• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 20 / 76 • 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.21. 17:06

KM: [Dreemer],Az utazás-és a találkozás
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Délutáni órák
Résztvevők: Harass (Huor Aikanáro),Leisan de La'erten(Lorin O Krell),Harmon(Vargasz Algor),Revo (Pelso),Tala Mörök(Godorak)

Revo (Pelso)+mindenki

*Gallain türelmesen meg hallgat, majd válaszol:*

-A vendégeimet, nem érheti bántalom, ezzel a becsületemen és híremen esne csorba!
-Ha nem aljas mód szerekről van szó, akkor mire gondoltál? Mond ki ne köntörfalazz!

-A követek, hát igen... Lássuk csak! Mindig van egy vezető, és mindig van valami dolguk ami miatt jönnek. Ti mondjuk jöhetnétek a gyémántok miatt, ide úgyis mindenki amiatt jő, mert csiszoltatni vagy gyémántot venni akar. Mondjuk 35 000 arany értékben akartok gyémántot és egyéb kiváló minőségű drágakövet venni. Egy ilyen ügy miatt ár jönnének követek! Teszem azt a fizetés módjáról akartok tárgyalni no meg arról hogy mennyit és miért akartok fizetni.
A legtöbb követség sok sok emberből áll... Van ugye a fő követ annak van egy helyettese, vannak tanácsadóik. Nem beszélve a fegyveres kísérőkről és szolgákról, írnokokról. Legkevesebb 20 ember szokott jönni.
A tervem:

-Holnap megérkezünk Nirmajéba. A história szerint mágiával érkeztetek ide, és találkoztunk a pusztában. Jómagam meg hívlak titeket a palotámba, ott találkoztok a nemkívánatos vendégekkel. Akiknek kelemetlen pillanatokat kell okozni. Nekik illene helyet adni nektek, de úgysem fognak, úgyhogy elesztek másutt szállásolva. Majd napközben bejártok a palotámba "tárgyalni", mikor is lesz szerencsétek találkozni a vendégeimell, és kellemetlenkedni. Késő estig... majd rendezek valami ünnepséget a tiszteletekre, persze ott lesz minden fontos ember, akkor mindenképpen porrá kell zúznotok ö-ket! Persze csak képletesen...

-Nem ismerem a Lardori követek módját, de ök sem, mert északiak, és sosem volt velük dolguk. Az igazival nem kel törődni...

//Nyugodtan osszátok ki egymás közt a szerepeket, vagy találjatok ki újakat! Ha mindenki kész akkor tovább görgetem az idő kerekét...//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.21. 19:19

Vipera

Meghaltam. Mostmár alhatok? Egyébként csak arra emlékszem, hogy fejvadász vagyok. Hogy kit és milyen okból szolgáltam, mit tettem azt nem tudom. Azt se, hogy a kardozáson kívül mit tudok csak erre emlékszem. Itt a pipád
nyújtom feléd, had aludjak.
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.05.21. 20:36

Revo

*Megvakarom a fejem.
- Hát, ami az aljas módszereket illeti. Nem ép népszerűek a széplelkűek körében. Elenben nem halált okozó támadásokra utaltam. Nem szokásom a felesleges vérontás. Kivéve, ha a megbízóm, vagy ha a helyzet megkívánja. Mindössze néhány bódító szerel és egy két apró fortéllyal akartam akaratukat könnyen gyurmázhatóvá tenni.
*Megvakargatom az álam.
- Ami meg a követséget illeti. Amennyiben jól értetem a követség létszámát. Mi a varázslók lennénk mind. Már a ki valamelyest is úgy néz ki.
*Megfordulok, és immár másodszor tekintek végig jelenlegi társimon. Gyors létszám ellenőrzés. Felmérem ki, hogy néz ki. Menyire néz ki első ránézésre egy varázslónak.
<… Gallain még nem is tudja milyen nehéz fába vágta a fejszéjét… Pláne mi… Hányan is vagyunk?...>
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vargasz Algor » 2008.05.21. 21:52

Harmon:

Közös:
-Jól megkéne tervezni a dolgot , de először felkellene mérni mi áll a rendelkezésünkre!
Pl. Én nem lehetek egynlőre fegyveres kísérő, mert nincs nálam semmi!
Nem lehetek varázsló , mert még a kinézetem se az ebben az egy szál ruhában!
Talán szolgaként jöhetek számításba!
Le kellene ülnünk végre és megkellene ismerkedni egymással!
1.Én jártas vagyok az udvari etikettben az asziszi kúltúrkörben! Persze ez nem tudom mennyire segít egy másikban!
2. Elég jól énekelek és zenélek , talán valami szórakoztató szolga lehetnék!
Ti mik lehetnétek a küldöttségben?
Vargasz Algor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 65
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.05.22. 6:42

-Haha nézd már még humorod is van??

*Mondom miközben elveszem tőle a pipát és másik kezemmel a fegyverem után nyúlok*

-Rendben megyek már,csak rossz álmom volt és ilyenkor muszáj bagóznom ,reggel sok dolgot kell megbeszélnünk...

*Majd ezzel hátatfordítok neki és elindulok a szobámba ,az ajtóm becsukom és elé teszek eggy sámlit fő a biztonság.
Ramierám vissza rakom a párna alá a másik mellé ,majd beizzítom pipám és jókora füst felhőket eregetek a plafon irányába. Hátamra fekszem miközben szívom az ízletes dohányt és elmerülök gondolataim közt.
Mikor már úgy érzem hogy el tudok aludni eloltom a pipát és megpróbálkozok vele.*

//mostmár tényleg alszom és várom a reggelt :lol: //
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.22. 9:40

Vipera

-Mindketten függünk valamitől. Nem egy szerencsés aottság. mondom és hátat fordítok majd mikor hallom, hogy becsukja az ajtót még ordítok ZÁRD IS VISSZA MAGAD UTÁN

attól függetlenül h bezárja-e vagy nem alszok
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.22. 13:20

KM: [Dreemer],Az utazás-és a találkozás
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Délutáni órák
Résztvevők: Harass (Huor Aikanáro),Leisan de La'erten(Lorin O Krell),Harmon(Vargasz Algor),Revo (Pelso),Tala Mörök(Godorak)

*Gallain arcán elégedettség tükröződik, mikor piciny szünet keletkezik a társalgásban közbeveti:*

-Még ma beküldök embereket ruhákért és fegyverekért, ere ne legyen gondotok, a megfelelő jelmezek meg lesznek...

-Szerintem nem varázslókat küldenének ide, hanem csak bizalmi hozzá értő embereket. Attól még elég fennhéjázok lehettek.

-A létszám érdekes kérdés, lássuk csak!

*Mostanra ér ide Tala Mörök.*

-Itt van eme kereslkedő aki, vállalja a szereplést. Továbbá, ahogy elnézem van két elf, is aki errefelé ismeretlen, tehát 7-en vagytok.

*Marafisz közbe szól:*

-9 en vannak, ha belevesszük két rokonomat akiknek sürgős dolguk van... ezért előre siettek!

*Az érintett nők összenéznek, némi tiltakozás érződik felőlük, már csak ha az arcukra néztek... Szerintem jól látjátok nem lesz könnyű meggyőzni ö-ket...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.22. 13:24

Leisan de La'erten

Hosszasan mérlegel majd elmosolyodik és válaszol Harmonnak.:
- Én... mievl valamelyest értek a mágiához, noha cseppet sem annyira mint egy igazi magiszter , szivesen lennék mind tanácsadó mind fegyveres. Rátok ruházom a döntést, előbb válassztok ti aztán amelyik hely üresen marad azt betöltöm.
- Amúgy nem te vagy a vezetőnk? Akkor hogyan lehetnél szolga?
<<... Arel segíts! Miféle bandába keveredtem... hogy ezek milyen nagy összegekről beszélnek 30000 arany???!!! elképzelni nem tudok annyit! szentséges jó ég!>>
Látva a nők bizonytalanságát melléjük lép és beszélgetni kezd.:
- Ugyan miért vonakodnak? Hiszen semmi fontosat nem csinálunk majd... csak megviccelünk pár úrificsurt, bár ez nekem sem tettszik annyira, mégis igent mondok. Attól ne féljetek hogy bármelyikőtöknek is baja esik... azt nem hagynám.-mosolyodik el ismét remélve hogy elnyerte a nők rokonszenvét.

Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.22. 13:30

KM: [Dreemer],Nyugott, békés alvás vége, Reggel //mindenütt csend és hányás szag :? //
Helyszín:Nirmaje
Időpont: 3692.01.14.Szombat valamikor reggel
Résztvevők:Dreego con'IGarno (Rayamancor), Vipera (con Claudius)

*Békésen kialusszátok magatokat, már amennyire egy ilyen nap és éjszaka után aludni tudtok...
Dreego valamikor éjközép után aludt el, Vipera pedig azonnal.*

*Az ébredés: Viperánál: Hidegrázásod van, arra ébredsz hogy minden tagod fázik, mintha a halál fagyos keze simított volna végig egész testeden... Ahogy fölébredsz látod a falak résein keresztül fénybe borulnak a sötétre festett falak... Ahogy fölkelsz halk elf ének üti meg hangodat és víz csobogása, valahol a közelben vaki vizel mocskol valamit. Majd kis időre eszmélésedre hatalmas ordítás üti meg füledet, nagy kopogással egybekötve.*

-Felkeleni ÁLOMSZUSZÉKOK! ITT AZ IDŐ!

*Dreegonál: Éppen szépséges nőkről álmodozol... valami kis szentélyben töltöd az idődet...
A mesés álomból az ordítás riaszt föl! Valaki az ajtódon dörömböl és ordít!*
*Nagyin álmos vagy úgy aludnál még pár órácskát!*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.05.22. 13:51

Dreego con I'Garno "az igen rosszul érintő ébredés"

*Ébredésem esztelen ordítozásnak köszönhetem , fölülök az ágyba és nagyot nyújtózok,párnámon eggy jókora nyálfolt utal arra hogy már igencsak jól esett eggy kis alvás...de még szívesen aludtam volna és ez naggyon fölmérgel de nagyon méghozzá annyira hogy se szó se beszéd párnám alól kikapva tiszta erőböl hajítom mindkét fegyverem az ajtóba...* //dobjak Támadást?? :lol: //

-Mi a fenét ordítassz te istenverte !!!! hogy a jég verje ki az összes fogadat!!!!! Megyek már megyek!!

*Kiáltom majd félmesztelen úgy ahogy vagyok még kissé ingatag mozgással indulok az ajtó felé ,
Mikor odaérek kitépem fegyvereim az ajtó fájából és tőrrel a kezemben nyitom ki hogy jobban szemügyre vehessem azt az átkozottat aki felvert álmomból s ha istene is úgy akarja fejét is szeghessem.*
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vargasz Algor » 2008.05.22. 15:33

Harmon:

-Uram! Ha szad kérdezni , milyen mágiát használ? Valamilyen papi? S ha azt , melyik istennek a felszentelt papja? Talán ön is varázsló? Azért remélem nem a sötétebbik ágat képviseli!
Vargasz Algor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 65
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.05.22. 15:42

Tala Mörök

- Üdvözlet nagyúr. –
* Majd, mint írtam meg hajolok kissé. Utána körbe nézek a többieken. Kíváncsi szemekkel, és közben igyekszem meg nézni a felszerelésüket. Majd így szólok. *
- Üdvözletem uraim, hölgyeim. Szerintem, mivel hamarosan úgy is letáborozunk, majd meg ismerjük egy mást a tűz mellet, ha önöknek is meg felel. Ott meg fogunk tudni beszélni, majd mindent. A csapatnak, ki a vezére, feltéve, ha már meg van.?! Egyébként a szerepeket is meg beszélhetjük est, de akár most is. Csak azért gondoltam, hogy majd este, mivel akkor jobban tudunk egymásra figyelni és mindenki jól halja és látja a másikat. –
* Várom a többiek reakcióját, kicsit kíváncsi arccal és közben meg figyelem őket és felszerelésük. Ha a szemünk találkozik, akkor szemükbe nézek. *
< Remélem, majd estefelé meg beszélünk, majd mindent a tábortűz mellett. >
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.05.22. 16:42

Revo

<… Na mégis csak van itt ész… A többiek is kezdenek felélénkülni…>
(Pyar-közös/Harmon)
- Nem a ruházat teszi a varázsló. Bár szó mi szó hajlamosak igen tipikusan felöltözni. A gördülékenyebb együttműködés érdekében én is támogatom a közös beszélgetést. A színjátszáshoz tényleg nem ártana eldönteni ki fogja vinni a beszélgetés fő vonalát benn a palotában. Attól teljesen függetlenül, hogy döntéseink közös megbeszélések nyomán kell, hogy keletkezzen. Egyéni elbírálással.
*Azon szavakat kezdtem ép gondolatban sorba rendezni. Mikor társaságunk egy új becses taggal bővült. A kereskedő személyében.
- Üdvözlöm. <… Hüm… Bővül az értelmes alakok listája…>
- Támogatom az ötletét. Ha itt táborozunk, akkor kezdjünk neki. Viszont ha a városban szálunk meg akkor meg mire várunk. Akár indulhatunk is.
(Pyar/Leisan de La'erten és a mellette álló hölgynek/hölgyeknek.)
- Nem kell sokat válogass, szerintem lehetnél rögtön a második a követségben, ha a „vezető” eldönti végre hol akar állni.
- Hölgyem. Teljes mértékben egyet kell, értsek az előttem szólóval. Ennek ellenére ki kel javítsam. Biztonságukat nem csak ő egyedül szavatolja.
*Kalapom felemelem. Bemutatok egy enyhe meghajlást. Utána visszahelyezem fejem búbjára.
- Hogy csak egyet említsek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2008.05.22. 18:57-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.22. 17:01

KM: [Dreemer],Csendteremtés ( :?: )
Helyszín:Nirmaje-Különös Szállás
Időpont: 3692.01.14.Szombat valamikor reggel
Résztvevők:Dreego con'IGarno (Rayamancor), Vipera (con Claudius)[Mint halgatóság]

*Ramiéráid hibátlanul bele fúródnak az ajtóba. Remegve hajladozva állapodnak meg benne. Hogy utána könnyedén kivedd tökéletes halálosztó fegyvereidet...*

*Az ajtó föltárul előtted, rendkívül rendhagyó látvány tárul eléd:
Az előző este megismert, Zergasz nevű kb. 120 Cm magas alak az aki ekkora patáliát csinál. Kezében egy kétkezes Csatabárd markolatával veri a falakat és a padlót.
Öltözékéröl:
Hálóruhában van, fején egy kis bojtos hálósapka, felső testén kalapács-üllő mintás hímzéssel ellátott pizsama fölső. Derekán vastag bőr öv, csatja egy halálfejet ábrázol. Nadrágja úgyszintén pizsama, a változatosság kedvért fekete, lábain mamusz (vastag bélésű papucs).*

*Feltételezem a sokkoló látványtól egy kis időre lebénulsz, továbbá kinek lenne szíve bántani egy ilyen ártatlan alakot? *
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.22. 17:14

Vipera

Kész, most szakadt el a cérna. Hosszú idő után az első rohadt nyugodt estém lett volna
-Hogy a patkányok rágják le a csontod te isten barma, vagy eltakarítod innen a rühes beled és lábujjhegyen takarodsz vissza a világ legtávolabbi zugába ahonnan jöttél vagy a belednél fogva lógatlak le a latrinába! ordibálom féktelenül és komolyan is gondolom
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 20 / 76 • 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...