• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vérszín Hold alatt [UTK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 28 / 45 • 1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 45

Re: Vérszín Hold alatt [UTK]

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.18. 20:12

Bredon

- Aludj is Xavios, mi is épp terveztük, hogy megyünk, csak még itt van ez- mutatok vidáman a sörre- és tudod nem kéne itthagyni. Másfél órát akarsz csak aludni? És így akarsz erőd teljében lenni? Vagy újabb hókusz-pókuszt akarsz használni alvás helyett? Köszi, hogy szóltál, hogy még véletlenül sem velünk szeretnél beszélni- mondom gúnyosan- És mondd csak mi van azzal a bizonyos új ismerőssel? Elég hamar abbahagytátok a beszélgetést ahhoz képest mennyire érdekelted...

Még megiszom a sört, majd odaadom az árát a csaposnak. Közben várok, hogy akar-e valaki valamit mondani. Ha nem akkor elindulok a szobámba.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.19. 19:06

KM esemény [Lorin]:Kellemes kikapcsolódás alvás előtt.
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötői Fogadó
Időpont: 6.-Darton harmadik a Csend havában-Este
Résztvevők: Xavios, Bredon, Lernun

Xavios

Felsietsz szobádba majd miután biztonságba és kényelembe helyezted magad meditálni kezdesz. Minden a jól begyakorolt ütem szerint zajlik. Elméd szépen lassan visszanyeri erejét. aztán meditálni kezdesz. ez egy kicsit hosszabb. De végül is van időd. Vagy talán még sincs? Mi van ha közben a nő akit talán jobban is szeretnél megismerni elmegy? Mi van ha nem találod ott az ivóban? _ez és ehhez hasonló gondolatoktól terhesen meditálsz, közben ráébredsz- alig tízperc után- hogy mintha el sem kezdted volna... így szinte semmit sem ér a meditációd.

Lernun, Bredon

//Sirvaj a továbbiakban NJK státuszt kapott. Az hogy nem látod talán azért van mert NINCS OTT//

Lassan iszogatjátok sörötöket közben a fogadóban egyre fogynak a vendégek és a füstös és hangos zajoktól terhes-ám így estefelé kellemes- közeg is fogyatkozik.
Krechan válaszol kérdésedre miközben jól meg húzza a habos italt.:
- Igazából nem kocsma téma de elmondom. Volt némi atrocitásunk az illetővel... pontosabban régen együtt dolgoztunk . Aztán egy atrocitást követően nem tartottak többet igényt szolgálatimra. az elválásunk után ő azért még párszor megkeresett de amikor mágiám cserben hagyott egy küldetésen elhidegültünk egymástól. Aztán ismét hozzám fordult mikor Szürke fél arcát levitte egy bizonyos szer. De azon már én sem segíthettem. Örülnie kellene hogy nem halt meg... A bannara veszélyes fegyver.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.07.19. 21:11

(Lernun)

-Bannara? Sosem hallottam róla. Szürke az a csuklyás nő volt?
Megvárom válaszait majd:
-Nos köszönjük a szolgálataid, még beszélgetnék, de holnap korán továbbindulunk, úgyhogy megyek lefeküdni.
Megiszom a söröm maradékát, majd felmegyek a szobámba, bezárom és ruhástól beledőlök az ágyba.
<Hát ez a nap eléggé hosszú volt. Kobrák, halottak, harc, Érinthetetlen.. Na majd holnap elmondom Bredonnak most aludjunk.>
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.19. 21:45

Bredon

- Én se hallottam még a bannaráról. De biztos veszélyes ha te mondod.

Miután megittam a sört felállok és Krechannak a következőket mondom:
- Én is köszönöm a segítséget, a magam és az eszméletlen lány nevében is. Most megyek lefekszem, mert tényleg korán kell indulnunk. Jó éjszakát!- ezután odamegyek a csaposhoz, vagy a fogadó tulajdonosához, attól függ kit találok meg hamarabb:
- Jó estét uram! Holnap reggel korán lenne dolgom, de nem vagyok biztos benne, hogy felébredek időben. Lehetséges lenne az, hogy pirkadatkor bekopogjanak a szobámba?- még megvárom a választ, aztán felmegyek a szobámba.

Bezárom az ajtót, majd megnézem hogy van a sebesült. Ha mindent rendben találok nála, akkor hevenyészek magamnak valami fekhelyet a földön, ledőlök és elmémmel arra koncentrálok, hogy bármily mély is az álmom kopogásra felébredjek. //Pszi ébresztés- kopogásra//. Ha úgy vélem, hogy a lánnal nincs valami rendben, akkor megpróbálom ellátni, ha ez sem megy, akkor lemegyek és szólok Krechannak a dologról (ha még ott van)

//Bocsi Lorin, de azt hiszem Lernunnak igaza van. Én úgy emlékszem, hogy egyszer még a nő semmibeveszi őt a Xavios miatt, aztán meg már sehol sincs. Nem írtad, hogy kimegy, vagy valami hasonlót.//
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.19. 22:30

KM esemény [Lorin]:Kellemes kikapcsolódás alvás előtt.
Résztvevők: Bredon, Lernun

Bredon

Furcsamód sehogy sem találod a fogadóst. Nem is érted miért. De a két lány rendelkezésedre áll a pultnál. Mellisa felnevet kéréseden.:
-Nocsak. Ennyire elfáradtál kalandor? Legyen ha nem kelnél fel kakaskukorékolásra akkor felkeltelek.
Miután felmentél a szobádba a lány még mindig ott van ahol hagytad. Halkan csendesen alszik.

Lernun
-Igen ő. Szürke...a Kobrák egyik leghíresebb fejvadásza, már ezen a környéken. Sajnos... nem túlzottan kedvel. Ő megértette hogy nem tudok rajta segíteni. De a társa nem . Kár...- a villámdobáló sóhajt egyet majd ismét meghúzza sörét.
Miután megkaptad a választ szobádba sietsz és végig dőlsz az ágyadon. Az fáradság hamar legyúr és már alszol is.

//Ez azért van mert Xavios reagjában irtam ám miután Xaviost nem érdekelte így nem is mondtam mikor lelépett. Mikor ti bejöttetek már nem volt itt.//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.07.20. 16:55-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.07.20. 10:17

(Xavios)

Hirtelen düh önti el lelkem, hogy ennyire nem tudok koncentrálni egyetlen gondolat miatt. Ismét visszatérek meditációmhoz és próbálok jobban koncentrálni. Ha elkezdeném, akkor sikerülne is. Ellazítom testem, majd kiürítem elmém és lelkem, így semmilyen gondolat nem zavarhat meg, mivel nem is lesznek gondolataim, míg a meditáció tart. Ebben a pihentető állapotban enyhén összpontosítok, hogy semmi se zavarhasson meg.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.20. 15:55

KM esemény [Lorin]:Kellemetlen gondolatok
Résztvevők: Xavios

Lecsendesíted gondolataidat. Próbálsz minél inkább meditatív állapotba merülni. egyre jobban erőlködsz mire végre érzed lassan sikerrel jársz.Az idő megszűnni látszik majd végképp értelmét veszti és sikerül meditálnod. Kicsit tovább tart mint gondoltad de mire végzel elméd szinte kicsattan az erőtől.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.07.20. 19:13

(Xavios)

Erőm teljében lévén lassan, fokozatosan visszatérek meditatív állapotomból az általános tudatállapotomba. Mikor befejeztem lassan körbetekintek a szobámban, majd felállok, a torlaszt elhúzom az ajtó elöl, majd kilépek és bezárom magam után. A kulcsot elteszem, majd lemegyek az ivóba és azt a rejtélyes hölgyet keresem. Jobb lesz ha nem térek rá egyből, hogy mit látok rajta, de előbb-utóbb megemlítem és kikérdezem. Ha nem veszélyes, akkor legalább nem fogok nyugtalan lenni valahányszor a közelében vagyok. Mikor leérek az ivóban azonban először nem a hölgyet keresem, hanem azt az idegent, aki folyamatosan figyelt. Remélem csak egy ártalmatlan idegen volt, aki rossz szemmel nézi, hogy értek a mágiához. Hirtelen érdekes felvetésem támad. Talán ő az, akit Pyarronból küldtek a könyvekért... - de jobban belegondolva kissé valószínűtlennek tartom ezt. Kizárt. Az illetőt Ferrugiára küldik és holnap kell megérkeznie. Ezután a kiíváncsiságom tárgyát képző nőszemélyt keresem tekintetemmel.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.20. 21:19

Bredon

- El is fáradtam és nehezen is kelek fel néha- válaszolok mosolyogva, aztán elindulok felfelé.
<<Hát igen. Sokat ki tud venni a félelfből, ha egy órácskán keresztül cipel valakit és aztán még le is ütik.>>

A szobában miközben a lányt vizsgálom róla godolkodom.
<<Szerencsére nincs baja. Kíváncsi vagyok mi történt vele. De majd elmondja ha felébredt. Talán felébred holnapra. Remélem...>>

Ezután lefekszem, hisz holnap korán kell kelni.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.21. 16:08

KM esemény [Lorin]
Résztvevők: Bredon,Xavios

Bredon
Krechan még jó éjszakát kíván majd ő is elhagyja az ivót.
szépen lassan felbaktatsz a lépcsőn majd a szobádban találkozol azzal a ténnyel hogy hol is aludjál?Merthogy az egyetlen -bár jókora- ágyon az erdőben talált nőszemély szunyókál.Bár elfértek ketten is az ágyon -hiszen épen ezért vettél ki ilyen szobát- de nem tudod eldönteni jó ötlet lenne-e ez.

Xavios
Lesietsz a lépcsőn miután gondosan becsuktad az ajtót. Az ivó szinte teljesen üres. A fogadós éppen a gyertyákat oltja elfelé. Nem hogy a nőt nem láttad de igazából vendégek sincsenek már itt. Rajtad kívül a pocakos fogadós és a furcsa kalapos ember -aki pont ugyanott ül ahol eddig ült- van csak jelen. A terembe egyre jobban beköltözik a sötétség ahogy egyre több gyertya, és lámpás fénye szűnik meg.
Az alak furcsamód ismerősnek tűnik. Ahogy figyeled felfedezel köpenye redői közt két fegyvert is. Vagyis a markolatukat.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.07.21. 18:11

(Xavios)

Egy ideig elgondolkodom azon, hogy honnan lehet ismerős az idegen és hogy miért ül még az ivóban, mikor már minden vendég elhagyta. És a fogadós miért nem szólt rá eddig? Közelebb lépek a feketeruhás alakhoz.
- Elnézését uram, hogy zavarom, de nem tudja, hogy az a gönyörű hölgy, aki körülbelül egy órával ezelőtt még a testvérével beszélt hol lehet most? Gondolom látta. Nem lehetett nem észrevenni. - intézem szavaimat az idegenhez. - És észrevettem, hogy Ön még mielőtt felmentem volna a szobámba folyamatosan engem figyelt. Megtudhatnám, hogy miért?
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.07.21. 18:37

/Bivaly Liu/

A városban sétálva, elgondolkodom ismét a történteken.
<Ilyen rossz emberismerő lennék, akikkel együtt laktam, együtt étkeztem bűnözők voltak, és én nem is tudtam róla.
Lehet, hogy tudtomon kívül engem is belekevertek valamibe? Hol is jártunk eddig? lehet hogy nem lenne szerencsés arra tévednem. Még a végén perbe fognak valami olyan miatt, amit el sem követtem.>

<A kocsmazaj nem vonz. Ilyen gondolatok mellett nem lenne szerencsés italozni, még valami csúnya verekedés kerekedne a dologból, mert nem figyelek eléggé, és fellökök valakit, vagy akaratlanul egy törzsvendég székére ülök le. Nem, nem. Mégis az lesz a legjobb, ha vissza megyek a fogadóba.>

Kb. fél-egy óra sétálgatás után visszatérek a fogadóba, és a kapott kulccsal kinyitom a szobámat.
Remélem mindent rendben találok, és akkor lefekszek aludni.
A szobát bezárom, csakúgy mint az ablakot.
Ha van gyertya (valami biztos világít), akkor azt eloltom, hogy kintről ne lehessen belátni, mit csinálok.
A pénzemet az összetekert takaróba rejtem, amibe a váltás ruhám is bele van csavarva, ezt a ládába rakom. Levetkőzök, a ruhámat a láda tetejére rakom.
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Omar- Árnyjáték Nirmajéban (zárt)
Liu - Vérszín hold alatt (zárt)
Gunmann - Egy piszkos üzlet (zárt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 120
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.22. 15:14

KM esemény [Lorin]
Résztvevők: Xavios

Az alak kicsit megbillenti fejét, szemeivel-bár ezt nem látod- ismét téged méreget.
Halkan megköszörüli torkát majd válaszol.:
-Zavarja talán?-kérdez vissza.- Nem nem láttam semmilyen nőt.- válaszol közben szinte látod az ördögi mosolyt arcán.

//Honnan veszed hogy a Pyarroniak már holnap érted küldenek valakit??? :shock: Én ugyanis ilyet sehol nem írtam...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.22. 15:30

KM esemény [Lorin]:Különös hangok
Helyszín:Feruggia- A Kikötő
Résztvevők: Liu

Visszabandukolsz a fogadóig. Az ódon ajtó előtt állsz, ám mielőtt belépnél valami érdekes dolgot hallasz. Nem sok ilyet hallottál még de a bárdok rémmeséiből ismert halálsikolyhoz hasonlít.A kikötő felől hallottad de amilyen hirtelen kezdődött olyan hamar véget is ért.

Amennyiben figyelmen kívül hagyod felmész a szobádba és lassan mély álomba merülsz.
//Ha nem akkor írd meg.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.07.22. 19:26

(Xavios)

- Nem zavar, csupán kíváncsi voltam. - felelem neki. Miért vigyorog? - teszem fel a kérdést magamban. - Biztos, hogy nem látta? Szerettem volna megtudni tőle valamit. Kissé csalódott vagyok, hogy nem tudom, hova ment a hölgy, akit nemrég megvédtem. Elgondolkodom rajta, hogy miért éreztem nyugtalannak magam a közelében. Valószínűleg most is nyugtalannak érezném magam. Lehet azért, mert kissé gyanús.

//off: Mivel azt mondtam, hogy holnap leszek Ferrugián, ezért arra számítottam, hogy holnap érkezik valaki. Végülis Lar-Dor-ban fontos a pontosság és mivel nem tudják biztosan, hogy holnapután hol leszek, ezért inkább holnap küldenének valakit. Szóval Pyarroniak jönnek? Azt hittem, hogy csak egy jön. :D Nem baj. Ilyen esetben a több jobb. :D //
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 28 / 45 • 1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 45

Vissza: Régi Kalandok...