Mikor leér harsányan oda vet egy "Jó regeltet" Ragdoxnak és kaját kér a fogadóstól.
Leül a lépcsőtől legtávolabbi helyen a pulthoz és megvárja míg a fogadós kihozza a reggelit.
Mikor a fogadós oda ér.:
-Ha majd befejezte a vendégek kiszolgálását, ami még eltarthat egy darabig, visszajönne ide? Beszélnivalóm lenne önnel...
Halkan mondja nem akarja hogy bárki meg hallja.
Nekilát a reggelinek közben sorra köszönti a leérkezőket. Mikor meglátja a Nasháékat megereszt egy halovány mosolyt.Cseppet sem zavarja hogy Chin levegőnek nézi, inkább örül neki.
<<Remek egy gondall kevesebb. Pontosabban kettővel mert ahogy látom ezek máris jól el vannak. Egyik pirosabb mint a másik. Persze ha nem lené lusta és fáradt ugyanezt láthatnám az asztráltestükön. De én lusta és fáradt vagyok... Remélem este lefárasztotta a leányzó harcias természetű ismerősét mert ha nem volt elég részeg akkor emlékezhet arra hogy, én voltam olyan bárgyú és tettem egy olyan kijelentést hogy,- Majd holnap elverlek... Még mindig semmi kedvem verekedni...

Gondolataiba merülve reggelizik miközben Wenla észre sem veszi hogy lent van
<<Mi van láthatatlan vagyok hogy nem vett észre? Jah, értem...>>
Figyeli kicsit ahogy Wenla nyakát kezét tördeli, majd mikor elkezdi figyelni Nasháékat inkább elfordul...
<<... ez megin kezdi! Már tegnap is majdnem bunyó lett. Erre most ismét kezdi! Na én ugyan ki nem állak mellette

Miután Wenla felnevet, a tenyerét a homlokára teszi << Ilyen nincs! Ez már reggel részeg...>>
Befejezi a kaját majd megvárja míg a fogadós is végez a reggeli felszolgálásával és akkor odainti magához.
- Köszönöm fáradozásait. Arra volnék kíváncsi hogy, ki ez a Thurza Dephiron? Valamint hogy hol találom őt?- mindezt halkan kérdi a fogadóstól, megvárja a választ majd megköszöni azt és át ül Wenla mellé.
- Jó reggelt! Na mára azon kívül hogy röhögsz másokon, degeszre tömöd magad, mit terveztél?
//Off: ETK szerint félóránként kapok vissza egy FP-t, ezek szerint most majdnem max-on vagyon (csak hát nem tudom pontosan hány órát aludtam) 25 FP-t írtam fel (szóval nem teljesen max-ra). Mp ot és pszit is felírtam maxra (lásd.:előző reag) . ÉP-t vesztettem a harc során?//