• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 22 / 76 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.24. 7:28

KM: [Dreemer],Reggeli torna után avagy a törpe ki dőlt
Helyszín:Nirmaje-Különös Szállás
Időpont: 3692.01.14.Szombat valamikor reggel
Résztvevők:Vipera (con Claudius)

*Szerencsétlen "pici sonka", a verés hatására még mindig a földön nyöszörög, beszélni alig tud...*

(Pyar)
-Ezért, ezért még...számolunk! Éppen ezt akartam mondani, a konyha vár borral és étellel... de csak fürdés után...

*idáig jut a beszédben, ekkor eszméletét veszti...*

*Most hogy végignézel, magadon mérlegeled a dolgok állását, valami ennivaló elkelletne, amit jólesne alaposan le öblíteni. Talán attól elmúlna kezeid remegése, merthogy remegnek, nem is tudod egyenesen tartani...*

*Emlékeidben felmerül hogy fontos dolgok előtt sosem szabad inni, vagy szabadna?*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.05.24. 7:33

*Az első léptek zajára rögvest szembefordulok a zaj forrásával és várom a fejleményeket*
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.24. 7:47

KM: [Dreemer],Az utazás-és a találkozás
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Délutáni órák
Résztvevők: Harass (Huor Aikanáro),Leisan de La'erten(Lorin O Krell),Harmon(Vargasz Algor),Revo (Pelso),Tala Mörök(Godorak)

Leisan de La'erten(Lorin O Krell)

*A Seerin határozottan válaszol, láthatóan rettenetesen feldúlt.*

-NEM MIATTAD VAN! DE attól még elegem van az ostoba férfiakból! *Joggal érezheted úgy hogy a következő pillanatban valaki átfogja harapni a torkodat, a nők közül...*

*Majd a lovadon odalépdelsz Galalin nagyúrhoz, kérdésedre kissé szomorkásan, és együttérző arcal válaszol:*

(Pyar)
-A verseny, nem tudom pontosan. A jövőhéten valamikor. Majd Nirmajéban úgyis tudni fogják.

-Látom, neked is gondjaid vannak ezekkell a bestiákkal... *a hisztiző nők felé tekint, majd övéről leakasztja butykosát és meghúzza.*... kérsz inni? Jófajta bor, Erigowi.

-Jól látom talán Arel fölkent papja vagy? Tudod mostanában igen sok pap megfordul városomban... némelyikkel sok sok gond van... Ugye te nem vagy olyan földhöz ragadt hogy vakon követsz mindenféle hittételt, amik megtiltják hogy akár szoba állj... *elgondolkodik egy pár pillanatra*...teszem azt egy Gorvicky vallásúval, avagy egy Fekete földi Kránival?

Harmon(Vargasz Algor)

*Kedvesed nem tűri a kioktató hangnemet, ezzel csak olajat öntöttél a tűzre! El futja a pulyka méreg, arca kivörösödik, légzése fölgyorsul, és legnagyobb sajnálatodra kezébe kap egy ostort! Azzal ront reád, első csapásai eltalálnak (-8 fp), ez csupán a meglepetés erejének tudható be... További csapásai elöl már képes vagy kitérni. Az elfek gyorsan közbelépnek, és igyekeznek lefegyverezni/lefogni a nőt, úgy hogy komolyabb kár keletkezne bárkiben is.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.24. 7:48

KM: [Dreemer],A kukkoló jutalma :?:
Helyszín:Nirmaje-Különös Szállás
Résztvevők:Dreego con'IGarno (Rayamancor), Vipera (con Claudius)[Mint hallgatóság]

*Fölpattansz guggoló helyzetedből és megpördülsz, a folyosó túlsó végén egy különös nőt pillantasz meg. Egészen biztos vagy benne hogy Dzsad születésű, ezen kívül gyönyörű! (egyszerűség kedvért: 18 szépség, ezt nem tudom le írni rendesen) Hozzá fogható szépséget nem sokat láttál eddigi életed folyamán, mély barna színű hullámos haja, válla alá omlik, láthatóan ügyel haj koronája rendbentartására. 180 cm magas lehet, Barna színű szoknyát és rövid ujjú barna inget visel. Ruházata jótékonyan elfedi nőies vonulatait, de kétséget sem hagy azok tökéletes mivolta felől. Arcvonásai, szemevad villanása most egyenesen rémítő, ahogy tekintetek össze kapcsolódik egy végtelenül hosszú pillanatra, megfagy minden csepp vér az ereidben. Azok a szemek, az a ridegség ami most belőlük sugárzik, nem beszélve némi haragról.*

(Elf)
-Ansin! Találtam egy kíváncsiskodót! Előre szolok ha megakarod ölni, ne felejtsd el a temetés drága dolog!
*Hangosan ejti ki a szavakat, kissé közönyösen...*

(Pyar)
-Hát te meg kicsoda vagy? Hogy merészelsz vendégem után leskelődni? *Tekintetét továbbra sem veszi le rólad, mintha elmédbe próbálna pillantani, mintha ezernyi tűvel döfködné elmédet...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.24. 18:00

Vipera

//Bocsi, nem akarom megagyalni csak akkor ha nem marad a seggén és tovább ugrál//

Kis vagy nagy verés után de a konyhába indulok. Teljes harci díszben.
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vargasz Algor » 2008.05.24. 22:58

Harmon:

//Elnézést kérek mindenkitől, de ebben a MAGUS online-ban kezdő vagyok s semmi sem úgy sikerül ahogy én képzelem! Teljesen más asztalnál játszani, ahol elmondhatod és kifejtheted pontosan mit is szeretnél! Eddig nemigazán sikerült semmit sem átvinnem felétek , hogy ez a kari mit is csinálna a különböző szituációkban! Úgygondolom hogy abbahagyom a játékot, kilépek! Nem veletek van bajom, hanem a karival, ill. ahogy kijöttek vele a dolgok! Ahogy most áll a kari, olyanannal nem szoktam játszani!A viselkedésére, a másokkal való viszonyára gondolok! Mindenkitől kérem ne haragudjatok rám! További jó játékot és jó szórakozást!
Sziasztok! //

//Ui: Annak örülök hogy egyszer sikerült olyat csinálni a karival amire nem számított a KM!
S körülbelül úgy is kellett volna folytatni, az lett volna az igazi játékos énem, de ez nem jött össze! Legfeljebb majd ha játszunk egyszer asztalnál!//
Vargasz Algor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 65
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.05.26. 10:20

//Noshát azt hiszem most segítségét veszem a mellébeszélés képzettségemnek 8) //

*Minden erőmmel azon vagyok hogy leplezni tudjam meglepődésem nyomait arcomon ,habár ennek a két szempárnak nehéz lessz hazudni de ugyanakkor muszáj is...szemöldököm összehúzom és hideg közönnyel válaszolok neki .

-Magának is jó reggelt ,és örülnék neki ha nem kiabálná itt világnak ezeket a dolgokat .
Bármennyire is hihetetlenül hangzik csak a fürdőt kerestem és mivel senki nem világosított föl arról hogy merre is találom kénytelen voltam magam megkeresni.Anshin a mi vezetőnk és mivel meghallottam a hangját belestem hogy valóban ő e az.A fene gondolta hogy pont a fürdőben találom ..de nyugodtan szóljon elmondom ezt neki is szívesen..

*Mélyen a szemébe nézek és folytatom*

-Ha estleg van másik fürdő is a közelben kérem igazítson útba.

*Rezzenéstelen arcal várom válaszát és továbbra is a szemébe nézek nehogy azt higgye kerülöm a tekintetét*

//Pszi pajzsok: Stat:19 Ment:21 Dinamikus :nincs //
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.26. 15:07

Leisan de La'erten

Seerin válaszára lekankad a mosoly az arcáról aztán inkább odéb léptet.
- Remélem tényleg így van...- nyugtatgajta magát mert nem szereti ha egy nő kiabál vele.

- Igen jól látja, Arelt szolgálom minden tettemmel! Uram. Kérem nézze el nekem de vannak bizonyos fentartásaim ezen személyek irányában. Természetesen egy Gorviki hittéritővel hamarabb váltok pengevágást mint szót. Tudja ez nem csak rajtam múllik, és főként azért van így mert ellentétes a vallásunk. De mivel nem vagyok egy Hallhatalan-még csak az kéne!-és olyan ostoba sem hogy fűvel fával le álljak harcolni ezért inkább nem "keménykednék". De meg kell értse Uram hogy, ha esetleg valami vallásimeggyőződés beli vitába keverednénk... nos akkor azthiszem egyértelmű mit fogok tenni.
- Persze remélem nem találkozok ilyen személyekkel hiszen ha jól ismerem őket akkor az elfek sem szeretik annyira a Gorvikiakat? És mint mondta sok Elf lesz a versenyen.
<<Ranagoliták? Mit keresnek azok itt? Keveset tudok Kránról meg a Birkafejűről de ahoz épp eleget hogy ne tudjak nyugadtan velük egy városban meglenni. Bár érdekes lesz eggyáltalán városban lenni is...>>
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.05.26. 18:09

Tala Mörök

* Folyamatosan nézem a beszélgetést, és kicsit jobb kedvre derít ez a dolog. Folyamatosan figyelem csendben az eseményeket és meg figyelem leendő társaim ruházatát és fegyverzetét. Valamint kíváncsian nézem őket és közben gondolkodom a terveimen. *
// Mehet a kaland tovább úgy, ahogy gondolod. Köszönöm a hozzám intézet türelmét mindenkinek. //
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.26. 19:52

KM: [Dreemer],A kukkoló jutalma :?: ; Törp verő jutalma :?:
Helyszín:Nirmaje-Különös Szállás-Zuhanyzó előtt
Résztvevők:Dreego con'IGarno (Rayamancor), Vipera (con Claudius)

//A képzettséget KI kell játszani nálam rendesen ha mód van rá :!: Ezt tartástok szem előtt :!://

Vipera (con Claudius)

*Körbeszagolsz, ízleled a levegőt konyha illata után kutatsz orroddal. Hamar szagot fogsz! A földszinten lesz így abba az irányba veszed lépteidet. gondolom amúgy is kíváncsi vagy r mi folyik oda lent, ámbár eddig is tisztán tudtad mi folyik lent, hisz minden szó hallottál. Ahogy a folyosóra érsz megpillantasz egy Dzsad nőt, és társadat Dreego-t hirtelen ahogy a nőre nézel azokba a rideg szemekbe... emlékeke törnek elő: Egyszer voltál már itt egyszer nézet már rád így ez a nő... és utána 4 napig csak négykézláb tudtál járni... vagy úgysem.. nem emlékszel a részletekre, csak arra hogy kegyetlenül helyben hagyott. És most barátod van láthatóan hasonló kutyaszorítóban mint te voltál egykoron... Szeritnem felötlik benned a következő két gondolat: Segíteni neki kimászni a csávából, hátha megússza olcsóbban, mint te... vagy inkább még jobban mélyre nyomni, elvégre este felzavart egy átkozott pipa miatt, megzavarta békés álmodat!*

Dreego con'IGarno (Rayamancor) és Vipera (con Claudius)

*Tudomásodra jut hogy valaki lejött a lépősön... A rideg tekintett egy pillanatra felhagy a szorítással míg az újonnan jöttet megszemléli, sajnos ez nem tart sokáig...*

-Érdekes gondolkodás mód, azt árulja el nekem, hogy hogy nem próbált meg kopogni? Vagy talán nem...*Feltárul az ajtó és kilép Ansin vizes hajjal, kissé rendezetlen ruházatban, de így is elragadó külsővel, ámbár nem kelhet versenyre a rideg perszónával szépségben!*... tudod hogyan kell kopogni? *Ansin meg szólal, kissé idegesen:*

(Elf)
-Valami nagy zajt hallottam fentről most meg valaki szuszog, szeritnem megsérült...

-Rendben felmegyek megnézem, addig ha lehet ne tegyél kárt benne - *mutat Dreegora* - legalábbis maradandót ne...

(Pyar)
-A törpével mi történt, felküldtem hogy keltsen fel titeket? -*Tekintetéve elkezdi szorongatni viperát, nem fojtogat soká, otthagy.. megindul fölfelé...*

*Ahogy Ansinra vetődik tekintetek, látjátok hogy nagyon nagyon mérges :hogyaza: Oldalán felkötve két fegyvere, és Dreegot nézi, lehet tervez valamit? Szeritnem mindkettőknek eszébe jut, a megtorlás elöl még nem késő menekülni...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.26. 20:16

KM: [Dreemer],Az utazás-és táborozás
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel-Galalin táboa
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Délutáni órák-17-18 óra felé
Résztvevők:Leisan de La'erten(Lorin O Krell),Revo (Pelso),Tala Mörök(Godorak)

Leisan de La'erten(Lorin O Krell)
-Jó hallani hogy nem egy forrófejű vakbuzgó szent emberel hozott össze Kyel utamon... a város vallási dolgairól majd még elbeszélgetek önökkel...

Mindenki

*Az utazás végét délután őt és hat óra között elkezdett táborverés jelenti. Az elfek és lovagok együttesen építik táborukat, hamar megszervezik ki mit tegyen, aki kíván segíthet a táborépitésben. Vezafilész pár elf kíséretében elmegy gyűjtögetni, mostanra már kialudta magát, bár láthatóan másnaposság gyötri. Gallain egy kisebb csapatot indit Nirmajéba.*

*A táborról: A közepén egy nagyobb tábor tüzet gyújtottak, itt készül a vacsora, e köré van két körben felverve a sátrak összessége. A tábor szélein is gyújtottak tüzeket, láthatóan ezek az örök feladatát könnyítik meg.*

*Gallain és Marafisz miután áll a tábor gyakorlatoznak a tábor közepén, le nyűgöző ahogy a két nagy tudású fegyveres összecsap.Galalin pallossal, Marafisz kék pengéivel, lassú kimért mozdultatókkal küzdenek, bár így is néha nehéz szemmel követni mit is tesznek... Gallain fertály óra múlva elfárad Marafisz új gyakorló partnert keres magának...* //Ha valaki szeretne gyakorolni lehet jelentkezni//

*Az este közeledtével kezdetét veszi a nagy közös vacsorázás, valami főtt húst némi tésztával szolgálnak föl. Ami azt illeti egzotikus izesitése van, van aki bogarakat is talál a tányérjában, mindezen érdekes összetevők ellenére kellemesnek és finomnak találjátok.*

*Harmon valami furfangos módon letudta végül csitítani kedvesét, és most együtt békülnek valamelyik sátor mélyén. Harass elment nemrég sétálni a közelben egyedül láthatóan továbbra is felvan dúlva azt mondta pár perc és jön..*
*Vacsora után kezdetét veszi az esti élet, a tábortűz körüli beszélgetés. Galalin szol először:*

-Szeretem ezt a vidéket, mindig is szerettem ,a tábori életet is kedvelem... mindig is imádtam... *elmereng maga elé* Emlékeztet ez a táborozás és tervezgetés még vagy 40 évvel ezelőtt én is hasonló voltam mint ti... O azok a régi szép idők amikor minden olyan egyszerű volt! De térjünk valami fontosabbra:

-Beszélek Niramjléröl,avagy Narmejröl ha így jobban tetszik. mindkét név ugyanazt a várost jelöli melyet én alapítottam majd' 30 évvel ezelőtt. A gyémántfolyó partján, a város egy bányászváros a hol drágakövek után kutatnak a szorgos munkások, hatalmas pénzekről van szó, és ez sok gondot vonz ide... A gondokról majd később szót ejtek, nos a városban most körülbelül 6 ezer ember él, ennek legkevesebb fele katona. A nomádoknak és haramiák támadásainak van kitéve a város. Ezért is kell ennyi katona.
A városban nem csak bányászat folyik, a nyers kövek megmunkálása is itt zajlik. Messzi földekről gyűjtöttünk ide tudós mestereket, akik járatosak a drágakövek megmunkálásában.
A sok kiváló kőnek és csodásan megmunkált drágaságoknak köszönhetően elképesztő hírnévre tett szert a város. Nem csak Északon, de délen is Shadonbol is jöttek már vevők... Ez az ország a világ másik felén van. Ami még elképesztőbb és erről nektek mint követeknek tudnotok kell, ezért mondom el. Magából Gorvickból és Kránból is érkeztek ide vevők.
Hát sajna kezdek belefáradni a sok beszédbe, lassan nyugovóra térek, holnap kemény napunk lesz!

//Ha valakinek kérdése van Gallainhoz tegye fel, nemsokára megy aludni...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.05.27. 12:33

Rayamancor (Dreego con I'Garno)

*A történéseket csendesen figyelem majd a nőstényboszorkány távoztával és eggy rövid monológ után sietve távozok a helyszínről. Anshinnak mondom kivételesen a gorwicki nyelvel próbálkozok az olyan szépen cseng.*

(Gor)-Bocsáss meg Signissa tényleg nem tettem semmi rosszat

-ö Hát azthiszem én most fölmegyek a ruháimért..

*Mikor elhaladok a sebhelyes képű mellett oldalba bököm és félválról visszaszólok neki*

-Lent találkozunk ,várj meg.

*szapora léptekkel indulok szobám irányába ,majd szét vet a düh
~ Ez az átkozott boszorkány szépen betett nekem pedig tényleg csak pár másodperc volt és mris megembereltem magam még csak nem is láttam semmit~
Mikor oda érek a szobához az ajtót becsapo magammögött ,úgy látszik a fürdést későbbre kell halasztanom ,minden esetre befújom magam finom édes illatú kölnimmel ,felveszek eegy váltás tiszta ruhát ,fegyverövem felcsatolom majd helyükre rakom fegyvereim ,magamhoz veszem összes cuccom és semmivel nem törődve még a jajjgató törpe és a kígyónyelvű nőcske jelenlétével sem elindulok a konyha irányába,a fenne tudja merre van de csak megtalálom előbb vagy utóbb*

//Nem is akartam kijátszás nélkül használni a képzetséget,de mellé beszélést csak mellé beszéléssel tudok kijátszani :lol: //
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rayamancor 2008.05.27. 12:46-kor.
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.27. 12:43

Vipera

Felkészülök a támadásra, ahogy a ridegszemű közeledik felém.
Neked is jó reggelt boszorkány! mondom felhangosan a rideg tekintetűre nézve
-A kis köpcösbe jómodort vertem. HA nyomom meg az utolsó szót vendégeitek, ééééés ROKONAITOK vagyunk, méltán várom el a kellő tiszteletet. Ha pedig ez nincs akkor vagy egyszerűen bunkók vagytok, vagy hazudtatok.
Szívdobbanásnyi hatásszünet.
Egyenlőre úgy gondolom csak a seggdugó VOLT bunkó, de a mostani reakciótok a másik két kérdést is eldöntik.

Ezután a földre nézek és csak a perifériális látásommal figyelem a rideg szeműt. Úgy helyezkedek, hogy mindkettő előttem, Dreego ahogy elmegy mögöttem legyen.
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.27. 12:49

Leisan de La'erten

Mikor hallja az invitálást feláll majd szemben elhelyezkedik Marafisszal.
- én kipróbálnám magam de ha lehet ne nagyon vagdalj össze. Én se foglak.- mondja mosolyogva majd előhúzza pengéit és technikásan ügyességre és gyorsaságra alapozva próbál harcolni.
//Hát szépen vagyunk, amióta füstbe ment a gépem nem nagyontudom semmilyen karakterem értékét sem...argh...//

Ha kellképpen elfáradt szól Marafisznak és leheveredik a fűbe. Egyszerűen elterül majd nagyokat lélegzve élvezi a friss levegőt.
- Ezért érdemes élni...- súgja maga elé- mármint nem a harcért hanem ezért a szép kék égért... és mindenért amit Ő teremtett. Hála néked érte Arel!- emeli kulacsát majd kilöttyint pár kortyot borából aztán meghúzza. Nem sokat csak mértékkel. Pár percig még fekszik a fűben úgy hogy nem törődik senkivel se aztán felül és figyeli Gallain szavait.
- Nekem volna kérdésem... természetesen. A városban milyen vallást gyakorolnak az emberek? Esetleg valamilyen szentély?
<<Ha ilyen sok a harcos és az előbb is Kyellt emlegette az Úr akkor valószinűleg benne hisznek de inkább megkérdezem...>>
-Valamint az is érdekelne hogyha olyan sok az elf a városban- lévén most lessz az íjjászverseny- akkor hogy férnek meg egymás mellet a krániakkal??? Elvégre ők nem ellenségek? nyugodtan okítsatok ki mert a történelem nem az erősségem de én úgy hallotam hogy ők nem szeretik egymást és régen háborúztak is.- próbál sunyin a sötétbe húzodni leplezve tudatlanságából fakadó szégyenlősségét.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.05.27. 14:53

Tala Mörök

*A táborban, segítek fel állítani a sátrat, amit nekem szánnak, de ég egy két másik sátornál is segítek. Majd végezvén a sátrakkal leülök meg törlöm az arcom egy kis ruhadarabba, majd iszom egy kis vizet. Leülök, a tábor tűzhelyűhez és onnan figyelem Gallain nagyúr csatáját és harci tudását, majd figyelem az Sólyom asszony papját és a másik leendő társam, csatáit és közben elmélkedem. *
< >
* Mikor mindenki a tábortűzhöz jött és Gallain nagyúr elkezdi történetét, kíváncsian hallgatom. S már jó néhány kérdés meg is fogalmazódott bennem, de meg várom, míg a Sólyom asszonyának papjának válaszol. Majd én is felteszem kérdéseim… *
< Vajon, milyen szerepet szán nekünk a követségben? Miért kell őket ki tennünk? Kik ezek számára, hogy ennyire figyel a biztonságukra, de még is ki dobná őket? >
< Igen ebben van valami, tényleg lehet, hogy ellenségek, bár a történelemtudásom, szerintem még az övénél is kevesebb, de én is úgy hallottam az öregek történetéből. Vagy egy két bárdtól, akik néha meséltek. Itt-ott. Bár lehet, meg oldják ezt a kis dolgot. Viszont ez még lehet előny is számomra. >
- Nekem is lenne egy két kérdésem, uram. Remélem szakit még rám egy kis időt. Szóval, ha meg nem sértem. Miért szeretne meg szabadulni a vendégeitől, és kik ők? Milyen hamar szeretné ezt le tudni? Milyen szerepet szán nekünk a követségben? Milyen követséget kéne játszanunk, Kránit, Gorvicit vagy netalán Erigowit? –
* A kérdések között, mindig tartok ez kis szünetet, amíg válaszol. Miután válaszolt egy kérdésre csak az után teszem fel a következőt… *
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 22 / 76 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...