• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Hó hull a holtakra... [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
122 hozzászólás • Oldal: 4 / 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9

Re: Hó hull a holtakra... [ETK]

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.04.02. 14:15

Anapol (Aldama)

-Üdv cimbora nem akarsz csatlakozni hozzánk? Rossz lehet ott magányosan egész jó kis asztal társaság gyűlt itt össze! Úgy isegyik barátunk távozott!-szól oda a szomszédos asztalhoz a lovagnak.

-Szoktam volt mondani minél többen vagyunk annál jobb!!!-mondja jó kedvűen ezt már az asztal társaságának és beleiszik sörébe.

<Hm... jó ötlet volt ez? Ennyi furcsa embert összecsődíteni, egyhelyre a majd meglássuk: ahogy szegény jó Uta mester modta.>

Közben botját a melkasának támasztja nehogy valakinek útjában legyen.
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 141
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.02. 14:18

(Gendor)
-Na tessék csak emlegetni kell Derchion, imhol egy Krad konzervdoboz talán neki tedd fel kérdéseidet ő tud segíteni, bár ők mindenkinél mindent jobban tudnak ha a pap barátomból indulok ki-mondom vigyorogva mikor meglátom a címerét.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.04.02. 15:06

con Holgar cwa Aeron

*Ebédje felénér járhat kb, amikor a szomszédos asztaltársaság egyik tagja, egy botos férfi, megszólítja és megkérdi neme csatlakozna a társasághoz. Holgar végigméri gyorsan az ott ülőket.*

<Hmm, egy törp, és 2 férfi. Egyikük valószínűleg varázsló. Vagy esetleg boszorkánymester. No de végülis nem lehet bajom, ha átülök oda.>

-Köszönöm, elfogadom a meghívást.

*Megfogom a tányérom és a sörömet és átpakolom a mellettem lévő asztalra, közben meghallom a törp "beszólását"*

-Pap? - kérdezi mosolyogva - Nem vagyok én pap, még paplovag sem. Ó de milyen modortelen vagyok. Engedjék meg hogy bemutatkozzam: con Holgar cwa Aeron vagyok, Erigow szülöttje és az Erigowi Krad Lovagrend megbecsült tagja. Örülök a találkozásnak. - kis hatásszünetet ,tart majd elkezdi enni az ennivalóját tovább. Ha megkérdezhetem milyen célból jöttek a kontinens ezen részére?
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.04.02. 17:49

Anapol (Aldama)

-Várj csak rúnamágiából mindig jó jegyeim voltak de a neved még engem is megakasztott.-ezt mosolyogva mondta.

-Lényegtelen majd megtanulom az én nevem ALdama. Én dorani varázsló vagyok kérem tisztelettel.-hajol meg kissé, botjával együtt.

-És éppen szabad időmben ugrottam le ide Erionba. Úgy gondolom Doran túl kicsi hely lett számomra.-még mindig vicces kedvében van a kari.
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 141
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.03. 13:00

(Gendor)

-Én eljöttem szétnézni itt még nem jártam annyira nem fogott meg ez a hely ugyhogy holnap reggel megyek tovább-válazolom a kérdésre.
-Viszont érdekelne mi az a Rel'Morran ezen gondolkodok egy ideje.Azt hiszem megyek kiderítem.

Felállok és odamegyek a fogadóshoz.Megkérdem tőle merre találok krad templomot talán ők tudják mi ez.Ha útbaigazít elindulok a templomba érdeklődni.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Annorax » 2008.04.06. 11:03

(Derchion)

Átgondolom a tegnap esti álmomat és ha eszembe jut még valami akkor az alapján ha nem akkor az eddig megszerzett információk alapján próbálok fény deríteni a dolgokra.Felveszem a kabátomat és a hátizsákomat de előtte kipakolom ami nem kell (váltóruha,szappan,borotva,1 vizestömlő,pokróc,élelem) Becsukom a szobám ablakát majd bezárom az ajtót és a kulcsot a hátizsákba teszem.Lemegyek megkeresem a fogadóst, látom épp Gendorral beszélget, odamegyek.Hallom Gendor is a templom negyedbe készül ezért megkérdezem hogy vele mehetek e.

-Te is a templom negyedbe készülsz?Ha nem gond veled tartanék én is.

Azután a fogadóshoz szólok.

-Légyszíves töltsd meg ezt a tömlőt friss vizzel elmegyek énis a templomnegyedbe.Majd jövök valamikor.

Megvárom még a fogadós visszaér a vizzel és tömlöt is a hátizsákomba teszem.Azután elindulok Gendorral, nekivágunk a nyagyváros utcáinak.Hagyom hogy ő vezessen mert én nem ismerem az oda vezető utat.Amikor elmegyünk az asztaltársaink melett odaköszönök nekik.

-Viszlát még találkozunk
Annorax

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.07. 10:46

Résztvevők: Mindenki

A fogadós hirtelen megjelenik con Holgar sörével, majd gyorsan vissza is megy a pult mögé, hogy egy újonnan érkezett vendéget kiszolgáljon.

Gendor

A fogadós rád függeszti a tekinteté, amikor megindulsz a pult felé. Kérdéseden kicsit meghökken, de egy kis gondolkodás után közli:
-Tudja törp uram, nem vagyok valami hívő ember, de aztat tudom, hogy a Krad lovagok székháza -egy batárnagy épület- a hercegi negyedben van. Oda meg aztán nem lehet csak úgy akármikor bemenni, oda külön engedély kell ám általában.
Eközben látod Derchiont lejönni a lépcsőn, pont oda hozzád...

Derchion

A lépcsőn lejőve látod, hogy asztaltársaid még mindig ugyanott ülnek, kivéve a törpöt, aki a fogadóssal beszélget. Te is odalépsz, átadod a fogadósnak a kulacsodat, még tartja egy ideig a kezében, miközben Gendornak válaszol, majd eltűnik a mögötte levő ajtóban. Kisvártatva teli tömlővel jön vissza, és azt átadja neked.
-Ha rám hallgatnak, keresnek valakit, akinek bejárása van oda, az a biztos. Emlékszem egyik ismerősömet is kihajították, mert pont akkor ment be a szerencsétlen, amikor a herceg fogadást adott. Két hónapig ápolták, annyira összetört az utcaköveken...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.07. 12:57

(Gendor)
-Értem maximum nem engednek be odamegyünk a kapuhoz és megkérdezzük-nézek az újdonsült társamra majd mondom neki.

-Szerintem béreljünk valami kocsit mert aztmondták gyalog túl messze van, és megkérdezzük a kapuba bemehetünk-e ha nem akkor keresünk más templomot remélem ebbe a nagy városba nem csak egy templom vagy szentély van.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Annorax » 2008.04.07. 19:44

(Derchion)

-Jó béreljünk kocsit bár nekem van lovamis de akkor az marad itt.Egyébként bemehetnénk egy jó térképészhez hátha az is tud valamit erről.Mert azt se tudom hogy személy vagy egy hely ez a Rel'Morran.De majd kiderül.
Annorax

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.08. 7:57

(Gendor)

-Konkrétan ha lenne térképem én is megtudnám neked mondani hely-e annyira értek hozzá, itt inkább azon van a hangsúly kinek van térképe amin rajta van feltéve ha ez egy hely.Ha pedig személy akkor viszont feljegyzések kellenek.Itt is van valami könyvtár de segítség nélkül nem találod meg amit keresel.Ha nem tudunk bemenni a papokhoz akkor rápróbálhatunk a könyvtárra.De utáltam mindig ott lenni de muszály volt-mondom.Közben beülök a kocsiba és megadom a kocsisnak az úticélt.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.04.08. 13:42

con Holgar cwa Aeron

*Miután befelyeztem az ebédemet, odamegyek a fogadóshoz és kifizetem a számlámat. Ekkor hallom meg véletlenségből, hogy a törpe és egy másik idegen fickő, aki az előbb jött le a lépcsőn beszélgetnek valami térképről és a Krad lovagrend Erionbeli szállásterületéről.*

<Tényleg, nekem is elkéne oda néznem, hátha van valami feladatuk a számomra. Meg aztán segíthetek ezeknek az embereknek meg a törpének is.>

- Elnézést uraim, ha jól hallom akkor önök a Krad lovagrend székházába tartanak. Én is oda tartok és ha óhajtják, segíthetek bejutni önöknek.

*Ha elfogadják a segítségnyújtásomat, akkor a lovammal követem a kocsit, ha nem akkor is mivel nemtudom én sem, hogy merre van a székház :D*

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.08. 14:06

Résztvevők: Mindenki

Aldama, Erin O'Shanon

Miután a törp felállt az asztaltól, csak ti és a lovag maradtok, aki még midnig ebédjét fogyasztja, de már igencsak a végére jár. Mikor befejezi, odalép a pulthoz, hogy fizessen, de ekkor a ti fületeket is megüti egy szó, amit a törp mond: Rel'Morran.
Ekkor ön le az a fickó, aki Derchionnak mondta magát, szintén a pulthoz megy, majd hárman kivonulnak a fogadóból, így magatokra maradtok...

Gendor, con Holgar cwa Aeron, Derchion

Váratlanul ér benneteket a lovag hirtelen felajánlása <Hisz Krad lovagnak mondja magát!>, de elfogadjátok, így már hárman léptek ki a fogadóból. Szerencsétek van: a fogadótól nem messze, egy kis, kétszemélyes batár állomásozik, a hajtó még az előző utastól kapott pénzt vágja erszényébe. Fehér inget, bőrnadrágot, lovascsizmát visel, láthatóan nemesnek kívánná mutatni magát. Egy pillantás sanda arcára azonban elárulja, hogy nem büszkélkedhetik ilyen ranggal. Miután Gendor és Derchion beszálltak, még vár addig, amíg a con Holgar visszajön a lovával, majd jó tempót diktálva megindul, remélhetőleg a hercegi negyed felé. Közben halljátok, amint morog magában:
-Hogy rohadna el az a vásottképű... a démonok marcangolnák szét a beleit nem átvágott! :evil: Két ezüsttel, a rohadék... de remélem ezek már becsületesebbek... bár nem hiszem, nem tudom, mi a fene eszi a csavargó bandáját errefelé...

Eközben ide-oda kanyarog, néha odaordít egy-egy útban álló embernek, akik riadtan ugranak el a kocsi útjából. Alig pár perc leforgása alatt egy hatalmas fal kerül a szemetek elé, amit eddig a házaktól nem láttatok. A kapunál egyenruhás strázsa, ez már innen is jól látszik. Mikor odaértek, a hajtó lefékez, sercint, majd felétek fordul:
-5 ezüst lesz.
Miután megkapta a pénzét, megfordul a batárral és elhajt, vissza amerről jöttetek. Közben az egyik őr közelebb lép, és ellentmondást nem tűrő hangon dörren rátok:
-Kik maguk, és mit akarnak itt?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.04.08. 14:29

con Holgar cwa Aeron

*Megérkezve a székházhoz, az árba ő is belead 1.5 ezüstöt, hogy ne csak kettőjüknek kelljen kifizetni az utiköltséget. Hiszen Őt és éppúgy elvezette ide. Közelebb lép az épülethez és válaszol az őr kérdésére.*

-Krad adjon szépnapot! Az én nevem con Holgar cwa Aeron, Erigow szülötte és az Erigowi Krad lovagrend megbecsült tagja. Itt van az iratom. - nyúl be nyeregtáskájába és kiveszi a hitelessítő levelet. Ki a rangidős itt? Vele szeretnék találkozni. Ők ketten pedig velem vannak, és némi információt szeretnének kérni a rendtől. Lovagi becsületszavamat adom, hogy nem fognak galibát okozni.

Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Annorax » 2008.04.08. 15:21

(Derchion)

<5 ezüst ezért a zötykölödésért hát nem csoda ha az előző utasok is átverték nincs ez magánál jobb lett volna ha a lovammal jövök.>
Kifizetem a kocsisnak a maradék pénzt

Utána oda lépek a lovag mellé és üdvözlöm az őröket.Amikor mondja hogy mi járatban vagyunk helyeslően bólogatok, nem szólok egy szót se nem akarom félbeszakítani a lovagunk mondandoját meg amúgyis örülok neki így legalább van esély arra hogy bejussunk.
Annorax

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.08. 15:35

(Gendor)

A lovag mögé állok és várom a reakciót.Elég szokatlan kíséret egy lovagnak, kíváncsi vagyok mit szól hozzá az őr.Közben azon gondolkodom talán itt a lehetőség a tovább menetelre most már komolyan kíváncsi vagyok mi ez a név.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva