• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 21 / 76 • 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.22. 17:16

KM: [Dreemer],Az utazás-és a találkozás
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Délutáni órák
Résztvevők: Harass (Huor Aikanáro),Leisan de La'erten(Lorin O Krell),Harmon(Vargasz Algor),Revo (Pelso),Tala Mörök(Godorak)

//Félreértések elkerülése végett, a menet lassú mozgásban van.//

*A nőkhöz fordulókhoz:*

(Seerin, Elf)
-Jó volna ha érteném mit makogtok...

(Gereina-Harmon kedvese, Elf, majd pyar)
-Jobb is, ha nem érted...

*Harmonnak, félig sírva...*
-Miattad apám kiakar tagadni! És ez is csak a te hibád te átkozott!!! Mindegyik férfi átkozott csak a bajt hozzátok ránk nőkre, nem kell beleöletek!!!

*Igen hangosan elkezd hisztizni...* //már értem miért nem szavaztátok meg a még több nő pontot... pedig nem csak hisztizni szoktak :roll: //

Mindezek közben a bajok okozója békésen alszik lova hátán...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.05.22. 19:34

Revo

<… óóó… Hát nem beszélik a pyaronit…>
*Az út porát nyeldekelve baktatok a menet közepén. Még szerencse, hogy a csapat annyival halad, mint én gyalog. Kalapom megigazítom fejem. Lassan lemaradok az úr lova mellől. Visszamegyek a lóhoz, amin utazok.
<… Hát nem lennék a férje ennek a nőszemélynek… Vajon Seerin menyire hasonlít rá?...>
*A két elf nő között elhaladva megengedek magamnak egy félmosolyt. Rákacsintok Seerin-re.
(Pyr/Harmonn)
- Részvétem.
*Visszaérve a lóhoz intek a rajta ülő elfnek, hogy segítsen fel.

//Mehet továb a sztori.//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2008.05.23. 15:43-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.05.22. 22:07

Tala Mörök

* Kíváncsian figyelem és hallgatom a többieket. Meg figyelem kinek milyen a felszerelése, kin milyen fegyver páncél van. Valamint kíváncsian hallgatózom a beszélgetésüket. Az arcomon viszont még mindig láthat a keserűség és a bánat nyomai. *
* Kíváncsian várom Gallian nagyúr válaszát a letáborozásra. *

< Vajon, ki mihez érthet. Látom, lesznek hölgyek is a csapatban. Kíváncsi, vagyok, kikel, leszek egy csapatban. Gondolom, majd este meg látom a megbeszélésen. >
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.05.23. 7:01

*Mérhetetlen dühhel nyitom ki az ajtót kezemben fegyvereim ,ám a látvány ami fogad a másik oldalon több mint megdöbbentő ..
Sokkol a látvány .szemeim kiguvadnak majd ki esnek a helyükről és az államat is a padlórol kell összeszedni ,fegyvereim azonnyomban kihulnak kezemből ..
És csak apró rezdülések az arcomon jelzik hogy valami kitörni készül legbelülről .a következő pillanatban mélyről jövő embertelen röhögés tör ki belőlem aminek hangereje símán túlszárnyalja az előttem ordibálóét ,könnyező szemmel borulok térdre kezeimet a törpe vállaira rakva folytatom a röhögést ami néha már inkább fuldokló sírásnak hallik..hát ezért megérte fölkelni*

*Pár perc elteltével mikorra sikerül elfolytanom magamban a röhögést ,öröm könnyeim törölgetem fölállok és még kissé akadozva de megszólítom a töpörödött alakot *

-Na mondja mi az a nagyon fontos ,az álmot sikerült kivernie a szemeimből de mostmár mondjon valami okosat.
-Ja és nagyon teccik a sapkája nincs véletlenül eggy fölös darabja?

*Mondom az utolsó mondatot immár komoly arccal bár belül még mindíg éget a nevetőgörcs*
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.23. 13:55

KM: [Dreemer],Reggeli parancsolatok
Helyszín:Nirmaje-Különös Szállás
Időpont: 3692.01.14.Szombat valamikor reggel
Résztvevők:Dreego con'IGarno (Rayamancor), Vipera (con Claudius)[Mint hallgatóság]

*Amint meglát a törpe, elégedett mosoly ütközik ki az arcán, és elhallgat. Mikor a földre borulsz röhögve, fennhangon megszólal:*

(Pyar)
-Ennyire nem kéne tisztelned hogy meghajolsz előttem.

-Borzalmasan lassan szedted össze magadat! Késésben vagytok! Még Viperát is fel kell vernem álmából, szerencsére veled végeztem. Meg kell várnod míg Ansin végez a fürdéssel, utána te mész!

-Hogy hogy miér? Hát mer azt mondom :!: Meg mert bűzlesz mint a vízi hulla...

*Miután befejezitek a beszélgetést, átfárad Vipera ajtaja elé... és előröl kezdi a ricsajozást... Míg Vipera ki nem nyitja az ajtót...*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.05.23. 14:57-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.23. 14:02

KM: [Dreemer],Az utazás-és a találkozás
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Délutáni órák
Résztvevők: Harass (Huor Aikanáro),Leisan de La'erten(Lorin O Krell),Harmon(Vargasz Algor),Revo (Pelso),Tala Mörök(Godorak)

*Revot az eddigi vivő lovasa fölveszi maga mellé és úgy halad tovább.*
*Gallain elégedetten szól hozzátok:*

(Pyar, aki nem érti annak fordítják)
-Nagyszerű, most hogy kitaláltátok ki lesz a vezető, és ki lehetne a helyettes. Szerintem majd az esti beszélgetés után ráértek eldönteni a további szerepeket.

*Tala Mörök(Godorak) a hordágy lovak egyikét kapja meg és azon folytathatja az útját.*

//Ha senki nem akar semmi különlegeset tenni akkor kérem tegyen rá utalást, hogy haladtok tovább... és tovább forgatom az időt.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.23. 14:40

Leisan de La'erten

Kicsit meglepve mered maga elé.
- Ez ... ugye?... most nem miattam van?- kérdezi halkan inkább csak magátol (vagy talán Areltől?).
elbizonytalanodva tesz még egy lépést a nők felé de mikor a másikel kezd hisztizni feladja és elbújik valahová. Felpattan egy lóra és közben reménykedik nem miatta sír az a nő. Ennyivel le is tudja.
<<... őőőő... csak én nem értem a nőket vagy bennem vana hiba???>>
A továbbiakban csendesen kiséri a társaságot. Néha azért beszédbe elegyedik Gallain nagyúrral.
- Mikor lesz a verseny?

//Hétvégén sajnos nem tudok fenn lenni. Nyugodtan menjetek tovább. //
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.05.23. 14:49

*Még utánna szólok a távozó törpének majd elindulok a fürdő irányába amit eggy kis keresgélés után feltételezem meg találok*

-Rendben lefürdök aztán keresek eggy kis harapni valót ,csak kiabáljon eggy kicsit ha szükség lessz rám,

*A fürdőben megvárom Ansin végeztét ,ha találkozok vele széles mosollyal arcomon üdvözlöm majd bemegyek és gyorsan lecsutakolom magam,mindezután visszamegyek a szobámba felöltök eggy váltás tiszta ruhát hintek magamra eggy kicsit kedvenc kölnimből ,majd minden cuccom magamra kapva elindulok földeríteni szállásunk ..
Útközben beizzítom pipám és keresek valami söntés félét hogy eggykis ennivalót és mellé valami finom sört kerítsek.*
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.23. 14:56

KM: [Dreemer],Reggeli parancsolatok
Résztvevők:Dreego con'IGarno (Rayamancor), Vipera (con Claudius)[Mint hallgatóság]

*Dreego, nem mondta senki merre találod a fürdőt XD, sebaj elindulsz megkeresni. Fönt a szobák ajtajait zárva találod. A földszinten ellenben a folyóson tovább haladva, víz csobogásra leszel figyelmes és Ansin éneklő hangjára. Biztosan kellemesen lubickol...Említésre érdemes, a falak fából vannak itt, és az illesztések közel sem tökéletesek. Ezernyi résen át áramlik befelé a napfény., no meg a fürdő olaj illata.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.05.23. 15:05

*Ó ezek az átkozott ösztönök nincs mit tenni bizony meg kell hogy lessem mi is folyik a fal túloldalán.
Ha találok rést rátapadok eggy kis kukucskára ,de bármit is látok pár perc után szőrnyű lelkiismeret furdalás tör rám
<...Miért van az hogy minden nő látványa egykori kedvesem emlékeivel sanyargat ..vetődik fel bennem a kérdés ..Tartozok annyival Averinnek hogy míg bosszúm be nem teljesítem nem nézek más nőre ...Tessék és most is itt csorgatom a nyálam meg a multkor is azzal a gyönyörű kurtizánnal ..meg kell emberelnem magam>
Majd hátam a falnak vetem és türelmesen várom hogy Anshin végezzen próbálom elterelni gondolataim a fal mögött zajló dolgokról*

//ezek után mindent úgy csinálok ahogy az előbb leírtam//
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vargasz Algor » 2008.05.23. 16:54

// Nem tudom mi van de már írtam reagot de nem jelent meg!//
// Így viszont már nem aktuális!//
//Revo-nak írtam hogy" kösz"//
//A csajt meg "kiosztottam"!//
//Most ez kimarad!//
Vargasz Algor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 65
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.23. 16:59

KM: [Dreemer], Kukollás... :shock:
Résztvevők:Dreego con'IGarno (Rayamancor)

*Ami azt illeti, találsz egy rést, bár kissé kényelmetlen helyen van elhelyezve, kb 1 méter magasan, príma rálátás nyílik a fürdőbe...*

//Képet inkább nem mellékelek... :roll: //

*Úgy becsülöd kb 4 lépésszer 5 lépés szélességű bedeszkázott ablakú helység lehet, mely közepén egy nagy dézsában Ansin fürdik. sajnos ( :?: ) nem sok látnivalód akad, az átkozott dézsa szinte minden érdekeset eltakar... :( *

//Folytatni nem tudom, ahhoz Claudisz is kelleni fog, megvárom míg ír...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.23. 18:00

Vipera

//Jövök, futok, rohanok//

Tényleg kiakadtam, feltépem az ajtót és hasba ill ebben az esetben fejbe rúgom a törpét. Ha utána szövegel tovább ütöm, ha elhallgat vagy ő ver meg akkor visszazárom a szoba ajtót és alszok tovább.
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.23. 19:59

KM: [Dreemer],Reggeli torna-avagy a törpe megverése
Résztvevők:Vipera (con Claudius),Dreego con'IGarno (Rayamancor)

Vipera (con Claudius)

*Az ajtó könnyedén kitárul, ahogy ki csapodik elsodorja a törpét. Amaz üvöltve landol a túloldalt, kezéből kifordul a csatabárd. Most egy pillanat alatt kiúszik minden álmosságba belőled, könnyedén és sebesen akár a villám ott termesz áldozatod mellett.Egy kecses rúgással fejbe találod. Felordít... majd ezek után csendesen elterül a padlón, érezhetően erre nem volt felkészülve...*

*Ezután a reggeli mozgás után nem is érzed magad annyira fáradtnak... ahogy végignézel a törpén, lassan kezd feleszmélni, átfut agyadon milyen lenne jól megrugdosni, olyan jól esne... régen is ezt csináltad, ha valaki földre került jól megkel rugdosni, amíg mozog...*

//Mit teszel?//

Dreego con'IGarno (Rayamancor)

*Föntről hatalmas csattanást hallasz, és valaki kínjában ordít, majd csend borul mindenre... A zaj mozgásra készteti Ansint, sietve ki szál a kádból ( :!: :shock: ) és ruhákat kezd magára kapkodni. Ezzel egy időben valaki a folyosóra lép... Gondolom mondanom se kell még mindig a kémlelő nyílás előtt vagy...*

// az ilyen pillanatokért érdemes élni!!! :twisted: //
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.23. 21:55

Boldog Vipera

Kissé meglepődök, talán meg is ijedek magamtól főleg h mennyire rutinosan szeretném szétrugni a pici sonkáit, és ez némileg lehűt.
-Emlékszel szaros! A belednél fogva... ha még egyszer ordítasz...
Mostmár aludni se tudok h az a...
-Miattad az álom is kiment a szememből. Nőjjé fel és tanulj illemet! Vagy legalább valamelyiket a kettő közül. Hol a konyha? HALKAN!
Míg a válaszára várok visszaballagok a cuccomért, felöltözöm. Most h meglehetősen józan vagyok kissé undorodom a ruházatomtól, jó lenne kimosni valahol. Néha azért hátrapillantok ha ostobaságra készül ne lephessen meg.

//Alkoholt kíván a testem?//

Mesemondó írta:... régen is ezt csináltad, ha valaki földre került jól megkel rugdosni, amíg mozog...*

Ezen HATALMASAT röhögtem :):):):)
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 21 / 76 • 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...