Résztvevõk: FilaRosse, Kalmon
- A fiú az én apródom, s kíváncsi voltam visszatért e már. - válaszolva Joey. Kalmon hívására az ifjó legény késlekedés nélkül megjelenik. Érdekes...van más pincér is a fogadóban, nem is egy, de úgy látszik a legénynek más dolga sincs csak veletek foglalkozni.
- Jóestét az uraknak. Ajánlhatok önöknek egy sült kacsát? Pont háromemberes adag.- szól illedelmes hangon.
- De mi négyen leszünk, úgyhogy nagy legyen ám az a kacsa! - szólal meg egy ismerõs nõi hang két asztallal odébb. A legközelebbi paraván most nyitva volt, Janna pedig pimaszul kilépdelt onnan, s igézõ zöld szemeit a végigfuttata a három férfin. Mosolya üdébb volt a hajnalnál, ellyel megajándékozta Kalmont
- Feltéve, ha meghívsz engem is...

Majd tekintete továbbsiklott, s Filán állapodott meg. Szeme pimaszul csillogott. Csak Filarosse tudta a hármas közül, hogy a lány haja nem is olyan régen még vörös volt. Most viszont szõkésbarna volt, s talán egyenesebb szálú is, mint azon az estén. Ezért nem szúrt neki szemet, meg talán azért is, mert Joey rendesen kitakarta a paravános asztalkát a látótérbõl. Janna most ujjatlan felsõt viselt, hússzínû volt, de nyakát szabadon hagyva, s kebleit sem elszorítva, csak lazán volt összefûzve rajta a zsineg. Lent egyszerû, kényelmes fekete nadrág. Illata enyhén fûszeres parfümillat.
- Látom nem találsz szavakat. - odaül Fila mellé, és egyik orcáján csókkal üdvözli õt. - De én igen...Pincér! Hozz egy kört nekünk, mindenkinek amit kér, nekem a szokásosat.