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.19. 20:13

Vipera

-Gyere holnap akár ki is vagy! mondom de nem ordibálok vagy hallja vagy nem, nem érdekel
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 18 / 76 • 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...