Helyszín: Valami ismeretlen fogadóban vagy szobában
Időpont: 3692. 01. 14. Szombat túl korai reggeli órák

Résztvevők: Leon con Maratinho (Saggaras Zenir)
*Kicsit elbizonytalanodik egy két pillanatra...*
(Pyar)
-Ami azt illeti először fürdeni kell, csak aztán van vacsora! Ez a rend! De lásd rendes vagyok, odavezetlek ahol a fürdő van, a társaid úgyis sorba állnak, bár ennek a Viperának le kéne higgadnia... Ansin meg már le is fürdött, ebben egészen biztos vagyok. Szerintem már reggelizik is!
*Közben vidáman rohanva lépdel melletted, hibába míg te meggyet addig ö négyet lép...
Az emeltről leértek valami sötét körfolyosóra, valószínűleg hideg lehet az idő, mert önkéntelenül is elkezdesz fázni, a falaknak itt mintha penész szaguk lenne. A folyosóról sok ajtó nyílik, látszólag találomra egyen benyit kísérőd. Egy újabb folyósora érkeztek,Ennek a közepe tájékán lévő ajtót kitárja előtted és betessékel.*
*Kétség kívül ez a konyha,ámbár valami nincs egészen rendjén itt. Nem nem a bútorzattal van a gond! A Konyha megközelítőleg 6 lépésszer 10 lépés széles. Alaposan föl van szerelve különböző késse kel, lábasokkal fazekakkal. A tűzhelyen finom illatokat árasztó kondérok vígan rotyognak, a szakács lelkesen darabol valami nyers húst.
Igen a szakács, nos vele valami nincs rendjén, először is legalább két méter magas, és rettenetesen izmos, de nem pocakos. Ami igazán különös hogy nagyon sápadt, mondhatni fehér a pöre, és kezében van egy irgalmatlanul nagy hentesbárd (legalább másfél méter hosszú, súlyos darab lehet...) amivel ütemesen darabolja a véres húst... A szakács fejével van a legtöbb gond... Egyrészt haj hiányos, helyenként fejbőrével együtt elvesztette, arcából is hiányoznak darabok, egyik szeme pedig a nyakában van, egy láncra kötve, akár egy medálion. Jötödre felfigyel, fölhagy a darabolással, rád tekint, valami mosolyt próbál arcára erőltetni, és hörög, majd a hentesbárdal hadonászik, a közeli asztal felé mutat vele, ahol négy tál gőzölgő friss húsleves várja az éhes szájakat. A hadonászást befejezve érdeklődve (

*A szemközti ajtóban egy idegen áll, meredten nézve a szakácsot, a szakács eredetileg neked háttal állt.*