(Edvin)
- Menjünk ... - *azzal levonul Pelinnel. Útközben nem nagyon szól hozzá, valahogy olyan érzése van hogy nincs rá igény. Odalent õ is elvesz egy üveg bort ha van, és jól meghúzza. Pelinnel ellnetétben õ nem eszik, nincs étvégya egyenlõre - másra éhes... Hogy ne legyen oly nagy a csend kérdezgeti a cápavadászt kicsit.*
- Jól bánsz azzal a késsel, mint aki azzal született. Egész életedben csak a cápákra vadásztál? Egyáltalán hogyan adtad ilyenre a fejed?

A cápavadászat pedig a megélhetés mellett egyfajta csendes elmélyülés is számomra és a hozzám hasonlók számára. Te a pillangófüleken kívül miben utazol?
  A cápavadászat pedig a megélhetés mellett egyfajta csendes elmélyülés is számomra és a hozzám hasonlók számára. Te a pillangófüleken kívül miben utazol?
 Kivéve ha egy szép nõ ágyából csapot-papot otthagyva kell elmenni. Merthogy még a gatya feljön, de a lábbeli már nem midig. Egyébként mikor mit csinálok, amikor ami épp adódik és kedvemre való. Ezért is vagyok itt. Már untam a vásárok forgatagát, kellett egy kis válozatosság.
 Kivéve ha egy szép nõ ágyából csapot-papot otthagyva kell elmenni. Merthogy még a gatya feljön, de a lábbeli már nem midig. Egyébként mikor mit csinálok, amikor ami épp adódik és kedvemre való. Ezért is vagyok itt. Már untam a vásárok forgatagát, kellett egy kis válozatosság.