(Ramani Voineor)
Szépen csendben megyünk vissza oda ahonnan indultunk a leégett fogadóhoz, egyedül annak örülök hogy a hűséges lovam megtaláltam. Messziről érezni már a füst szagát amely emléke egy értelmetlen mészárlásnak mind a goblinok mind a mi részünkről.Látva hogy a többiek nem igazán vannak jól így rám marad a táborverés.Míg ők ellátják sebeiket addig szedek össze némi fát abból itt már van elég és csinálok egy kis tábortüzet.
Amint ezzel végeztem elvonulok magamban hogy megköszönjem Sogron támogatását és áldozatot mutassak be neki.Ezzel is leszek egy darabig.Mikor befejeztem visszetérek a többiekhez egy vödör víz és egy rongy társaságában majd szépen leveszem a vértem és elkezdem megtisztítani egy darabig büdös lesz de legalább tiszta ugyanezt a fegyveremmel is megteszem.Mivel magikus tulajdonsággal bírnak így nem igazán agaszt az esetleges rozsdásodás lévén olyat nem ismer a felszerelésem.
-Nos azt hiszem pihennünk kellene mivel én úsztam meg sérülés nélkül a csatát egyedül így vállalom az első őrséget azt döntsétek el kit keltsek fel éjközépkor.