• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 24 / 51 • 1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.16. 21:22

(Wenla)

Nézem, ahogy Ryel iszik, és látom, hamarosan nem lesz beszámítható. Faarccal megjegyzem:
-Nem azért, de friss lábadozásra ezt javasolta neked a gyógyító, hogy idd magad a sárga földig, hányd össze magad, vizelj be és aztán fetrengj a mocskodban, de mindezekkel párhuzamosan csinálj hülyét magadból?-vállat vonok:-Csak tessék, nem akadályozlak meg benne. A te életed. Most még állsz és vígadsz, de hamarosan a fentiek esnek meg veled.
Ránézek az idegenekre:
-Azzal a piszkavassal néhanap suhintani is tud. Vak tyúk is talál szemet alapon be is jön neki.
Körmömmel megkaparom két fogam közt a rést, aztán folytatom:
-Innen úgy egy-két órányi járásra egy erdei pihenőnél megálltunk szusszanni egyet. Előtte már találtunk pár pucérra, vagy alig pucérra vetkőztetett tetemet, akiket sorba rendeztek és kezeiket a mellkasukon keresztbe tették. A pihenőnél egy nagydarab kardos alak meg egy kisebb ráncosabb jött elő az erdőből és nem kellett nagy ész, hogy lássuk, mi a nem jó velük: mind a színük, mind az állaguk eltért az egészséges, élő emberétől. Én nem vagyok hősködős alkat, megugrottam, de később visszamentem megnézni, ki kerekedett felül, és ez a balfasz nyert-bökök Ryelre.
-Lehet, hogy mindezt foghegyről adom elő, de a sokkon az ideút alatt túltettem magam, és talán ennek utóhatása, hogy jelenleg nincs érzékem a humor egyik vállfajára sem, meg hogy könnyeden italozzam, és ezért nem tudom vigyorogva vállon veregetni Ryelt, hogy csak hajrá, fenékig, ki nem szarja le, hogy megárt. Örülök, hogy önök ilyen vígan és felhőtlenül vannak, igazán irigylem magukat, senkinek nem kívánom, hogy élőhalottakkal találkozzon és hogy olyan rutinra tegyen szert a velük való ismeretségből, hogy már csak strigulázza őket röhintve.
A kedvem nyomott, főleg Ryel baromsága miatt, megerősít abban, eza fickó totál nicns tisztában azzal, miből lábadozik, és nem tudja, mi az élet súlya, és ráadásul jópofának kéne elnnem egy szívás nap után.
-Reggel talán még csatlakoztam volna a felhőtlenséghez, de a piához tuti nem, mert én vidámabb alkalmakkor se nyúlok üveghez. Ez az én káros szenvedélyem meg a genyó természet :P Még valami kisasszony, vagy ennyi elég volt? -emelem tekintetem a nőre.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.16. 21:36

( Nasha Verdon )

* Végighallgatva a kissé hosszúra sikeredet prédikálást és kioktatást én is válaszolok rá: *

- Szép. Na akkor én is közlöm, mi is találkoztunk ilyenekkel. Túléltük kisebb karcolásokkal. Ettől még nem kell begazolni. Az én részemről inkább utána néznék a dolgoknak. Nem szeretnék még több ilyen alakkal találkozni, de nagy a gyanúm, hogy fogunk.

- Amúgy köszönöm a tájékoztatást. Elég is volt mára. Majd legközelebb folytatjuk.

* Érzem, ennyi elég is volt, így lehet, hogy lassan elteszem magam másnapra, ha nem történik semmi rendkívüli. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.16. 21:42

(Wenla)

Nézek a nőre, megdörzsölöm az arcom, nem hiszem el, hogy Nasha lezserül ennyivel eltudta:
-Hű de fasza, hogy mindenki ilyen nagyon laza! Megvolt a mai sétáló hulla, akkor teljesítve a mérce? Beszarás! Már talán begazolnom se illik, mert ez olyan hétköznapi dolog?! Essen rám a menyezet, hogy merészeltem szóvá tenni, hogy ez nem normális dolog, és hogy nem koccintottam vidáman, hogy de jót gyaktunk ma! Sunnyogok is arrább, itt mindenki tapasztalt hullaölő. Nem is értem, mit keresek én itt. Hajrá, Ryel, négy rókáig meg se állj! Örvendek!-felkapom a holmim frusztráltan, fogadóskeresésbe kezdek:
-Szükségem lenen egy szobára!
"Bolondok házába keveredtem! Darton! A humorod lapos!!! Ne szeress már ennyire! "
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.16. 21:49

(Chin)

*A nevem tökéletlen kiejtése nem igazán zavar a nő szájából. Inkább egy félig gunyoros meghajlással viszonzom nevem feletti vidámságát. Ám a társa kezd nagyon nem tetszeni. Amikor visszautasítják a harci felkérésemet, ebyhén lefelé görgül a szám, majd Nasha és Ragdox felé fordulva megjegyzem:*

- Nyuszik. Ma se lesz semmi... - tényleg csalódott vagyok kicsit. Azt hittem a "csavargásaim" során találhatok olyan embert, akitől tanulhatok is... Hát nem itt és nem most...
Viszont a második "névbotlásnál" már nem hagyom szó nélkül a dolgot...*

- A nevem Chin. Chin Chüang. Leírjam? Már ha tudsz olvasni... - vetem neki oda. Aztán a nőhöz fordulok, aki józanabb vérmésékletűnek látszik társánál.
- Üdvözlöm Wenla. Igen kicsit mókás a nevem, de én szeretem... 8)

*Ekkor "süti el" a vértes "poénját" Nasha kárára az Említésre Sem Méltó Idegen. Magam sem értem miért, de egyből düh gerjed bennem. Nem tartom viccesnek a beszólást, és úgy érzem sértegeti Nashát. Akit viszont egészen megkedveltem. Igazán nem akarok balhét, de ez az alak átlépett egy határon...
De nem akarok esztelen lovagként viselkedni, ezért elszámolok magamban párszor tízig. A pálinkás kínálásra ügyet sem vetek, inkább Nasha tekintetét keresem.
Ha a szemembe néz, láthatja rajtam a dilemmámat:

< Megüssem? Ne üssem? >
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.16. 21:54

(Wenla)

Végtelenül fáradt vagyok, homlokom a pultnak támasztom:
-Darton, szabadíts meg! Az se baj, ha magadhoz veszel, legalább éneklek neked egy frankó kis dalt...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.16. 21:58

(Chin)

*Látva Wenla asztalra borulását, és a holtak elleni csatájuk megrázkódtatását számára, kissé aggódva érintem meg finoman a vállát.*

- Bocsánat! Rosszul van?

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.16. 22:02

( Nasha Verdon )

* Amíg Wenla válaszát hallgatom, észreveszem Chin sokatmondó tekintetét. Intek is rögtön neki egy alig észrevehető nemet. *

< Nem kell most még a balhé. >

* Alig fut végig a gondolat bennem, amikor felfogom a nő beszédét és távozását. Agyam azonnal felforr. *
< Mit képzel ez a nő magáról? >

* Már épp nagyon beszólnék, amikor Chin odamegy hozzá és < komolyan hátast dobok mindjárt > aggódó arccal szól hozzá. *

- Na erre kíváncsi vagyok. Lehet, lesz mégiscsak pofozkodás? * nézek kicsit gonoszkodva. *
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.16. 22:16

(Wenla)

-Igen...lassan kétoldali agylágyulást kapok és sajna meg fogok maradni-A sárgabőrű nem zavar, kinézek a karom alól Nashára.
-Neked meg valami problémád van? Mondd a kezemnek-mutatom meg neki a tenyerem.-Senkivel nincs kedvem perpatvarba keverdni, szar napom volt, megviseltek a hullák, aki ezt nem fogja fel ésszel, úgy járt. Mára teli a hócipőm! Fogadós!-mondom hangosabban, kínlódva.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.16. 22:23

( Nasha Verdon )

- Jól van, hagyjuk a balhét. Nincs problémám. Csak pusztán nekem is pocsék napom volt. A stílusod pedig kicsit meghökkentett. Szerintem mindenki aludja ki magát, aztán holnap frissen kipihenve majd folytatjuk a nyugodt beszélgetést. Áll az dolog? * nézek rá nyugodt és kérdő tekintettel. *
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.16. 22:26

(Wenla)

-Igen, minden oké, holnap majd józanabb leszek. A stílusom olyan mint a drog, elsőre nagyot üt.
Visszatérek a szobakönyörgéshez:
-Ágyat!!! Puha párnával, takaróval, egyedül! Darton, adj ágyat! Vagy valaki!
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.16. 22:31

(Chin)

*Kissé tétován téblábolok a két nő között. Kezdem elveszíteni a fonalat. Most kedvelik, vagy utálják egymást? Nagyot sóhajtok Nasha felvetésére.*

- Nasha! Ha nincs különösebb terved mára már, akkor leiszom Ragdoxot a versenyben. Hacsak nincs szükséged valamire... - teszem hozzá tétován, enyhén elpirulva...

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.16. 22:38

(Wenla)

Erre felkapom a fejem:
-Gyerekek, horrorra egy gyógymód van: szex! Mért nem mentek egy kicsit pamparamm?-nézen Nashára és Csingre.
"És talán nyugtom is lesz"
-Piától nem áll fel, pia helyett jobb a kamaty!
Illúzióromboló vagyok, de jobb híján... _P
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.16. 22:48

( Nasha Verdon )

* Válaszára csak nevetek egyet. *

- Oké. Értettem. Igyekszem megjegyezni.

* Ránézek Chinre kérdő arckifejezéssel. *
- Mindig csak a pia. Hát, most az egyszer. * mosolygok rá huncutul. *

- Fogadós, én is ugyanazt kérem, mint a hölgy. De sürgősen.

* Wenla találó beszólására elég rendesen ledöbbenek és az arcomon is érzem, most nagyon ég.*

< Ez a nő kiborító. És milyen találó a beszólása. Nem szívbajos az tuti. >

- Khm, ezt a témát inkább most hagyjuk.
- Fogadós! Mi lesz azzal a szobával?

* Chinre csak egy pillantást vetek, hogy ő vajon hogyan reagál erre. *
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.16. 22:54

(Chin)

*Látom, a hölgyek immár tényleg jól megértik egymást és pihenni térnének. El is lazítom magam, míg Nasha válaszára várok... Lélekben már a várható ivóversenyre készülök. És már az Említésre Sem Méltó Idegen sem zavar...

Wenla kijelentésére viszon teljesen ledöbbenek. Arcom lángra kap azonnal, azt sem tudom hova nézzek hirtelen. Nashára nem merek, másra sem...

- Ööööö....

*Azért megpróbálok lopva Nashára nézni, pechemre pont akkor, amikor Ő is rám pillant.
Viszont ez a pillanat számomra felér egy áramütéssel. Hiszen tényleg tetszik nekem!

- öööööÖÖÖ.

< Na ennyit az értelmes megnyilvánulásról...>

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.17. 6:56

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 1.nap, este
Résztvevők: Mindannyian

A nagy kiabálásra a fogadós odamegy az asztalhoz és mindenkinek ad egy szobakulcsot. A szobákat a jobboldali ajtó mögött találjátok.Maguk a szobák tiszték és rendezettek, egy ágy, asztal két szék és egy szekrény a tartalma.Minden szobán egy ablak van. A folyosó végén van a fürdő a kádak paravánnal vannak elválasztva egyszerre három ember tud tisztálkodni.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 24 / 51 • 1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...